pmakr1416003456 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2012 Γινεται να δειχνουν ολα οκ και να μη στελνει �*ροβλημα με Asus p8z77-v lxΕνω περασα κανονικα win 7 με ολουs τουs drivers τηs asus, και εχω επιλεξει να βγαινει ο ηχοs αναλογικα απο το rear, και στο device manager ολα ok, δεν ακουγεται -τα προφανη καλωδια κομμενα η σε λαθοs θεση,κτλ τα τσεκαρα.Στο διπλα pc ολα οκ.Γινεται να δειχνουν ολα οκ και να μη στελνει ηχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 31, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 Δεν ξέρω για τον ήχο, το πληκτρολόγιό σου πάντως, κάνει echo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Δεκέμβριος 31, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 Απο κινητο καταλαθοs paste 2 φορεs.Εχω εγγυηση αλλα το σκεφτομαι να τα ξεστηνω ολα στο full tower και να τρεχω 10 μερεs cosmodata, και θα μου δωσουν σφραγισμενη η refurbished;Να βαλω μια m-audio 24/96 που εχω να τελειωνω; Δεν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 31, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 για τι ηχεία μιλάμε? 5.1? δεν ακούγονται τα 2 πισινά μόνο? (γιατί λές για την rear υποδοχή). Τα αλλά ακούγοντε? Τις front υποδοχές audio/mic τις έχεις συνδεμένες με την μητρική? δουλεύουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Δεκέμβριος 31, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 Ηχεια 2.0 αναλογικα και οταν λεω rear εννοω στο πισω μεροs του κουτιου γιατι και καλα εχει να συνδεσειs και σε front panel που δεν τιs εχω συνδεσει.Η spidif δουλευει κανονικα - εχω τραβηξει σημα απο δυο πινακια στη μητρικη.Βασικα χαλασε...απλωs δεν θελω να το πιστεψω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 31, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 RMA τότε, μην ξάχνεσαι άλλο. Δεν έχεις τίποτα άλλο σε PC να βολευτείς κάνα 10άρη μέρες? κρίμα είναι να μην την στείλεις αν είναι εντός εγγύησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.