unseen Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2004 Μου βαλανε ιδεες τα παιδια της θεσ/νικης απο μια συναντηση... για ενα chiller χαμηλων επιδοσεων και μικρου ογκου... Θα φτιαξω ενα... Υγ. Μαλλον για σενα θα ειναι chroma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 βρηκα ενα ωραιο κουτακι και μικρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 οι σπειρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 και μια για το μεγεθος....Βεβαια θα ανοικτουν τρυπες και θα μονωθει... Θα ρυθμιζεται σε καθημερινη λειτουργεια με το υγρο να βρισκεται στους ~+15 και σε πιο extreme που θα πιανει ~ -20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 για ριξε μια εξηγηση για την μοντιφα να φωτισεις κ εμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Μεσα στο κουτακι θα εχει υγρο (πιθανον ραβενολη) και η σπειρα θα παγωνει. Ετσι θα πεταχτει το ψυγειο ford transit μαζι με τους ανεμηστηρες του...Βλεπε αναλογο Thread --> http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3643 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 δηλαδη για να καταλαβω,επιστρατευεις και κομπρεσερ?δεν το επιασα πληρως(εχω λιγο lag στις χαμηλες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Σεπτέμβριος 3, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από unseen Μου βαλανε ιδεες τα παιδια της θεσ/νικης απο μια συναντηση... για ενα chiller χαμηλων επιδοσεων και μικρου ογκου... Θα φτιαξω ενα... καλη ιδεα,ειναι μονο για vga?τι κομπρεσσορα θα χρησιμοποιησεις και τι αεριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 @skinny μεχρι τρια μπλοκ θα ειναι μια χαρα...@Tanner χμμ ναι γιατι σε παραξενευει? Κανε μια βολτα στο section extreme cooling και θα δεις οτι αρκετοι απο το φορουμ παιζουν πλεον με φρεον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 μεγιστε,εχω ακουσει για μια μοντα στην οποια σε ενα watercooling προσαρμοζεις ενα σπειρωμα απο χαλκοσωληνες το οποιο βρισκεται μεσα σε ενα δοχειο το οποιο περιεχει ενα ζελε(σαν αυτο που βαζουμε στα μαλλια αλλα οχι αυτο) κ λειτουργει σαν ψυκτικο.ΥΓ:τωρα δεν ξερω αυτο κατα ποσο ευσταθει,παντως εμενα μου ακουγεται ψιλο μουφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 υπαρχουν παρα πολλοι τροποι ψυξης... πιθανον... τι να πω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 αν αντι για αυτο το ζελε βαλω εγω αζωτο(λεω εγω τωρα...) και το μονωσω αρκετα και πολυ καλα,θα καταφερω κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Σεπτέμβριος 3, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Φυσικα και 8α καταφέρεις! Θα έχεις ένα δοχείο με παγωμένες σπείρες και ΚΑΝΕΝΑΝ τρόπο να αντλήσεις υγρό μέσα από αυτό! :clap: Πέρα από διακοσμητικό, δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσες να το κάνεις? Ουτε τις μπύρες σου δεν θα μπορείς να βάζεις εκεί μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 3, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Πολύ καλή δουλειά unseen!!Περιμένουμε νεότερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 τι μπορω να κανω τοτε για να ψυξω περισσοτερο με το υπαρχον συστημα?ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Σεπτέμβριος 3, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ’νοιξε ένα άλλο θρεντ με το τι έχεις και τι θες να κάνεις μήπως σου δωθούν τπτ ιδέες και λύσεις. Μη μαμάμε το θρεντ του άφαντου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Wait for Z E U S ! He will judje us all! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 χωσε man:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 3, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Tanner τι μπορω να κανω τοτε για να ψυξω περισσοτερο με το υπαρχον συστημα?ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες! Πολλα!!!Δες λιγο παλιοτερα threads,θα παρεις αρκετες απαντησει ακομα κ για ερωτηματα που δεν εχεις σκεφτει καν μεχρι τωραcheck this Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Σεπτέμβριος 3, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Απλα θελω να γραφτω στο thread για να βλεπω πως πηγαινει. Καλη συνεχεια unseen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.