Jump to content

Butterfly Effect

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια πειτε μου λιγο επιδη δεν κλοκαρει καλα το εγκεφαλικο μου συτημα που αιμματωνει την βαλβιδα του δεξιου εγκεφαλικου μου νευρωματος τι εγινε στο τελος του butterfly effect επειδη δεν το καταλαβα οσαν χαμενος απο καμμενες εγκεφαλικες αρτηριες απο ασταματητες υπεραναφλεξεις........σοβαρα τωρα δεν καταλαβα τι εγινε στο τελος....κ γενικα σ'ολοο το εργο:o:wall:

Lol, δεν σκέφτεσαι καθόλου αυτούς που δεν το έχουν δει ακόμα αλλά σκοπεύουν να το δουν ?

Τσου!χε!χε!Ελααααααααααααααααα,πειτε μου....τουλαχιστον στειλτε μου πμ αμα δεν βαριεστα γιατι τωρα εχω σκαλωωσει εντελως.......

λοιπον,οσοι σκοπευεται να το δειτε μην διαβασεται παρακατω σε αυτο το thread....capito????

Ελα ρε παιδια πειτε μου σας παρακαλω!Δειχνει 3 εκδοχες κ στο τελος τα μαμαει ολα με αυτο που κανει....ποια ειναι η αληθεια????η τι γινεται ακριβως...????ηταν ολα στη φαντασια του???λολ

Αφού την έσβησα ο μαμάκας από τον ftp.....

και θες να σου πω και τι γίνεται στο έργο, lol.

Στο τελος αφου οτι και αν πειραζε αυτος απο το παρελθον τα εκανε χειροτερα ,γυρισε στιν κατασταση που ηταν στην κοιλια της μητερας του και πνιγικε με τον ομφαλιο λορο.Ετσι δεν γεννηθηκε ποτε. Καλο ε?

Αρχική απάντηση από spybol

Στο τελος αφου οτι και αν πειραζε αυτος απο το παρελθον τα εκανε χειροτερα ,γυρισε στιν κατασταση που ηταν στην κοιλια της μητερας του και πνιγικε με τον ομφαλιο λορο.Ετσι δεν γεννηθηκε ποτε. Καλο ε?

Οκ!Ετσι οπως το ειπες καταλαβα τι ακριβως εγινε στο τελος που και καλα αλλεξε το παρελθον του κ δεν γνωρισε ποτε τη κοπελα,αλλα ολα αυτα που γινοταν ηταν στο μυαλο του κ οχι στην πραγματικοτητα.....κ στο τελος ειδε τη γυναικα κ γνωριστηκαν απο το βλεμμα τους.... κ τι???

ειχε κ in media res κ εγκιβωτισμο????

Χα!Ειδα μερικες σκηνες παλι κ νομιζω οτι το βρηκα......εχει τη δυνατοτητα να επιστρεψει πισω στο χρονο κ δοκιμαζει να βελτιωσει τα σφαλματα του χρησιμοποιωντας τα ημερολογια του....για να εχει ως αποτελεσμα καλυτερο μελλον.......το μονο που με απαζχολει ακομα ειναι τι σχεση εχει αυτο που λεει στην αρχη για τις πεταλουδες κ τον τυφωνα,,,,,,,τωρα θα με βοηθησεται....εεεε?

απλα πρεπει να καταλαβεις οτι σε καθε δραση υπαρχει και μια αντιδραση..προσπαθουσε να διορθωσει καποια κακα πραγματα που εγιναν και ολα αρχισαν απο εκει...οταν προσπαθησε την 1η φορα να διορθωσει κατι πηγε κατι αλλο στραβα δλδ κυριως κατι παθαινε αυτος ,καποιος φιλος,συγγενης.και στο τελος καταλαβε αυτο που του ειπε ο πατερας του οτι πρεπει να πεθανει και αυτο που του ειπε η μαντισσα οτι δεν επρεπε να ειχε γεννηθει.και στο τελος το καταλαβε αυτο.εννοιτε αυτα δεν τα φανταζοταν αλλα ειχε τη δυνατοτητα να αλλαζει ενα γεγονος.ελπιζω να βοηθησα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.