BABTISTA Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2013 Καλησπερα,καταρχας χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.ηθελα την βοηθεια σας για κατι..θελω να ψηξω τον 3770κ με μια απλη ψυκτρα(οχι Η100 κ.λ.π)ισα-ισα να κανω την δουλεια μου και να μην βλεπω τοσο πολυ τα 80+ με την stock οταν παιζω far cry 3 η hitman.Δεν ζηταω υπερβολες,ειδη εχω δοσει πολλα το budjet μου ειναι γυρω στα 25-30 ευρω.με ενδιαφερει να πεσει λιγακι η θερμοκρασια και 5-7 βαθμους να μην εχω το αγχος(οταν βλεπω το 83c. κατι με πιανει)αν μπορουσα να βρω μια ψηκτρουλα ωστε να φτανω 70 σε full load θα ημουν ευχαρηστημενος.τονιζω τα παρακατω για βοηθεια.-ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ OC.ΣΤΑ 3,5 ΠΕΤΑΕΙ Η CPU ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ TURBO BOOST ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.-ΣΥΣΤΗΜΑ-Asus maximus v gene-3770k-gtx680 directcuii TOP-Kingston hyperx predator 2400mhz-ssd aggility 3 120 gb.-corsair650wΕπισης να πω οτι οι μνημες θα βρησκουν πανω στην ψυκτρα αν προτεινετε κατι μεγαλο.παραθετω 2 μοντελα και μου λετε την γνωμη σας.1 COOLERMASTER HYPER 212 EVO - - E-SHOP.GR2 COOLER :: Cpu Cooler Xigmatek Apache-II EP-CD903 for Intel and AMD Socket 775 / 1155 / 1156 / AM2 / AM2+ / AM3 / AM3+ / FM1 / FM2 - Visionstudio.grΜε αυτες τις 2 δεν θα εχω θεμα το υπολογισα μετρησα αποστασεις κ.λ.παλλα δεν ξερω θα ψηξουν σωστα τον 3770κ?μηπως δουλευουν καλητερα σε sandy bridje και δεν θα μου κανουν???περιμενω να μου πρωτεινετε τις λυσεις.Ευχαριστω.:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιανουάριος 1, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2013 3770k με Hyper 212 EVO εδώ. Από θερμοκρασίες πολύ ικανοποιημένος. Από θόρυβο, προσωπικά επειδή είμαι ευαίσθητος στο θέμα ήχου, τη δουλεύω με το μανίσιο το φουρφούρι μέχρι ~40% συνήθως γιατί παραπάνω με ενοχλεί.Νταξ, άμα έχω μουσική σε καλή ένταση και παίζω με τις ώρες τη κουμπώνωστο 80-100%. Γνώμη μου, go for it. Το πολύ πολύ αν έχεις θέμα με τον ήχοαλλάζεις το φουρφούρι (πολύ εύκολο) και είσαι comple. Οι περισσότεροι πάντωςδεν έχουν πρόβλημα. Για παραπάνω info: Cooler Master Hyper 212 Plus/EVO Club Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABTISTA Ιανουάριος 1, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2013 3770k με Hyper 212 EVO εδώ. Από θερμοκρασίες πολύ ικανοποιημένος. Από θόρυβο, προσωπικά επειδή είμαι ευαίσθητος στο θέμα ήχου, τη δουλεύω με το μανίσιο το φουρφούρι μέχρι ~40% συνήθως γιατί παραπάνω με ενοχλεί.Νταξ, άμα έχω μουσική σε καλή ένταση και παίζω με τις ώρες τη κουμπώνωστο 80-100%. Γνώμη μου, go for it. Το πολύ πολύ αν έχεις θέμα με τον ήχοαλλάζεις το φουρφούρι (πολύ εύκολο) και είσαι comple. Οι περισσότεροι πάντωςδεν έχουν πρόβλημα. Για παραπάνω info: Cooler Master Hyper 212 Plus/EVO ClubΑπο θερμοκρασιες πως πας?περιπου...πες μου ενδεικτικα απο stock διαφορες και σε full load..φτανεις π.χ 75c? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιανουάριος 2, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 Απο θερμοκρασιες πως πας?περιπου...πες μου ενδεικτικα απο stock διαφορες και σε full load..φτανεις π.χ 75c?