Jump to content

Ψαχνω καταστημα!!!

Groovetreatment

Recommended Posts

Καλησπερα στο φορουμ.Εδω και καιρο εχω κανει μια συνθεση πυργου που βγαινει γυρω στα 1500ευρω.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ξερει καποιος καποιο καταστημα που να δεχετε με δοσεις χωρις πιστωτικη ομως γιατι δεν μπορω να βγαλω.Εχω ακουσει οτι μπορει να γινει με εκκαθαριστικο + εγγυητη σε καποια καταστηματα.Αν γνωριζει καποιος κατι ας μου πει παρακαλω γιατι χρειαζομαι το pc για δουλεια!Κατι τελευταιο απο τα 1500 μπορω να δωσω τα 500 προκαταβολη!

http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/grammatia-117607.html

Εδω λενε για γραμματια αλλα τα παιδια δεν το συνιστανε.Αλλος τροπος ειναι να ζητησεις καταναλωτικο δανειο απο την τραπεζα αλλα αν δεν μπορεις να βγαλεις καρτα πολυ δυσκολο να σου δωσουν. Με την κριση δεν δινουν τιποτα (θυμαμαι μια εποχη που μας επερναν για πιστωτικες καρτες και δωρο εδιναν ταξιδια κτλ και την βγαζανε σε μια νυκτα)

Προσωπικα ζητησα αυξηση οριου στην πιστωτικη απο τα 1000 ευρω που εχει οριο (και την εχω 3 χρονια χωρις ποτε να εχω καθυστερηση πληρωμη) και μου ειπε οτι δεν κανουν χωρις καν να τσεκαρει ονομα/εκκαθαριστικο εστω για το εφε :)

Θα προτινα αν εχεις συγγενη ή κολλητο φιλο με πιστωτικη και δεν την φεσονη ,να πατε μαζι να αγορασει με την δικια του πιστωτικη και να του πληρωνεις τις δοσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.