billios13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους..θέλω να αγοράσω μια καινούρια κάρτα γραφικών μέχρι 200 ευρώ.. Έχω εδώ και τρία χρόνια τη geforce 9800 gtχωρίς να έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα..Επεξεργαστή έχω τον i7 920 στα 2.67 GHz που επίσης έχω τρία χρόνια..Θα ήθελα κάποιες προτάσεις και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους..θέλω να αγοράσω μια καινούρια κάρτα γραφικών μέχρι 200 ευρώ.. Έχω εδώ και τρία χρόνια τη geforce 9800 gtχωρίς να έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα..Επεξεργαστή έχω τον i7 920 στα 2.67 GHz που επίσης έχω τρία χρόνια..Θα ήθελα κάποιες προτάσεις και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..Απο Ελλάδα η αγορά; Απο μένα gtx660.Sent with tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billios13 Δεκέμβριος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Απο Ελλάδα η αγορά; Απο μένα gtx660.Sent with tapatalk.Ναι από Ελλάδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Δεκέμβριος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 660 ή HD 7870. Το ίδιο καλές είναι, αλλά η 7870 με οverclocking πλησιάζει την 7950, προσφέροντας πολύ καλύτερες επιδόσεις. Προσωπικά, θα πήγαινα με την 7870. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingakias24 Δεκέμβριος 28, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Και εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις μια 660 . Δες και εδώ . Με την 7850 που έχουν μικρή διαφορά στην τιμή , αλλά σε πολά παιχνίδια η 660 είναι πολύ καλύτερη . Άμα μπορείς να δώσεις ένα 30άρι παραπάνω θα σου πρότινα αυτήν ή αυτήν ( όποια και να πάρεις , είναι πάρα πολύ καλή ) . Τώρα , άμα δεν μπορέις το 30άρι και η 7850 είναι καλή . Θα σου πρότεινα αυτήν ( που έχει και 2gb αντί 1gb) .Να βλέπεις από εδώ για να κάνεις διάφορες συγκρίσεις . Δε τσόις ις γιορς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billios13 Δεκέμβριος 28, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Και εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις μια 660 . Δες και εδώ . Με την 7850 που έχουν μικρή διαφορά στην τιμή , αλλά σε πολά παιχνίδια η 660 είναι πολύ καλύτερη . Άμα μπορείς να δώσεις ένα 30άρι παραπάνω θα σου πρότινα αυτήν ή αυτήν ( όποια και να πάρεις , είναι πάρα πολύ καλή ) . Τώρα , άμα δεν μπορέις το 30άρι και η 7850 είναι καλή . Θα σου πρότεινα αυτήν ( που έχει και 2gb αντί 1gb) .Να βλέπεις από εδώ για να κάνεις διάφορες συγκρίσεις . Δε τσόις ις γιορς ! Mε κατατόπισες πλήρως φίλε μου..Να'σαι καλά..Μάλλον θα πάω με την 660 την msi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingakias24 Δεκέμβριος 29, 2012 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Thaks και άμα θέλεις κάτι ακόμα , γράψε και όλοι θα είμαστε για να σου απαντήσουμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
billios13 Δεκέμβριος 29, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Thaks και άμα θέλεις κάτι ακόμα , γράψε και όλοι θα είμαστε για να σου απαντήσουμε .Χαίρομαι.!Μητρική έχω την Asus P6T SE και σκέφτομαι να κάνω και εκεί μια αλλαγή!:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingakias24 Δεκέμβριος 29, 2012 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Γιατί , σου έχει κάνει κανένα πρόβλημα ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billios13 Δεκέμβριος 29, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Γιατί , σου έχει κάνει κανένα πρόβλημα ;;; Όχι..:tongue: Απλά σκεφτόμουν να την αλλάξω για υψηλότερες αποδόσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Δεκέμβριος 29, 2012 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 [MENTION=28932]billios13[/MENTION] άμα αλλάξεις μητρική δεν πρόκειτε να δεις τίποτα από επειδώσεις.. παραμονο σε CPU + RAM κομμάτι..