Jump to content

usb flash προβλημα

gustom2008

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα!χρονια πολλα!καλη χρονια!αντιμετωπιζω το εξης σημαντικο προβλημα!εχω καποια σημαντικα αρχεια τα οποια τα περασα σε ενα usb flash μαρκας excelram 8gb και τα εκαν κρυπτογραφηση με το bitlocker των windows 7.ολα καλα αλλα σημερα που πηγα να χρησιμοποιησω το στικακι εχω τιο εξης προβλημα:βαζω το στικακι παταω τον κωδικο,ξελειδωνει και οταν παω να ανοιξω το στικακι να διαχειριστω τα αρχεια μου δεν ανοιγει και μου βγαζει το εξης μηνυμα: "η δομη του δισκου εχει κατστραφει και δεν ειναι δυνατο να αναγνωσει" τι σημαινει αυτο οτι χαλασε το στικακι?αν εγινε αυτο παει καταστραφηκα!μια βοηθεια παρακαλω!!!!!

Μάλλον το στικάκι χάλασε. Δες αν μπορείς να πάρεις τα αρχεία σου με ένα live ubundu cd ή με το test disc ή με το recuva.

Χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα πιου κανει recovery χαμένα αρχεία..Δοκίμασε το easeus data recovery professional..με έχει σωσει άπειρες φορες..

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

εχω δοκιμασει τα προγραμματα επαναφορας αρχειων.αλλα δεν μπορουν να απκτησουν προσβαση επειδη ειναι κρυπτογραφημενο!

δοκιμασα στο pc του αδερφου μου αυτον τον οδηγο

Scenario 16: Using the BitLocker Repair Tool to Recover a Drive και τα πραγματα εγιναν χειροτερα!ενω εκανε recovery και τελειωσε η διαδικασια!μετα μου εδωσε να κανω check disk το partition του σκληρου δισκου του υπολογιστη του αδερφου μου.το εκανα αυτο αλλα παπαλα!μου βγαζει το ιδιο μηνυμα τωρα και στο φλασακι,παραμενοντας το bitlocker αλλα και στον σκληρο δισκο που και αυτος περιεχει σημαντικα αρχεια (εχω μεσα 200 gb μουσικη και αλλα αρχεια).τα νευρα μου θα ατ σπασω ολα!!!!μου δειχνει οτι το partition του σκληρου δισκου ειναι κατεστραμμενο και ειναι 0 bytes).τι κανω τωρα?τα νευρα μου!!!επισυναπτω φωτο να δειτε:

Postimage.org / gallery - IMG 0494, IMG 0499, IMG 0501, IMG 0503

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.