Jump to content

Photoshop CS6 crash

Fireman1234

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετίζω όλο το φόρουμ.

Έχω ένα πρόβλημα από χθες με το photoshop. Το ανοίγω και δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα, όταν προσπαθήσω όμως να εισάγω κείμενο κρασάρει και κλείνει. Είχα προσθέσει ένα font και νομίζω αυτό μου έχει κάνει τη ζημιά. Το διάγραψα το font, έκανα uninstall και reinstall το photoshop, διάγραψα το αρχείο με τα preferences αλλά το πρόβλημα δε διορθώθηκε.

Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να φτιαχτεί;

Δοκίμασε να το ξεκινήσεις πατώντας Ctrl+Alt+Shift και Click.

Αυτό μηδενίζει όλα τα prefs. Είδα ότι τα καθάρισες, αλλά καμιά φορά αφήνει σκουπίδια και στη registry.

Δοκίμασε να το ξεκινήσεις πατώντας Ctrl+Alt+Shift και Click.

Αυτό μηδενίζει όλα τα prefs. Είδα ότι τα καθάρισες, αλλά καμιά φορά αφήνει σκουπίδια και στη registry.

Το δοκίμασα και αυτό τώρα και δεν άλλαξε κάτι.

Βάλε το Paint.Net. Είναι δωρεάν. Δοκίμασε να κάνεις το ίδιο, να δούμε αν έχει χαλάσει κάτι στο σύστημα/fonts ή στο Photoshop. Επίσης, αν έχεις κι άλλα από τη σουίτα (Illustrator πχ), δοκίμασε και με εκείνο.

Δεν ξέρω αν στον [MENTION=10229]dunkel_Stern[/MENTION] έχει τύχει κάτι παρόμοιο ή το γνωρίζει σαν πρόβλημα.

Χαιρετίζω όλο το φόρουμ.

Έχω ένα πρόβλημα από χθες με το photoshop. Το ανοίγω και δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα, όταν προσπαθήσω όμως να εισάγω κείμενο κρασάρει και κλείνει. Είχα προσθέσει ένα font και νομίζω αυτό μου έχει κάνει τη ζημιά. Το διάγραψα το font, έκανα uninstall και reinstall το photoshop, διάγραψα το αρχείο με τα preferences αλλά το πρόβλημα δε διορθώθηκε.

Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να φτιαχτεί;

πως διέγραψες το font?

+ στείλε μου λίγο την γραμματοσειρά που έβαλες.

επίσης το καλύτερο που μπορείς να κανεις είναι windows restore.

Οι γραμματοσειρές είναι pain in the ass. όταν χρειάζεται να σβήσω αληθινά μια γραμματοσειρά την σβήνω με Bitstream Font Navigator. γιατί αυτή η βλακεία των windows έτσι όπως δουλεύει, δεν παλεύετε.

και για μεγαλύτερη σιγουριά, κατέβασε το corel trial και κανε εγκατάσταση μονο το Font Navigator

Βάλε το Paint.Net. Είναι δωρεάν. Δοκίμασε να κάνεις το ίδιο, να δούμε αν έχει χαλάσει κάτι στο σύστημα/fonts ή στο Photoshop. Επίσης, αν έχεις κι άλλα από τη σουίτα (Illustrator πχ), δοκίμασε και με εκείνο.

Δεν ξέρω αν στον [MENTION=10229]dunkel_Stern[/MENTION] έχει τύχει κάτι παρόμοιο ή το γνωρίζει σαν πρόβλημα.

Στο Paint.Net δουλεύει κανονικά. Άρα είναι του Photoshop το πρόβλημα.

Καλημερα..

Δοκίμασε και ένα clean με το ccleaner

*S2

Έκανα και με το ccleaner αλλά συνεχίζει το πρόβλημα.

Στο Paint.Net δουλεύει κανονικά. Άρα είναι του Photoshop το πρόβλημα.

Έκανα και με το ccleaner αλλά συνεχίζει το πρόβλημα.

Το πως κάποιο πρόγραμμα τρέχει μια γραμματοσειρά δεν σημαίνει πως είναι ok. το κάθε πρόγραμμα δεν μπορείς να φανταστείς ποσο διαφορετικά δουλεύει μια γραμματοσειρά. οποτε κανε αυτό που σου είπα. κανε roll back και άμα δεν δουλέψει αυτό κατέβασε το Font Navigator και σβήσε την γραμματοσειρά από εκεί

Το πως κάποιο πρόγραμμα τρέχει μια γραμματοσειρά δεν σημαίνει πως είναι ok. το κάθε πρόγραμμα δεν μπορείς να φανταστείς ποσο διαφορετικά δουλεύει μια γραμματοσειρά. οποτε κανε αυτό που σου είπα. κανε roll back και άμα δεν δουλέψει αυτό κατέβασε το Font Navigator και σβήσε την γραμματοσειρά από εκεί

Τώρα είδα το ποστ σου.

Το δοκιμάζω και θα σας πω.

