johncsj Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2008 Παιδιά έφτασα έναν e6400 στα 3,4 ghz (8*425). Δυστυχώς όμως τον βλέπω να βρίσκεται στα τελευταία του λόγω stock cooling. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο σύστημα ψύξης όπως cascade και να μου δώσετε κάποιο link κατασκευής του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Cascade???? Δεν ξεκινας καλυτερα με νερακι και βλεπουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Ιανουάριος 30, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Όπως είπε και ο Χρήστος ξεκίνα μια με νερό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Ιανουάριος 30, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Okay guys. Αφού το θέτε έτσι ας ξεκινήσω με υδρόψυξη! Απλά ρώτησα εσάς (ειδικά εσένα unseen) επειδή ξέρω πως είστε ειδικοί σε τέτοια συστήματα. Αλλά πάντως ένα link θα το δεχόμουν ευπρόσδεκτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Ιανουάριος 30, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Johncsj πάντως εγώ με τον ίδιο επεξεργαστή και με την Thermalright Ultra 120 extreme είμαι αυτή τη στιγμή στους 35 βαθμούς ανά πυρήνα (core temp 0.96), με τη θερμοκρασία δωματίου στους 17. Με θερμοκρασία δωματίου γύρω στους 23, είχα σε idle 41 και σε full load 55. Ο μόνος λόγος που σου το λέω είναι σε περίπτωση που δεν σου περισσεύουν αρκετά χρήματα για υδρόψυξη, να ξέρεις ότι και όσον αφορά την αέροψυξη, υπάρχουν "τίμιες" λύσες... Πάντως αν δεν τίθεται οικονομικό πρόβλημα και έχεις όρεξη, πήγαινε σε νεράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Ιανουάριος 30, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Μα δεν τίθεται θέμα θερμοκρασιών, αλλά επειδή ξαφνικά το σύστημα κολλάει και κάνει αναπάντεχα restarts που παλιότερα δεν έκανε αρχίζω και φοβάμαι. (Ξέρετε, ξαφνικά κολλάνε τα πάντα και να σου πέφτει και 1 restart). Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιανουάριος 30, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Μήπως να το σταθεροποιήσεις λίγο, μπορεί να μην είναι μόνο θέμα θερμοκρασιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Ιανουάριος 31, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Και εγώ αυτό λέω πως συμβαίνει (αστάθεια συστήματος), αλλά με ένα καλύτερο σύστημα ψύξης δεν θα μπορέσω να ανεβάσω παραπάνω την τάση της cpu και να γίνει πιο σταθερό το σύστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Φεβρουάριος 10, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Λοιπόν μάλλον θα αγοράσω αυτήν εδώ την υδρόψυξη. Ακούω απόψεις. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.