Jump to content

Έτοιμη υδρόψυξη (διπλό ψυγείο)

BloodMage

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους/ες

Ο τίτλος τα λέει όλα νομίζω

Μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει τρεις

1. Hydro Series

2. NZXT :: Unique. Unprecendented. Inspired - Kraken X60 Product Detail

3. ENERMAX.CO.UK - ELC240

Είχα κάποια στιγμή την H100. Το μόνο αρνητικό, σε κατάσταση απόλυτης ησυχίας η αντλία έκανε έναν θόρυβο

κατά τα άλλα όλα καλά

Έχω διαβάσει ότι στις καινούριες η corsair το έχει διορθώσει. Όντος?

Η υδροψυξη θα μπει σε ένα σύστημα το οποίο θα δουλεύει 24/7 και είναι σε απόσταση αναπνοής από το κρεβάτι μου

(λόγο έλλειψης χώρου :p)

οπότε θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μην κάνει καθόλου θόρυβο η αντλία.

Περιμένω προτάσεις και προσωπικές εμπειριες

Κοιταξε..

Με βάση επιδόσεων η Χ60 ήταν η καλύτερη σε θερμοκρασία από ότι είδα και με λυγότερο θόρυβο!

Ρόλο παίζουν τα Fans πάντα.. η Χ60 έχει τα χαμηλώτερα Fans με το περισσότερο CFM αν και το CFM είναι περίπου ίδιο σε όλες που έχεις βάλει τα DB αλλάζουν..

Αλλά θα πήγαινα μόνο και μόνο σε X60 λόγο τον επιδόσεων που έχει και επίσης έχει έτοιμο προγραμματάκι που ρυθμίζεις τα Fans ενώ στην Η100ι πρέπει να πάρεις μια εξωτερική "κάτι"

http://www.corsair.com/en/corsair-link/corsair-link-kits.html

Και έκανε και 200 ευρώ τότε..

Αλλά να μην το πάρω στο λαιμό μου δεν ξέρω άμα ισχύει ή είναι απλό προγραμμάτκι που απλά το κάνεις Install σαν της Antec και σαν της Nzxt..

αλλά έχει καμια βδομάδα που κοίταγα κάτι Reviews η X60 ήταν πρώτη και σαν θερμοκρασίες και σαν DB..

Αλλά εγώ προσωπικά ότι και να έπερνα θα έβαζα τα Scythe Typhoon πάνω και έτσι.. για τα εργοστασιακά πάω πάσο..

Κοιταξε..

Με βάση επιδόσεων η Χ60 ήταν η καλύτερη σε θερμοκρασία από ότι είδα και με λυγότερο θόρυβο!

Ρόλο παίζουν τα Fans πάντα.. η Χ60 έχει τα χαμηλώτερα Fans με το περισσότερο CFM αν και το CFM είναι περίπου ίδιο σε όλες που έχεις βάλει τα DB αλλάζουν..

Αλλά θα πήγαινα μόνο και μόνο σε X60 λόγο τον επιδόσεων που έχει και επίσης έχει έτοιμο προγραμματάκι που ρυθμίζεις τα Fans ενώ στην Η100ι πρέπει να πάρεις μια εξωτερική "κάτι"

Corsair Link Kits

Και έκανε και 200 ευρώ τότε..

Αλλά να μην το πάρω στο λαιμό μου δεν ξέρω άμα ισχύει ή είναι απλό προγραμμάτκι που απλά το κάνεις Install σαν της Antec και σαν της Nzxt..

αλλά έχει καμια βδομάδα που κοίταγα κάτι Reviews η X60 ήταν πρώτη και σαν θερμοκρασίες και σαν DB..

Αλλά εγώ προσωπικά ότι και να έπερνα θα έβαζα τα Scythe Typhoon πάνω και έτσι.. για τα εργοστασιακά πάω πάσο..

κοίτα για τα φανακια ούτε εμένα με νοιάζει τόσο γιατί όπως είπες τα αλλάζεις, πιο πολύ με ενδιαφέρει η αντλία να μην κάνει τον παραμικρό θόρυβο γιατί εκεί λογικά δεν μπορούμε να επέμβουμε

Τώρα αυτό που είπες για το corsair link με ξενέρωσε τρελά γιατί με έχει κερδίσει περισσότερο σαν εταιρία και δεν ξέρω γιατί αλλά η H100i φαίνεται πιο ωραία. Αλλά σε επιδώσεις όντως είναι πίσω από την NZXT αποτι είδα κ γω από ένα review. Αλλά αυτό δεν με πολυνοιάζει γιατί δεν με βλέπω να clockάρω

Δες και αυτην.

Επισης η Η100i ειναι (με βαση σχολια εχω διαβασει στα ξενα φορουμ)μια βελτιωμενη Η100, με πιο ησυχη αντλια και χωρις τον ελαττωματικο fan controller(σε συγκεκριμενη παρτιδα).

