TROIDX Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2012 Θέλω να ρωτησω σχετικα με συμβατοτητα ΑΜ3 και ΑΜ3+ σοκετ σε σχεση με τις ψυκτρες.Θελω να παρω μια Xigmatek Gaia για Asrock με σοκετ ΑΜ3+ και επειδη το κουτι της ψυκτρας αναφερει μονο ΑΜ3 θελω να μαθω αν θα υπαρχει θεμα εφαρμογης και κουμπωματος ή οτιδήποτε άλλο θέμα. (εχω χασει επαφη με ΑΜD εδω και αρκετα χρονια και εχουν αλλαξει πραγματικα παρα πολλα σοκετσ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 31, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 H ψυχτρα θα κουμπωνει και στα 2 σοκετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Ιανουάριος 1, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2013 H ψυχτρα θα κουμπωνει και στα 2 σοκετ. Ευχαριστω για την απαντηση, αρα παω για την ψυκτρα.Να'σαι καλά και καλή χρονιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skapoe Ιανουάριος 1, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2013 να αναφερω οτι το AM3+ ειναι σχεδον συμβατο με ολα οσα εχουν AM3και η μητρικη σου ειναι παρα παρα πολυ καλη για AMD Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Ιανουάριος 1, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2013 εχω το fenom ii 965, στη μυτρικη gigabyte 990fxa-ud3 κουμπομενη πανω η ψυκτρα Xigmatek Gaia.. κανενα προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Ιανουάριος 10, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Ολα καλά παιδιά, ευχαριστώ για τισ απαντήσεις Μια χαρά έκατσε η ψύκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.