Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2012 Γνωρίζει κάποιος πως μπορείς με επιτυχία να ανοίξεις συγκεκριμένες πόρτες στο router αυτό;Έχω δοκιμάσει τα εξής χωρίς επιτυχία:UPNP on/offVPN switch on/offNAT virtual server port bindingFirewall on/off Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 31, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 κάνεις κάτι σαν και στην φωτό δηλαδή και δεν ανοίγουν οι πόρτες?? (btw με το τελευταίο fw του οτε το έχω. (1.0.6) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 31, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 Πέρασα το 1.0.6 και παίζει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Ιανουάριος 20, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 Πέρασα το 1.0.6 και παίζει κανονικά.Καλημερα, επειδη εχω το ιδιο ρουτερ με firm 1.1.0 μπορεις μηπως να μου πεις πως την ανοιξες (την κ**οπορτα )αν μπορεις, γτ παιδευομαι απο το πρωι και προκοπη δεν βλεπω.Το ξερω ειναι μεγαλο θεμα αλλα θα το εκτιμουσα αν μπορεις να βοηθησειςπαρολο που μπηκα στην σελιδα του ρουτερ εφτιαξα στατικη ip κανω ενα τεστ και μου ειναι κλειστο.Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 20, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 Το test το κάνεις με τη πόρτα ανοιχτή;Π.χ. άνοιξε το torrentclient που χρησιμοποιείς και βάλε μία πόρτα που έχεις ανοίξει.Άστο ανοικτό και πήγαινε στη σελίδα canyouseeme και δοκίμασε τη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Ιανουάριος 20, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 Το test το κάνεις με τη πόρτα ανοιχτή;Π.χ. άνοιξε το torrentclient που χρησιμοποιείς και βάλε μία πόρτα που έχεις ανοίξει.Άστο ανοικτό και πήγαινε στη σελίδα canyouseeme και δοκίμασε τη.σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου .βρηκα τελικα τι εφταιγε.το nod μπλοκαρε το port μεσω του firewall.εκανα μια εξαιρεση και ολα καλα.σε ευχαριστω για τον χρονο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 20, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 Αφού το βρήκες όλα καλά αγαπητέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.