Borg Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 Χαίρετε Ακόμα μια κάρτα στην παρέα μας Λοιπόν αν και είχα αρκετά προβλήματα ένα από βιασύνη δικιά μου και αλλά που θέλω την βοήθεια σας Αρχικά είχα κάνει την μ@λακι@ με το καλώδιο από το psu που είναι καινούργιο και που η βλακεία μου ήτανε ( enermax 475w ) δεν είχα κουμπώσει καλά και μετά από κάποια λεπτά φυσικό και επόμενο έκλεινε Τέλος πάντων ας το ξεχάσω αυτό . Αρχικά να σας δείξω μερικές φωτώ και μετά θα σας πω τι γίνετε με την κάρτα με θέμα το oc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 burn baby burn Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 μπραβο ρε γιωργαρα , επανω του!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 ΜΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Ορίστε και το 3dmark03 http://service.futuremark.com/compare?2k3=3050892Βασικά όλα καλά και όμορφα αλλά με το oc με το core πάνω από 550 δεν πάει . Τι φταίει ? και οι θερμοκρασίες πάνω από 65 δεν πάνε ( αυτό είναι καλό με το stock cooler που έχει ) Επειδή όλο το καλοκαίρι έχω χάση πολλά επεισόδια και νέα , μήπως είναι κάτι που θα έπρεπε να ξέρω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 ευχαριστω παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Μεγειές, καλορίζικη και καλοδούλευτη(καλοκλοκάρηστη) :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 2, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Borg Ορίστε και το 3dmark03 http://service.futuremark.com/compare?2k3=3050892 Βασικά όλα καλά και όμορφα αλλά με το oc με το core πάνω από 550 δεν πάει . Τι φταίει ? και οι θερμοκρασίες πάνω από 65 δεν πάνε ( αυτό είναι καλό με το stock cooler που έχει ) Επειδή όλο το καλοκαίρι έχω χάση πολλά επεισόδια και νέα , μήπως είναι κάτι που θα έπρεπε να ξέρω ? ’στην να καίει με το Atitool ψάχνωντας να βρει το όριο του πυρήνα και φρόντισε να της αλλάξεις ψύξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 2, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Borg Ορίστε και το 3dmark03 http://service.futuremark.com/compare?2k3=3050892Βασικά όλα καλά και όμορφα αλλά με το oc με το core πάνω από 550 δεν πάει . Τι φταίει ? και οι θερμοκρασίες πάνω από 65 δεν πάνε ( αυτό είναι καλό με το stock cooler που έχει ) Επειδή όλο το καλοκαίρι έχω χάση πολλά επεισόδια και νέα , μήπως είναι κάτι που θα έπρεπε να ξέρω ? Full load με το ΑΤΙΤool ποσο παει η θερμοκρασια, εμενα χτυπαγε 80αρια με stock ψυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 ξέχασα να αναφέρω πως το cpu μου είναι φόλα και επίσης είμαι με 512mb έκανα και benchmark στο 3dmark01 αλλά όπως ξέρεται εκεί παίζουν όλα ρόλο ( cpu , ram και φυσικά και η γραφικών ) και τα αποτελέσματα δεν ήτανε και πολύ καλά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Full load με το ΑΤΙΤool ποσο παει η θερμοκρασια, εμενα χτυπαγε 80αρια με stock ψυξη? 65 με 66 καθολου παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από RootX ’στην να καίει με το Atitool ψάχνωντας να βρει το όριο του πυρήνα και φρόντισε να της αλλάξεις ψύξη Υπάρχει καμία καλή ψήκτρα για χ800 xt η πατέντα να κάνω ? Είχα και ένα benckmark από 3dmark01 κάπου στα 21+ αλλά κατά λάθος το είχα κάνει αντικατάσταση με αυτό που πόσταρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 2, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 αυριο μαλλον θα την εχω κ εγω.....!Θα σου πω αν τερματιζει στα 550...!Καλοδουλευτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Thanx ΒασιληςUnstoppable για το 550 υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο που δεν έκανα η δεν πρόσεξα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 2, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Mεγειες μεγειες....!! Κανε αυτο που σου ειπαν τα παιδια για το Ati tool(βγηκε κ πιο καινουρια εκδοση απο αυτη που σου εδωσα χθες) Ποτε ειπαμε θα την βαλουμε στον Α64!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 2, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Νομίζω ότι η καλύτερη ψύκτρα για τις ΑΤΙ, είναι το Giant3 της Thermaltake. Βεβαιώσου πρώτα ότι κάνει στην κάρτα σου(νομίζω πως κάνει). Αν και φαντάζεσαι και συ πως το νεράκι είναι ότι πρέπει γι'αυτή τη κάρτα 55ΜΗz στον πυρήνα έδωσε στην x800pro μου, μόνο αλλάζοντας την ψύκτρα της με νερό(βοήθησε και το AtiTool). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.