Jump to content

Καινούργιος υπολογιστής

chris2

Recommended Posts

γιατι αποσο βλεπω ssd δεν εχεις βαλει πανω στο συστημα.οι πρασινοι ειναι μονο κ μονο αν θες να μην σπαταλανε πολυ ρευμα-κανουν θορυβο.οι μαυροι ειναι πιο γρηγοροι,τρωνε περισσοτερο ρευμα,αλλα και λιγο πιο "ακουστικοι"

πχ αν εβαζες εναν 256 η 120αρι SSD για το λογισμικο μονο,και δεν σε ενοιαζαν τα παιχνιδια και ηθελες μονο μια αποθηκη για ταινιες κλπ τοτε ναι για τον πρασινο.

Επίσης όλες οι μητρικές δεν τεστιάζουν με όλα τα τροφοδοτικά

Επίσης μπορώ να ενεργοποίησω το pc χωρίς κουτί??

μπορεις π.χ για να το τεσταρεις πριν το βαλεις σε κουτι, να το βαλεις πανω απo αφρολεξ,μεσα σε μια χαρτινη κουτα.αλλα αμα εννοεις να το εχεις γενικα εκει μεσα,καλυτερα να το αποφυγεις.

Ήρθε ο επεξεργαστής και η ραμ

η ραμ είναι αυτή Kingston HyperX DDR3-1600 8GB | Skroutz.gr

είδα στο σιτε της asrock αυτό ASRock > Z77 Extreme4

μύπως υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζει

Επίσης οταν θα βγαλω την μητρική πρεπει να είμαι "γειωμένος" ???

νομίζω κάτι τέτοιο έχω ακούσει??

Ήρθε ο επεξεργαστής και η ραμ

η ραμ είναι αυτή Kingston HyperX DDR3-1600 8GB | Skroutz.gr

είδα στο σιτε της asrock αυτό ASRock > Z77 Extreme4

μύπως υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζει

Επίσης οταν θα βγαλω την μητρική πρεπει να είμαι "γειωμένος" ???

νομίζω κάτι τέτοιο έχω ακούσει??

Σχετικά με τις μνήμες μήν σε τρομάζει το γεγονός ότι μπορεί ναμήν είναι δηλωμένες στο site της Asrock. Σχεδόν όλες οι εταιρείες έχουν τσεκάρει τα 2/4 της αγοράς. Οι μνήμες θα ΠΑΙΖΟΥΝ. Συγκεκριμένα οι μνήμες σου είναι 10-10-10 timmings με 1.5V. Άν δέν σου αναγνωρίσει αυτόματα 1600mhz ταχύτητα θα τα βάλεις όλα χειροκίνητα και θα είσαι κομπλέ. Γιανα σου φύγει και το άνγχος όταν θα τακάνεις αυτά θα ρίξεις και 2-3 memtest.

Κανονικά πρέπει να είσαι γειωμένος. Απλώς πιάσε ένα τροφοδοτικάκι που είναι εκτός ρεύματος ή κάτι αντίστοιχο πρίν ξεκινήσεις ή άν έχεις κάτι αντιστατικό (γάντι, βραχιολάκι) κάνε χρήση του :)

captureejh.png

ή αν θες ποιοτικότερα parts στην ίδια σχεδόν τιμή:

capturedj.png

+

capturettz.png΄

Για ποιο φτηνά και με μεγαλύτερη έμφαση στον επεξεργαστή :

capturexar.png

+

capturejxi.png

Και για φουλ πακέτο για τα πάντα :

capturedy.png

+

capturejxi.png

Και κάτι τελευταίο προς όλους !!! Ένα REVIEW σου λέει ποιος επεξεργαστής είναι καλύτερος γενικά στα games ! Το ποίος όμως επεξεργαστής και ποια πλατφόρμα είναι καλύτερη για ΑΓΟΡΑ βάση συντελεστή απόδοσης/ τιμής δεν σου το λέει κανένα review !

Επίσης στα reviews παίρνουν από τον ποιο μικρό επεξεργαστή μέχρι τον ποιο μεγάλο και τον τεστάρουν με την δυνατότερη κάρτα της εποχής και συνήθως και σε χαμηλές αναλύσεις που εμείς πια ΔΕΝ παίζουμε και βγάζουν μερικές διαφορές !

Αν όμως βάλετε στα συστήματά σας μια μεσαίας σειράς κάρτα γραφικών ακόμα και ο μικρότερος επεξεργαστής θα την τρέχει το ίδιο καλά με έναν μεγαλύτερο !!

Επίσης τον πρώτο ρόλο στα games τον έχει η κάρτα γραφικών !!! Για τον λόγο αυτό θα κοιτάτε ποια πλατφόρμα σας έρχεται ποιο φτηνά ώστε να μπορέσετε μέσα στο budget σας να χωρέσετε μια μεγαλύτερη κάρτα γραφικών ! Στα games έτσι θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.