Shaman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2012 AnandTech - Closing the Loop: Contained Liquid-Coolers from Corsair and NZXT ComparedΕνδιαφέρον. Με βλέπω για H80i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Δεκέμβριος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 3 Βαθμούς κάτω διαφορά High Perfromance H80 με Η80i..Αλλά το Kraken φαίνεται καλύτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιανουάριος 2, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 Ακόμα μία σχετική δοκιμή, από τον "Θωμά" αυτή τη φορά:Four Closed-Loop CPU Coolers Take On Noctua's NH-D14 : When It Comes To Cooling, Size Matters Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Ιανουάριος 2, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 Για ρίξτε και ένα βλέφαρο στην therlmatake water 2.0 extreme . Εμένα με ενθουσίασε το συγκεκριμένο αρκετά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tompravi1416003340 Ιανουάριος 3, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2013 Αγορασα την Corsair H80, ομως δεν μπορεσα να τη θεσω σε λειτουργια. Μαλλον εχει προβλημα στο συστημα τροφοδιας της. Ψαχνοντας στο φορουμ της Corsair ειδα οτι αυτο το μοντελο της παρουσιαζει παρα πολλα προβληματα. Ειμαι στη φαση της επιστροφης του (η οποια ομως θα μου στοιχισει αρκετα Ευρω !!!). Αυτο που δεν εκανα ηταν να ψαξω στο site της Corsair για προβληματα του συγκεκριμενου συστηματος ψυξης.Δε γνωριζω πολλα γυρω απο το θεμα, αλλα νομιζω οτι, με την αγορα αυτη που εκανα, επιβεβαιωσα ξανα οτι : οσα χρηματα δινεις αυτο και αγοραζεις. Για ενα συστημα υδροψυξης καλυτερα καποιος να βαλει αρκετα βαθεια το χερι στη τσέπη του και μαλλον να αποφυγει αυτα τα .... ολα σε ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 3, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2013 Ειμαι στη φαση της επιστροφης του (η οποια ομως θα μου στοιχισει αρκετα Ευρω !!!). τον λογο δεν καταλαβαινωΑν το πηρες απο ελλαδα το πας πισω στο μαγαζιΑν το πηρες απο εξω καυευθειαν mail στην corsair και θα σου στειλει καινουριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 2, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 AnandTech - Closing the Loop II: New Liquid Coolers from Corsair and Swiftech Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 2, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 NZXT Kraken X60 soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
fpapados Φεβρουάριος 14, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 http://www.kitguru.net/components/cooling/henry-butt/nzxt-kraken-x60-review/4/:dots: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.