Jump to content

My Sapphire X800 XT PE

Borg

Recommended Posts

Ναι ολοι το εχουμε αυτο το bug (ΑΜΔ παντα) αλλα και το οτι δεν δειχνει τιποτα απο τις υπολοιπες πληροφοριες.

@endu lol@Πιθανος:) :) :)

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Αντε καλορίζικη και σε μένα, την πήρα για πελάτη και τελικά την κράτησα για τον γιό μου, αντε να δούμε τι θα δούμε :T:

Αρχική απάντηση από ταραμας

Αντε καλορίζικη και σε μένα, την πήρα για πελάτη και τελικά την κράτησα για τον γιό μου, αντε να δούμε τι θα δούμε :T:

Γιατι να μην εισαι ο μπαμπας μου.......... :cry: :cry: :hehe: :hehe: :cry: :cry:

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 13:49]

Γιατι να μην εισαι ο μπαμπας μου.......... :cry: :cry: :hehe: :hehe: :cry: :cry:

looooooooooooool:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από Samael

lol lol lol

:rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από ea6gka

νομιζω ειναι ο διακοπτης PAL / NTSC?

To κατω ειναι το PAL-NTSC

Το πανω ειναι αυτο που λεω εγω(ειναι 2πλος ;) )

Αρχική απάντηση από Samael

To διακοποτακι που λεει ViBack - ViFront τι κανει ακριβως?!?!

τωρα διαβαζω το manual !!!

Αρχική απάντηση από ea6gka

οι καρτες της ΑΤΙ οι καινουριες ειναι μπλε πια?

H Sapphire ναι οχι οι αλλες

Αρχική απάντηση από blade_pan

Ax ειναι πανεμορφη...γκομενακι!

Ποσο παει για ενα βραδυ?:D

lol

ελα λαρισα με το pc σου και κανε την οτι θες :D

Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 00:03]

lol

ελα λαρισα με το pc σου και κανε την οτι θες :D

:D δε κρατιεται γιατι η δικια μου γερασε...gforce3:inlove:

Και μια που μιλάμε για την Sapphire, το τετράπινο βύσμα δίπλα στην τροφοδοσία τι έναι ακριβώς? εχω μπερδευτεί απο αυτά που διαβάζω :eek:

αυτό είναι μάλλον για remote control στη Video in κλπ αλλά και γω δεν είμαι σίγουρος... αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας μας ενημερώσει....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.