fpapados Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2013 καλησπερα παιδια.εχω την msi 7970 oc μολις της ανεβαζω την συχνοτητα κ την μνημη απο τον catalyst μου κανει κολληματα, και κανει και ενα θορυβο γενικα σαν μοντεμ.???:suicide2:
HellhammeR Ιανουάριος 2, 2013 #2 Ιανουάριος 2, 2013 πόσο την ανεβάζεις και με πόσο ρεύμα? Αυτος ο θόρυβος που λές είναι coil whine. Στο κάνει και στα default ??
fpapados Ιανουάριος 2, 2013 Author #3 Ιανουάριος 2, 2013 Ναι και στο default. Χωρίς ρεύμα. Από τον catalyst. Όσο μου δίνει περιθώριο. 1125/5550
Zenor Ιανουάριος 2, 2013 #4 Ιανουάριος 2, 2013 Στο κάνει και με τα καλώδια του τροφοδοτικού και με αυτά που είχε η κάρτα;Ποιο τροφοδοτικό έχεις;
fpapados Ιανουάριος 2, 2013 Author #5 Ιανουάριος 2, 2013 Του τροφοδοτικου τα καλώδια εχω βάλει. Ποια δικά της; Silverstone strider gold evolution.
HellhammeR Ιανουάριος 2, 2013 #6 Ιανουάριος 2, 2013 Δοκίμασε με MSI afterburner να ανεβάσεις τα ρολόγια και όχι από της AMD. Επίσης δώσε και ένα boost στο powerlimit βάλτο +20 στην αρχή και δές πως πάει και μετά +10 και παίξτο λίγο τέλος πάντων. Όταν σε κάνει τα κολλήματα, τι θερμοκρασία πιάνει ? Για το coil whine δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μπορείς να επικοινωνήσεις βέβαια με το κατάστημα που την πείρες ή με την ίδια την εταιρία να δεις αν μπορούν να την δεχτούν ως RMA και να σε στείλουν καινούργια. Είναι ανάλογα το ποσοστό θορύβου που κάνει και πόσο δυνατός είναι, αν λες ότι κάνει σαν modem τότε πρέπει να ακούγεται αρκετά. Εγώ θα την έστελνα πάντως για RMA αν ο θόρυβος που κάνει είναι αυτός που φαντάζομαι...
fpapados Ιανουάριος 2, 2013 Author #7 Ιανουάριος 2, 2013 Οι θερμοκρασιες παραμένουν ίδιες όπως κ να έχει. Απλά μόλις βάζω το παιχνίδι κ πάει να ξεκινήσει παγωνει. Είπα να μην πειραξω ρεύματα για αυτό δεν έβαλα after burner.
Zenor Ιανουάριος 2, 2013 #8 Ιανουάριος 2, 2013 Οι drivers είναι περασμένοι σωστά (είχες άλλη κάρτα πριν στο σύστημα); Μάλλον σου έτυχε προβληματικό κομμάτι εφόσον παρουσιάζει προβλήματα σε stock συχνότητες.
fpapados Ιανουάριος 2, 2013 Author #9 Ιανουάριος 2, 2013 1080/1482 με power limit +10% μεχρι στιγμής όλα οκ.τώρα 1125 /5575. Με + 10% μου κάνει πάλι τα ίδια.
HellhammeR Ιανουάριος 2, 2013 #10 Ιανουάριος 2, 2013 ποιο είναι το default core voltage της MSI σου ? 1074 mV??
LazyGreek Ιανουάριος 2, 2013 #13 Ιανουάριος 2, 2013 Drivers ή πας για Format.. δεν έχεις κάτι να μας τραβήξεις κάνα βίντεο να ακούσουμε την κάρτα..
fpapados Ιανουάριος 2, 2013 Author #14 Ιανουάριος 2, 2013 Why? Με default settings ειμαι οκ. Το ήχο τον κάνει σε βιντεάκια που ανεβαινουν τα καρέ 1500 κ πάνω. .oc γιατί δεν μπορώ να κάνω με νοιαζζει.
LazyGreek Ιανουάριος 2, 2013 #15 Ιανουάριος 2, 2013 Μα Οβρερκλοκ μπορείς να κάνεις! Θα κατεβάσεις το Msi afterburner θα βάλεις την επιλογή για Unofficial overclocking και την πας όπου θες..GUIDE to Enabling "Unofficial Overclocking" in MSI AfterburnerΚαι δεν μπορώ να καταλάβω τι θες..Μας λες η κάρτα σου εκεί που παίζεις σκαλώνει..Μετα μας λες ανεβάζω ρολόγια σκαλώνει..Μετα μας λες με Defult settings είσαι οκ..Επίσης σου κάνει θόρυβο και σε παιχνίδια και σε βίντεο..Το O/C σε νοιάζει? αφου η κάρτα σου δεν δουλεύει σωστά..
fpapados Ιανουάριος 3, 2013 Author #16 Ιανουάριος 3, 2013 Οκ.ίσως να το διατύπωσα εγώ λάθος. Χτες δεν μου εκανΕ θόρυβο παρά μόνο σε κάτι βίντεο που έγραφε το fraps 1000+ fps. Με τα defaut settins στην αρχή έπαιζε οκ. Κατέβασα το afterburner και την σήκωσα λίγο. Αλλά κόλλαγε. Οπότε την ξαναγύρισα στο stock. Κολλάει κ εκεί τώρα. Μια έτσι μια αλλιώς μου κάνει για αυτό βλέπεις ότι δεν είναι standar αυτά που λέω. Αφού ότι νανε κάνει!
virus777 Ιανουάριος 3, 2013 #17 Ιανουάριος 3, 2013 Αν σου κολάει με στοκ ρυθμίσεις (και δοκίμασες να αλλάξεις drivers), στείλε την πακέτο στην msi. Και σταθερή να ήτανε προσωπικά πάλι θα τους την έστελνα μόνο για το θόρυβο. Η msi έχει υπόληψη σαν εταιρία και το πιο πιθανό είναι να σου την αντικαταστήσουν με άλλη ζελατινάτη.
virus777 Ιανουάριος 3, 2013 #19 Ιανουάριος 3, 2013 Nope.Kαι για το coil whine δε φταίει το o/c, είναι κατασκευαστικό το πρόβλημα.Ρεύματα δεν ανέβασες, έτσι?
fpapados Ιανουάριος 3, 2013 Author #20 Ιανουάριος 3, 2013 μονο το power limit!θα κανω μια εγκατασταση drivers απο τηνν αρχη θα την αφησω stock 2-3 μερες κ βλεπουμε μετα.γιατι μπορει να εχω κανει κ πατατα εγω.:whistling
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.