Πάλι δε δουλεύει. Όταν κάνω εγκατάσταση το photoshop μου βγάζει 6 errors.

Exit Code: 6
Please see specific errors and warnings below for troubleshooting. For example, ERROR: DF040, DW063 ... WARNING: DF029, DW024 ...

-------------------------------------- Summary --------------------------------------

- 0 fatal error(s), 6 error(s), 2 warning(s)

WARNING: DW024: The payload: {9124DF4E-617D-486B-A970-8FA632244F24} Adobe Photoshop CS6 Core 13.0.0.0 requires a UI parent with following specification:
Family: Photoshop
ProductName: Adobe Photoshop CS6 Core_x64
This parent relationship is not satisfied, because this payload is not present in this session.

----------- Payload: {CFA46C39-C539-4BE9-9364-495003C714AD} Adobe SwitchBoard 2.0 2.0.0.0 -----------

WARNING: DF029: ARKServiceControl::StartService: Service not started/stopped SwitchBoard. Current State: 0 Exit Code: 0 Service Specific Exit Code: 0(Seq 1)

----------- Payload: {DE7C6FA1-AF75-48A8-B495-CFAD529BCC3D} Recommended Common Fonts Installation 2.0.0.0 -----------

ERROR: DF040: Failed to add Font 'C:\Windows\Fonts\ACaslonPro-Bold.otf'. Error: 2(Seq 3)

ERROR: DW063: Command ARKFontCommand failed.(Seq 3)

----------- Payload: {311CDC89-AC18-4344-9EC9-0225328C73D3} Required Common Fonts Installation 2.0.0.0 -----------

ERROR: DF040: Failed to add Font 'C:\Windows\Fonts\AdobeArabic-Bold.otf'. Error: 2(Seq 3)

ERROR: DW063: Command ARKFontCommand failed.(Seq 3)

ERROR: DW050: The following payload errors were found during install:

ERROR: DW050: - Required Common Fonts Installation: Install failed

ERROR: DW050: - Recommended Common Fonts Installation: Install failed

-------------------------------------------------------------------------------------

τι ακριβώς έκανες;

Εγκατέστησα το Bitstream Font Navigator και διάγραωα τη γραμματοσειρά. Όντως δεν είχε διαγραφεί.

Απεγκατλεστησα και ξαναεγκατέστησα το photoshop και όταν τελιώνει η εγκατάσταση βγάζει αυτόι τα errors.

Εγκατέστησα το Bitstream Font Navigator και διάγραωα τη γραμματοσειρά. Όντως δεν είχε διαγραφεί.

Απεγκατλεστησα και ξαναεγκατέστησα το photoshop και όταν τελιώνει η εγκατάσταση βγάζει αυτόι τα errors.

Adobe Community: Can't Install CS6 photoshop trailer

run as administrator

+

http://helpx.adobe.com/creative-suite/kb/error-exit-6-exit-7.html

http://helpx.adobe.com/creative-suite/kb/error-exit-6-exit-7.html

Τα δοκίμασα και αυτά (νομίζω) αλλά πάλι μου βγάζει errors.

Βασικά απ'ότι βλέπω τα errors είναι για γραμματοσειρές πάλι.

Δουλεύει κανονικά όμως απλά συνεχίζει να μην δουλεύει το text tool.

Βασικά αν δεν έχεις κάνει ήδη κανε ένα restore σε ημερομηνια πριν την εγκατάσταση της γραμματοσειράσ όπως λέει και ένα φίλος παραπανω..

Δοκίμασε να κάνεις έναν νέο windows user και να το εγκαταστήσεις/τρέξεις από εκεί.

Βασικά αν δεν έχεις κάνει ήδη κανε ένα restore σε ημερομηνια πριν την εγκατάσταση της γραμματοσειράσ όπως λέει και ένα φίλος παραπανω..
Δοκίμασε να κάνεις έναν νέο windows user και να το εγκαταστήσεις/τρέξεις από εκεί.

Έκανα χθες restore και δεν διορθώθηκε.

Ούτε με νέο χρήστη διορθώθηκε.

Μάλλον θα πάω για φόρματ.

Έκανα χθες restore και δεν διορθώθηκε.

Ούτε με νέο χρήστη διορθώθηκε.

Μάλλον θα πάω για φόρματ.

δοκίμασε κάτι τελευταίο. κανε reset όλες τις γραμματοσειρές των windows

ένας τρόπος είναι, κανε restore point. σβήσε όλες τις γραμματοσειρές που θα σ αφήσουν τα windows. κατέβασε ένα πακέτο με την original windows γραμματοσειρές και εγκατέστησε τες. επειδή τα windows όμως θα δουν πως λείπουν system γραμματοσειρές θα σου χτυπήσει το σύμπαν, οποτε εκεί κανεις restore γιατί το restore κατά πασα πιθανότητα θα κρατήσει τις γραμματοσειρές που έβαλες αλλα θα επαναφέρει τα settings

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.