Prescott Σεπτέμβριος 4, 2004 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Ναι ολοι το εχουμε αυτο το bug (ΑΜΔ παντα) αλλα και το οτι δεν δειχνει τιποτα απο τις υπολοιπες πληροφοριες. @endu lol@Πιθανος :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Σεπτέμβριος 4, 2004 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αντε καλορίζικη και σε μένα, την πήρα για πελάτη και τελικά την κράτησα για τον γιό μου, αντε να δούμε τι θα δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 4, 2004 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας Αντε καλορίζικη και σε μένα, την πήρα για πελάτη και τελικά την κράτησα για τον γιό μου, αντε να δούμε τι θα δούμε Γιατι να μην εισαι ο μπαμπας μου.......... :cry: :cry: :hehe: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Σεπτέμβριος 4, 2004 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 13:49] Γιατι να μην εισαι ο μπαμπας μου.......... :cry: :cry: :hehe: :cry: :cry: looooooooooooool:rofl: :rofl: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Γιατι να μην εισαι ο μπαμπας μου.......... :cry: :cry: :hehe: :cry: :cry: lol lol lol :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Να και μερικές φοτο από κοντινό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 RAGE THEATER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 4, 2004 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 To διακοποτακι που λεει ViBack - ViFront τι κανει ακριβως?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 4, 2004 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 νομιζω ειναι ο διακοπτης PAL / NTSC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 4, 2004 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 οι καρτες της ΑΤΙ οι καινουριες ειναι μπλε πια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 4, 2004 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka νομιζω ειναι ο διακοπτης PAL / NTSC? To κατω ειναι το PAL-NTSC Το πανω ειναι αυτο που λεω εγω(ειναι 2πλος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Samael To διακοποτακι που λεει ViBack - ViFront τι κανει ακριβως?!?! τωρα διαβαζω το manual !!!Αρχική απάντηση από ea6gka οι καρτες της ΑΤΙ οι καινουριες ειναι μπλε πια? H Sapphire ναι οχι οι αλλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 4, 2004 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Ax ειναι πανεμορφη...γκομενακι! Ποσο παει για ενα βραδυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan Ax ειναι πανεμορφη...γκομενακι! Ποσο παει για ενα βραδυ? lol ελα λαρισα με το pc σου και κανε την οτι θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 5, 2004 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 00:03] lol ελα λαρισα με το pc σου και κανε την οτι θες δε κρατιεται γιατι η δικια μου γερασε...gforce3:inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Σεπτέμβριος 6, 2004 #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Και μια που μιλάμε για την Sapphire, το τετράπινο βύσμα δίπλα στην τροφοδοσία τι έναι ακριβώς? εχω μπερδευτεί απο αυτά που διαβάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 6, 2004 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 αυτό είναι μάλλον για remote control στη Video in κλπ αλλά και γω δεν είμαι σίγουρος... αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας μας ενημερώσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 7, 2004 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Τελικά πόσο φτάνει το core και πόσο οι μνήμες με default τάσεις και ψύκτρα?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 587 με 590 μνημες και 553 ο core Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 10, 2004 #80 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Το core είναι μμμμμμ...........Οι μνήμες όμως είναι χαμηλά ρε γαμώτο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.