zandezan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2012 Γεια σας και καλως σας βρίσκω!! Λοιπον εχω δυο ανεξαρτητα προβληματα! 1. Τις προαλλες εβαλα σε ενα netbook το εξωτερικο μου σκληρο δισκο να περασω κατι αλλα τη πατησα γιατι απο την θυρα Usb του netbook κολλησα καποιον ιο με ονομα trojan backdoor.dorkbot.A. Σε πρωτη φαση δεν καταλαβα τιποτε γιατι ο τυπος δεν ειχε καν αντιβιοτικο στο netbook αλλα μολις συνδεσα το σκληρο στο Pc μου, το avg μου ανεφερε το threat και εβαλα τα μολυσμενα αρχεια στο vault. Ομως μετα απο αυτο δε μπορουσα να δω τα αρχεια του δισκου. Εκανα restore απο το vault μπας και το σωσω αλλα τπτ.. Εστειλα και mail στη seagate για να μου δωσουν λυση, τους εκανα κ αιτηση να μ δωσουν το firmware του δισκου αλλα ακομα τιποτα. Οποιος ειναι γνωστης τον εκλιπαρω να με βοηθησει γιατι ειχα σημαντικα πραγματα μεσα και θελω να τα σωσω!! 2. Το δευτερο προβλημα προεκυψε μετα απο πειραματισμο δικο μου. Ηθελα να κανω φορματ να στικακι και αφου μπηκα στο cmd, πατησα diskpart μετα list disk διαλεξα το στικακι και εκανα clean.. εκει μαλλον την πατησα γιατι οταν παω να κανω διαμορφωση δισκου ειναι αγνωστο το μεγεθος του και δε μπορει να κανει επιτυχημενη διαμορφωση. Γνωριζει κανεις πως να το επαναφερω;; Σας ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας Καλη χρονια σε ολους!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.