kiprianos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2013 ο υπολογιστής μου κολάι λίγο και δεν ξέρω το γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα προγράμματα, ανασυγκρότηση και άλλα αλά δεν θέλω φορματ ξέρει κάνεις τπτ? amd athlon 2 x4 640 processor 3.00 ghz ram 4.00 gb windows 7 32 bit
eXhale Ιανουάριος 2, 2013 #2 Ιανουάριος 2, 2013 οταν λες κολλαει? Σε παιχνιδια η γενικα? Κατεβασε το hwmonitor να δεις θερμοκρασιες στον επεξεργαστη και στην καρτα.
gr_hunter Ιανουάριος 2, 2013 #3 Ιανουάριος 2, 2013 Έχεις δοκιμάσει να κάνεις update τους drivers? Μήπως έβαλες κάποιο πρόγραμμα που το επηρέασε?? Έτσι ξαφνικά ξεκίνησε να σου κολλάει;
Alexgk Ιανουάριος 2, 2013 #4 Ιανουάριος 2, 2013 Mπες σε safe mode και δες αν κολάει και εκεί. Αν ναι τότε κάνε ένα test τον σκληρό με το πρόγραμμα που θα βρεις στην σελίδα του κατασκευαστή. Αν δεν κολάει σε safe mode τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το software.
kiprianos Ιανουάριος 2, 2013 Author #5 Ιανουάριος 2, 2013 έκανε ένα από τα καλά κολλήματα του ο υπολογιστής μου και είδα στης διεργασίες ότι ο δίσκος και το δίκτυο δούλευαν σαν τρελά ενώ όλα τα άλα ήταν ήρεμα μπήκα σε safe mode και έκανα μια επιδιόρθωση αλλά δεν άλλαξαν και πολλά ( και safe mode κολλούσε μετά την επιδιόρθωση ήταν καλύτερα)όταν έκλεισα το ρουτερ όλα όσα έτρεχαν svchost and system έκλειναν και έπεσε η απόδοση και ο υπολογιστής πήγαινε πολύ καλά μετά μετά έκανα μια επαναφορά και τώρα πάει λίγο καλύτερα η θερμοκρασία είναι καλά οι driver είναι στην τελευταία έκδοση
Andrewk Ιανουάριος 4, 2013 #7 Ιανουάριος 4, 2013 Θα σου πρότεινα να έβαζε tune up utilities και να καθαριζες registry κτλπ εφόσων εχεις ελέγξει σκληρο-μνημες..Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.