[TEST ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ - STOCK ΡΟΛΟΓΙΑ]Ό,τι μου βγάζει το HWMonitor 1.21 64-Bit σου γράφωμε το μανίσιο CM φουρφούρι, αλλά με πάστα AC mx-4:IDLEΜε το φουρφούρι στα ~1000 RPM:Πυρήνες παίζουν 31-41°CΜε το φουρφούρι στα ~1480 RPM:Πυρήνες παίζουν 30-38°CFULL LOADΜε το φουρφούρι στα ~1000 RPM:Πυρήνες max temp 56°CΜε το φουρφούρι στα ~1480 RPM:Πυρήνες max temp 54°CEDIT: BTW επειδή το αρχικό μου post για το φουρφούριτης Hyper 212 EVO ΤΡΟΜΑΖΕΙ, να διευκρινίσω πως ΔΕΝτο 'χω γράψει σωστά. 40% από το Fan Controller εννοούσα.Σε RPM νούμερα το χρησιμοποιώ γύρω στα 1000-1100 RPMαπό τα ~1480. Παραπάνω όπως βλέπεις και από τα test μετις θερμοκρασίες δεν δίνει τρελές διαφορές οπότε δεν αξίζειιδιέταιρα ο αυξημένος θόρυβος. Σε γενικές γραμμές πάντωςέχω ακούσει πολύ πιο θορυβώδη φουρφούρια. (πχ της AsusDCU2 σε ανεβασμένες στροφές καλύπτει τον ήχο της Hyper) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABTISTA Ιανουάριος 3, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2013 [TEST ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ - STOCK ΡΟΛΟΓΙΑ]Ό,τι μου βγάζει το HWMonitor 1.21 64-Bit σου γράφωμε το μανίσιο CM φουρφούρι, αλλά με πάστα AC mx-4:IDLEΜε το φουρφούρι στα ~1000 RPM:Πυρήνες παίζουν 31-41°CΜε το φουρφούρι στα ~1480 RPM:Πυρήνες παίζουν 30-38°CFULL LOADΜε το φουρφούρι στα ~1000 RPM:Πυρήνες max temp 56°CΜε το φουρφούρι στα ~1480 RPM:Πυρήνες max temp 54°CEDIT: BTW επειδή το αρχικό μου post για το φουρφούριτης Hyper 212 EVO ΤΡΟΜΑΖΕΙ, να διευκρινίσω πως ΔΕΝτο 'χω γράψει σωστά. 40% από το Fan Controller εννοούσα.Σε RPM νούμερα το χρησιμοποιώ γύρω στα 1000-1100 RPMαπό τα ~1480. Παραπάνω όπως βλέπεις και από τα test μετις θερμοκρασίες δεν δίνει τρελές διαφορές οπότε δεν αξίζειιδιέταιρα ο αυξημένος θόρυβος. Σε γενικές γραμμές πάντωςέχω ακούσει πολύ πιο θορυβώδη φουρφούρια. (πχ της AsusΚαταλαβα αν υπολογισω σωστα δινει απο stock intel cooler περιπου 8-10 βαθμους κατω.ειναι πολυ καλα.επι ευκαιρια βρηκα και την http://www.hwbox.gr/reviews/1π8885-cooler-master-hyper-412-slim-review-fit-every-socket.html αλλα στα 45 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιανουάριος 3, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2013 Καταλαβα αν υπολογισω σωστα δινει απο stock intel cooler περιπου 8-10 βαθμους κατω.ειναι πολυ καλα.επι ευκαιρια βρηκα και την http://www.hwbox.gr/reviews/1π8885-cooler-master-hyper-412-slim-review-fit-every-socket.html αλλα στα 45 ευρω.Όταν ήταν να πάρω ψύχτρα και το έψαχνα το θέμα, στα περισσότερα sites έγραφε πως δεν αξίζει ναπληρώσεις παραπάνω και να πας σε 412 ή ακόμηκαι 612. Κάποιοι μάλιστα 'γραφαν πως η 212 τιςξεπερνάει αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 3, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2013 Thermalright True Spirit 120 Rev.A BWThermalright True Spirit 140 CPU Cooler Link to comment Share on other sites More sharing options...
skfn Ιανουάριος 9, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Έχω τη evo 212 όλα καλά από ψύξη και θόρυβο. Ένα θεματάκι μόνο: δεν μου χωράει η πρώτη μνήμη ( μητρική GA-Z68X-UD3P-B3) και ίσως πιο δύσκολη τοποθέτηση, αν δεν έχεις τρύπα στο κουτί, πρέπει να βγει τελείως έξω η mobo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.