Jump to content

Κάρτα γραφικών μέχρι 200 ευρώ

billios13

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Αν έχεις την στοκ ψυκτρα δεν κάνεις δουλειά. Η noctua που αναφερεις είναι από τις καλύτερες.

Είναι βασικό να ανεβάσεις τον CPU παντως στην φάση που είσαι.

Πρέπει όμως να ελέγξεις :

1. Οτι έχεις ένα αξιόπιστο τροφοδοτικό.

2. Κουτί με καλό airflow.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Αν έχεις την στοκ ψυκτρα δεν κάνεις δουλειά. Η noctua που αναφερεις είναι από τις καλύτερες.

Είναι βασικό να ανεβάσεις τον CPU παντως στην φάση που είσαι.

Πρέπει όμως να ελέγξεις :

1. Οτι έχεις ένα αξιόπιστο τροφοδοτικό.

2. Κουτί με καλό airflow.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Να σου πω την αλήθεια με τόσα που πρέπει να κάνω σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον να πουλήσω ο,τι έχω και να φτιάξω καινούριο Pc...

Καλησπερα καλο θα ηταν να γραψεις αναλυτικα το hardware που εχεις για να εχουμε μια καλυτερη εικονα

Καλησπερα καλο θα ηταν να γραψεις αναλυτικα το hardware που εχεις για να εχουμε μια καλυτερη εικονα

CPU:Intel Core i7-920 @2.67GHz

GPU:nVIDIA GeForce 9800 GT 1Gb

Mobo: ASUS P6T SE

RAM:Kingston 6Gb[MENTION=6344]1600[/MENTION]

Monitor:LG FLATRON W2043S

Storage:WD10EVDS-63N5B1 (1 TB)

Οθόνη θα πάρω μεσοβδόμαδα καινούρια..LG flatron 21" έχω..

Αν το μεσοβδόμαδα γίνει σε 1 χρόνο, καλύτερα άλλαξε την οθόνη πρώτα.

Αν το μεσοβδόμαδα γίνει σε 1 χρόνο, καλύτερα άλλαξε την οθόνη πρώτα.

Ε δεν με παίρνει να γίνει 1 χρόνος..Για 24αρα σκέφτομαι..

Πάρε μία 7850 και μία ψύκτρα για να ανεβάσεις τον 920 και είσαι μια χαρά.

7870 δε θα ναι καλύτερα; Και τη Noctua για ψύκτρα..

7870 δε θα ναι καλύτερα; Και τη Noctua για ψύκτρα..

Εγώ απλά σου πρότεινα όσο το δυνατον πιο κοντά στα 200€ που είπες στην αρχή. Μπορείς να μου πεις ακριβώς το budget σου;

Εγώ απλά σου πρότεινα όσο το δυνατον πιο κοντά στα 200€ που είπες στην αρχή. Μπορείς να μου πεις ακριβώς το budget σου;

Ναι έχεις δίκιο..Τα 300 πιστεύω μπορώ να τα διαθέσω γι'αυτό κοιτάω και την 7950..

Ναι έχεις δίκιο..Τα 300 πιστεύω μπορώ να τα διαθέσω γι'αυτό κοιτάω και την 7950..

Άρα οι επιλογές σου είναι ή 7950 ή 7870 & ψύκτρα.

Βασει του TechPowerUp η 7950 είναι 12% ταχύτερη από την 7870 αλλά με τον επεξεργαστή στις ίδιες συχνότητες, εάν ανεβάσεις λοιπόν τον 920 (εφόσον πάρεις αερόψυκτρα) τότε η διαφορά θα πέσει και άλλο. Βέβαια μπορείς να πάρεις την 7950 και μετά από λίγο να πάρεις μία ψύκτρα αλλά αυτό είναι λίγο αόριστο.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι για ένα 12% παραπάνω σε επιδόσεις θα πληρώσεις 25% παραπάνω.

IMO, 7870 και μία top αερόψυκτρα.

Να κάνω μια ερώτηση με τη σειρά μου, πως μπορείς να ξερεις πόσο ένας επεξεργαστης "ρίχνει" την κάρτα γραφικών..?

Πρέπει να παρακολουθείς ταν ποσοστά που δουλεύουν και τα δύο μέσα σε ένα παιχνίδι;;

*S2

Θα βάλεις το msi afterburner και θα ρυθμίσεις τα OSD (on screen display) να δείχνει % χρήσης πυρήνα της κάρτας σε απαιτητικά παιχνίδια με vsynch disabled κτλ...Αν όταν παίζεις δεις ποσοστό <99-100% τότε σε κόβει ο επεξεργαστής.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.