Εγώ από ότι ξέρω για την X60 δεν έχει παραπονεθεί κάποιος ούτε έχω ακούσει κάτι..

Και από Video που βλέπω λένε ότι είναι Dead Silent..

Επίσης δες αυτό εδώ το βίντεο..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-FCcjWUJ5RE]#1401 - NZXT Kraken X40 & X60 CPU Water Coolers Video Review - YouTube[/ame]

Αμα θες δες το όλο, να δεις και την ψύκτρα! στο 6:40 ακούς τον ανεμιστήρα και για τα δικά μου αυτιά είναι δυνατός.. επίσης στο 6:45 βγάζει 1 NOTE: Pump is Virtually silent when installed in case λέγοντας ότι δεν θα την ακούσεις καθόλου σαν θόρυβο λόγο των ανεμιστήρων φυσικά..

Επίσης ένα πράγμα που σημαντικό δεν ξέρω άμα το ξέρεις αλλά ας το γράψω για σιγουριά..

Τα Nzxt X40 / X60 φοράνε 140mm Fans και όχι 120 άρα θα θέλει κάποιο "ειδικό Case" η το μοντάρεις εσύ..!

Και όπως σου είπα..

Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου ή την Η80Ι

εγώ όταν έψαχνα για την Η80 τότε να ρυθμίζω τα Fans εκτός του κουμπιού για να μην ανοίγω κλέινω βγάλανε αυτό το πραγματάκι..!

Και τώρα δεν ξέρω άμα όντως χρειάζετε στην Η80ι ή όχι..

Ας κάνω τώρα ένα Edit Γιατι καθώς το έγραφα λέω δεν το δοκιμάζω..

Και το άφησα το κείμενο και άρχισα τα Install..

Πάμε τώρα για το Nzxt Kraken Program

To Κατέβασα το έκανα Install και αφού το έτρεξα μου έβγαλε αυτό..

Djy2o.png

Κάτι παρόμοιο είχε βγάλει και το προγραμματάκι της Antec που το χρησιμοποιούσες στην 920

Κάτι για Bios έλεγε κάποιο Error τέλως πάντων..

Τώρα τι Could not connect to Device και πως την βρίσκει δεν ξέρω θα σε γελάσω..

Και μετά άρχισα και με το Corsair Link

1o πράγμα αυτό..

dCSqN.png

Επίσης λίγο πιο πολύ ωρο ήτανε στο Install μέχρι και σε CMD μπήκε..

Επίσης και Firmware έχουν βγάλει που διορθώνει..

1 PWM Frequency to fix fan vibration

2 Corsair Link Digital conection functionality

Που το βάζεις ιδέα δεν έχω..

TxO0h.png

Και αφού τελείωσε το Install

Bou-a-la

PJbGp.jpg

Αρα το παίρνω πίσω ότι η H80i δεν χρειάζετε το μπιχλιμπίδι που κάνει και 200 300 ευρώ..

και πάλι δεν ορκίζομαι τίποτα ιδέα δεν έχω ψάξτο..

Όταν θα πάω πάνω θα δω μπας και δουλευει για καμια H80...

μιας και το πόσταρε

εγώ προσωπικά η Χ60 ή τα καινούρια από Coolermaster..

Σιγουρα όμως για την Χ60 το πρόγραμμα είναι on the Fly όπως θα δείς και στο βιντεο..

Αλλά τι παίζει δεν ξέρω και πως βρίσκουνε τις ιδροψύξης αυτά τα προγράμματα...

αποτι ειδα τα corsair στο pump βγάζουν mini usb και με ενα καλωδιο πανε κατευθειαν πανω σε μια usb της mobo

δες και εδω [ame=http://www.youtube.com/watch?v=g8frELMe7Xk]Corsair H100i CPU Liquid Cooler Unboxing & First Look Linus Tech Tips - YouTube[/ame]

Όσον αφορά τα coolermaster. Δεν τα είχα πάρει πρέφα [MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION]

πολύ καλό που έχουν fillport και ρακορακια.... βέβαια δεν πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει ακομα

Καλο ειναι καποιος να ριχνει μια ματια στα φορουμ της εταιριων. Αγορασα την corsair H80, την εγκατεστησα χθες και δεν δουλεψε καθολου. ΜΕΤΑ εψαξα στο site της corsair και διαπιστωσα οτι αυτο του μοντελο, τουλαχιστον, παρουσιαζει πολλα προβληματα στο συστημα τροφοδοσιας του και τροφοδοσιας των fan. Μαλλον μακρια απο το ..... ολα σε ενα. Αν ξανααποφασισω για αγορα υδροψυξης θα παρω υδροψυξη σε κιτ (κομματια).

......και γω εχω παραγγιλει την H100i. οταν την παρω στα χερια μου, θα σας πω τις εντυπωσεις μου......:dirol:

και γω στο τσακ ειμαι...... για πες απο που και ποσο την πηρες??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.