Περισσότερα Καρε στα παιχνίδια δεν πρόκειτε να δεις..Και από CPU τι έχεις 920? Άμα έκεις κάποιον συγκριτικά παλιό σίγουρα θα έχεις και κάποιο Bottleneck "αλλα" δεν θα σε γωνατίζει..Επίσης για την κάρταΆμα δεν έχεις να δώσεις 200 ευρώ και θες πιο κάτω ναι πήγαινε στην 7850άμα είναι να δώσεις και 30 παραπάνω δηλαδή 230 πήγαινε σε 7870 είναι καλύτερη από 660..AnandTech - Bench - GPU12https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=7870Άμα έχεις και παραπάνω από 230 ναι πήγαινε 660TI..Τώρα επειδή το 1366 είναι παλιό και δεν ξέρω καν άμα θα βρείς Mobo η CPU καινούριο..Μπορείς να ψάξεις για μεταχειρισμένα που θα σου βγεί καλύτερη τιμή αλλά φυσικά δεν ξέρεις τι πέρνεις..Κοιτα εδώhttps://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?from=catspan&keyphrase=1366+motherboard1366 Shocket μόνο 11 πράγματα που μόνο τα 3 είναι σωστά για την περίπτωση σου.. (τα άλλα είναι Server Base)1 μικρό Upgrade στην μητρική "στην σειρά σου" Asus P6T WS Professional αλλά δεν αξίζει φυσικά (Και από οικονομικής άποψης, με 220 πέρνεις Z77 και με 100 ευρώ παίρνεις Z77)Και άλλη μια που κάνει στα 350 και δεν χρειάζοται να δώσεις αυτά τα λεφτά.. Για κανένα λόγο..Και από CPU κοίτα εδώ κατάντια μόνο Server Base κομμάτια που ξεμείνανε..https://www.skroutz.gr/c/32/cpu-epeksergastes.html?from=catspan&keyphrase=1366+cpuΆρα άμα θες για αλλάγη Mobo κτλπΚοίταξε για εντελώς καινούριο Shocketμε CPU + MOBO και εξαρτώντας την oiκονομική σου κατάσταση διαλέγεις και πέρνεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingakias24 Δεκέμβριος 29, 2012 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Οι διαφορές που θα δεις , θα είναι ελάχιστες ( μέχρι και μηδαμινές ) . Δεν αξίζει να αλλάξεις μητρική .Αλλά και να είχε διαφορά στις επιδόσεις , τι θέλεις παραπάνω ?? Σε ρωτάω για να μπορέσω να καταλάβω τι είναι αυτό το παραπάνω που ψάχνεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 29, 2012 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2012 Ram ποσες έχεις φιλε μου; Ελπίζω τρεις και σε triple channel.. *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billios13 Ιανουάριος 2, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 Ram ποσες έχεις φιλε μου; Ελπίζω τρεις και σε triple channel.. *S2Έχω 3x2gb ναι σε triple channel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billios13 Ιανουάριος 2, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 [MENTION=28932]billios13[/MENTION] άμα αλλάξεις μητρική δεν πρόκειτε να δεις τίποτα από επειδώσεις.. παραμονο σε CPU + RAM κομμάτι..Περισσότερα Καρε στα παιχνίδια δεν πρόκειτε να δεις..Και από CPU τι έχεις 920? Άμα έκεις κάποιον συγκριτικά παλιό σίγουρα θα έχεις και κάποιο Bottleneck "αλλα" δεν θα σε γωνατίζει..Επίσης για την κάρταΆμα δεν έχεις να δώσεις 200 ευρώ και θες πιο κάτω ναι πήγαινε στην 7850άμα είναι να δώσεις και 30 παραπάνω δηλαδή 230 πήγαινε σε 7870 είναι καλύτερη από 660..AnandTech - Bench - GPU12https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=7870Άμα έχεις και παραπάνω από 230 ναι πήγαινε 660TI..Τώρα επειδή το 1366 είναι παλιό και δεν ξέρω καν άμα θα βρείς Mobo η CPU καινούριο..Μπορείς να ψάξεις για μεταχειρισμένα που θα σου βγεί καλύτερη τιμή αλλά φυσικά δεν ξέρεις τι πέρνεις..Κοιτα εδώhttps://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?from=catspan&keyphrase=1366+motherboard1366 Shocket μόνο 11 πράγματα που μόνο τα 3 είναι σωστά για την περίπτωση σου.. (τα άλλα είναι Server Base)1 μικρό Upgrade στην μητρική "στην σειρά σου" Asus P6T WS Professional αλλά δεν αξίζει φυσικά (Και από οικονομικής άποψης, με 220 πέρνεις Z77 και με 100 ευρώ παίρνεις Z77)Και άλλη μια που κάνει στα 350 και δεν χρειάζοται να δώσεις αυτά τα λεφτά.. Για κανένα λόγο..