Jump to content

My Sapphire X800 XT PE

Borg

Recommended Posts

Χαίρετε

Ακόμα μια κάρτα στην παρέα μας

Λοιπόν αν και είχα αρκετά προβλήματα ένα από βιασύνη δικιά μου και αλλά που θέλω την βοήθεια σας

Αρχικά είχα κάνει την μ@λακι@ με το καλώδιο από το psu που είναι καινούργιο και που η βλακεία μου ήτανε ( enermax 475w ) δεν είχα κουμπώσει καλά και μετά από κάποια λεπτά φυσικό και επόμενο έκλεινε

Τέλος πάντων ας το ξεχάσω αυτό .

Αρχικά να σας δείξω μερικές φωτώ και μετά θα σας πω τι γίνετε με την κάρτα με θέμα το oc .

post-391-1416071195,1259_thumb.jpg

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Ορίστε και το 3dmark03

http://service.futuremark.com/compare?2k3=3050892

Βασικά όλα καλά και όμορφα αλλά με το oc με το core πάνω από 550 δεν πάει . Τι φταίει ? και οι θερμοκρασίες πάνω από 65 δεν πάνε ( αυτό είναι καλό με το stock cooler που έχει )

Επειδή όλο το καλοκαίρι έχω χάση πολλά επεισόδια και νέα , μήπως είναι κάτι που θα έπρεπε να ξέρω ?

Αρχική απάντηση από Borg

Ορίστε και το 3dmark03 ……

Βασικά όλα καλά και όμορφα αλλά με το oc με το core πάνω από 550 δεν πάει …. Τι φταίει ? και οι θερμοκρασίες πάνω από 65 δεν πάνε ( αυτό είναι καλό με το stock cooler που έχει )

Επειδή όλο το καλοκαίρι έχω χάση πολλά επεισόδια και νέα , μήπως είναι κάτι που θα έπρεπε να ξέρω ?

’στην να καίει με το Atitool ψάχνωντας να βρει το όριο του πυρήνα και φρόντισε να της αλλάξεις ψύξη :)

Αρχική απάντηση από Borg

Ορίστε και το 3dmark03

Βασικά όλα καλά και όμορφα αλλά με το oc με το core πάνω από 550 δεν πάει . Τι φταίει ? και οι θερμοκρασίες πάνω από 65 δεν πάνε ( αυτό είναι καλό με το stock cooler που έχει )

Full load με το ΑΤΙΤool ποσο παει η θερμοκρασια, εμενα χτυπαγε 80αρια με stock ψυξη?

ξέχασα να αναφέρω πως το cpu μου είναι φόλα και επίσης είμαι με 512mb :(

έκανα και benchmark στο 3dmark01 αλλά όπως ξέρεται εκεί παίζουν όλα ρόλο ( cpu , ram και φυσικά και η γραφικών )

και τα αποτελέσματα δεν ήτανε και πολύ καλά .

post-391-1416071195,2816_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από RootX

’στην να καίει με το Atitool ψάχνωντας να βρει το όριο του πυρήνα και φρόντισε να της αλλάξεις ψύξη :)

Υπάρχει καμία καλή ψήκτρα για χ800 xt η πατέντα να κάνω ?

Είχα και ένα benckmark από 3dmark01 κάπου στα 21+ αλλά κατά λάθος το είχα κάνει αντικατάσταση με αυτό που πόσταρα

Mεγειες μεγειες....!! :D

Κανε αυτο που σου ειπαν τα παιδια για το Ati tool(βγηκε κ πιο καινουρια εκδοση απο αυτη που σου εδωσα χθες)

Ποτε ειπαμε θα την βαλουμε στον Α64!?!? :p

Νομίζω ότι η καλύτερη ψύκτρα για τις ΑΤΙ, είναι το Giant3 της Thermaltake.

Βεβαιώσου πρώτα ότι κάνει στην κάρτα σου(νομίζω πως κάνει).

Αν και φαντάζεσαι και συ πως το νεράκι είναι ότι πρέπει γι'αυτή τη κάρτα :)

55ΜΗz στον πυρήνα έδωσε στην x800pro μου, μόνο αλλάζοντας την ψύκτρα της με νερό(βοήθησε και το AtiTool).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.