Και από CPU κοίτα εδώ κατάντια μόνο Server Base κομμάτια που ξεμείνανε..https://www.skroutz.gr/c/32/cpu-epeksergastes.html?from=catspan&keyphrase=1366+cpuΆρα άμα θες για αλλάγη Mobo κτλπΚοίταξε για εντελώς καινούριο Shocketμε CPU + MOBO και εξαρτώντας την oiκονομική σου κατάσταση διαλέγεις και πέρνεις..Κάτσε να τα πάρουμε ένα-ένα..Έχω τον i7 920@ 2.67 GHz..Και μητρική την ASUS P6T τον υπολογιστή τον έφτιαξα πριν 3 χρόνια..Ας πούμε ότι πάω με την 660TI..Θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την μητρική?Δεν πολυκατάλαβα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godaemon Ιανουάριος 2, 2013 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 Μητρική δεν χρειάζεται να αλλάξεις, τσάμπα λεφτά και φασαρία για το τίποτα. Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις αν δεν το έχεις ήδη κάνει είναι να ανεβάσεις τον 920 για να μην σε κόβει. Σχετικά με τις κάρτες 7870 ή και 660ti από εμένα. Εκεί πρέπει να ρίξεις χρήματα. **Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την μητρική. Μια χαρά θα συνεργάζεται με την κάρτα. Ελπίζω ότι έχεις και ένα καλό τροφοδοτικό. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 2, 2013 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 Όχι με την μητρική δεν έχεις πρόβλημα.. Με τον CPU έχεις πρόβλημα ειδικά άμα είναι και στα 2.6..Ενα απλό παράδειγμα ένας έχει εναν καινουριο CPU λέμε 3770 και με την 660Τι και σε "αυτό" το Game βγάζει 100 καρέ ενώ εσύ θα βγάζεις 70 λέμε τωρα.. και όλα αυτά λόγο του CPU που ουσιαστικά δεν αφήνει την κάρτα να αποδώσει στα 100%.. Πιο πολύ το ανέφερα που λες οτι θες να αλλάξεις και μητική και είπα ότι το 1366 Socket πέθανε δεν αξίζει να κάνει καμια ουσιαστική αλλάγη..Αλλά από την στιγμή που εσύ είσαι μεσαίος χρήστης και δεν σε νοιάζουν τα νούμερα πάρε μια καλή καρτούλα ναι παίζεις τα παιχνιδάκια σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billios13 Ιανουάριος 2, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 Μητρική δεν χρειάζεται να αλλάξεις, τσάμπα λεφτά και φασαρία για το τίποτα. Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις αν δεν το έχεις ήδη κάνει είναι να ανεβάσεις τον 920 για να μην σε κόβει. Σχετικά με τις κάρτες 7870 ή και 660ti από εμένα. Εκεί πρέπει να ρίξεις χρήματα. **Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την μητρική. Μια χαρά θα συνεργάζεται με την κάρτα. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2Για να τον ανεβάσω δεν θα χρειαστώ και μία ψύκτρα?Μου είχαν πει για τη Noctua NH-D14.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 2, 2013 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 Σε τι οθονή θα παίζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billios13 Ιανουάριος 2, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2013 Όχι με την μητρική δεν έχεις πρόβλημα.. Με τον CPU έχεις πρόβλημα ειδικά άμα είναι και στα 2.6..Ενα απλό παράδειγμα ένας έχει εναν καινουριο CPU λέμε 3770 και με την 660Τι και σε "αυτό" το Game βγάζει 100 καρέ ενώ εσύ θα βγάζεις 70 λέμε τωρα.. και όλα αυτά λόγο του CPU που ουσιαστικά δεν αφήνει την κάρτα να αποδώσει στα 100%.. Πιο πολύ το ανέφερα που λες οτι θες να αλλάξεις και μητική και είπα ότι το 1366 Socket πέθανε δεν αξίζει να κάνει καμια ουσιαστική αλλάγη..Αλλά από την στιγμή που εσύ είσαι μεσαίος χρήστης και δεν σε νοιάζουν τα νούμερα πάρε μια καλή καρτούλα ναι παίζεις τα παιχνιδάκια σου..Συμβουλές ζητάω..Και γιατί να μη με νοιάζουν τα νούμερα;Games παίζω αρκετά και ασχολούμαι με programming επίσης εφόσον αυτό σπουδάζω..Είμαι απιτιτηκός και εξ'άλλου αν δεν ρωτήσω πως θα αποκτήσω γνώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.