feanorian82 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 Έχω μια QDI KUdoz 7e/333 me athlon xp 1800+. Τι μπορώ να πειράξω και πόσο;
Shaman Σεπτέμβριος 2, 2004 #2 Σεπτέμβριος 2, 2004 FSB δεν μπορείς να ανεβάσεις πολύ λόγω chipset...Είναι και QDI η motherboard...Πιάσ'το αυγό και κούρεφ'το!
sotiris Σεπτέμβριος 2, 2004 #3 Σεπτέμβριος 2, 2004 αλλαξε του τα φώτα. σκίστον.το πολύ πολύ να αναγκαστείς να πάρεις έναν 64άρη
Snips Σεπτέμβριος 2, 2004 #6 Σεπτέμβριος 2, 2004 μην ασχοληθείς καν.Είχα ακριβώς τα ίδια...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....
Shaman Σεπτέμβριος 2, 2004 #7 Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Τι stepping εχει ? Γιάννη, το σκέφτηκα κι εγώ. Μπορεί να είναι τυχερός και να έχει πέσει σε DLT3C αλλά και πάλι θα πρέπει να αλλάξει μητρική.....Με την QDI και ΚΤ333 δε θα πάει μακριά. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο η φασαρία - ειδικά αν είναι και με stock ψύξη.
YDinopoulos Σεπτέμβριος 2, 2004 #8 Σεπτέμβριος 2, 2004 Ποσο εχει η πιο φτηνη nf2 ? μπορει να κανει παπαδες....Θυμασαι του Pierou το κομματι ποσο εβγαζε ?????
Snips Σεπτέμβριος 2, 2004 #9 Σεπτέμβριος 2, 2004 ΔΕς αν έχεισ tbred ή palomino τελος πάντων....Αν έχεις το 2ο......κάντον μπρελόκ.....ή 2ο PC
Shaman Σεπτέμβριος 2, 2004 #10 Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Ποσο εχει η πιο φτηνη nf2 ? μπορει να κανει παπαδες....Θυμασαι του Pierou το κομματι ποσο εβγαζε ????? Πως δε θυμάμαι!!Απλά σκέφτομαι οτι θα θέλει γύρω στα 70 για μία μεταχειρισμένη καλή nForce2 (πχ Abit Nf7-s rev 2.0) και κανένα 50άρικο για μια καλή μεταχειρισμένη αερόψυξη+fan. Οπότε έχουμε 120 και δεν είμαι και σίγουρος πόσο θα ανέβει με αερόψυξη...Με υδρόψυξη μπορεί o DLT3C να βγάλει αρκετά πάνω απο τα 2 Giga σίγουρα, αλλά με αέρα??Και με τι μνήμες τώρα που το σκέφτομαι??Αξίζει τον κόπο??Δε νομίζω ρε συ - εκτός αν το κάνει για το χαβαλέ οπότε κι εγώ μαζί του!Το πολύ πολύ αν δει οτι είναι τέτοιο κομμάτι να το πουλήσει και να τσοντάρει τα 120+ που θα έδινε στη λύση που λέγαμε + λίγα χρήματα ακόμα και να πάει σε 64 bit..Έχουν αρχίσει και σκάνε αγγελίες για 64bit 2800+ με 100..Δίνει άλλα τόσα για mobo και καθάρισε με 200 (μείον τα λεφτά που θα πουλήσει τα παλιά του)..
sotiris Σεπτέμβριος 2, 2004 #11 Σεπτέμβριος 2, 2004 το DLT3C τί είναι?ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι palomino, όπως και ο δικός μου.
Snips Σεπτέμβριος 2, 2004 #12 Σεπτέμβριος 2, 2004 Έχουν αρχίσει και σκάνε αγγελίες για 64bit 2800+ με 100.. χεχε και ανήκουν στο παρελθόν...Ευτυχώς πρόλαβα ΧΕΧΕ
Shaman Σεπτέμβριος 2, 2004 #13 Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris το DLT3C τί είναι?ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι palomino, όπως και ο δικός μου. Ήταν κάποιες ηρωικές φουρνιές t-bird 1800+ (και 1700+ νομίζω) που είχαν χαμηλό default Vcore. Ανέβαιναν σαν δαιμονισμένοι!!Οι περισσότεροι χτύπαγαν 2200Μhz και βάλε με υδρόψυξη!Κάπου είχε πάρει το μάτι μου έναν τέτοιο 1700+ να πηγαίνει 27xx Μhz με phase change.........:nuke:
fantacid Σεπτέμβριος 2, 2004 #14 Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman Πως δε θυμάμαι!!Απλά σκέφτομαι οτι θα θέλει γύρω στα 70 για μία μεταχειρισμένη καλή nForce2 (πχ Abit Nf7-s rev 2.0) και κανένα 50άρικο για μια καλή μεταχειρισμένη αερόψυξη+fan. Οπότε έχουμε 120 και δεν είμαι και σίγουρος πόσο θα ανέβει με αερόψυξη...Με υδρόψυξη μπορεί o DLT3C να βγάλει αρκετά πάνω απο τα 2 Giga σίγουρα, αλλά με αέρα??Και με τι μνήμες τώρα που το σκέφτομαι??Αξίζει τον κόπο??Δε νομίζω ρε συ - εκτός αν το κάνει για το χαβαλέ οπότε κι εγώ μαζί του!Το πολύ πολύ αν δει οτι είναι τέτοιο κομμάτι να το πουλήσει και να τσοντάρει τα 120+ που θα έδινε στη λύση που λέγαμε + λίγα χρήματα ακόμα και να πάει σε 64 bit..Έχουν αρχίσει και σκάνε αγγελίες για 64bit 2800+ με 100..Δίνει άλλα τόσα για mobo και καθάρισε με 200 (μείον τα λεφτά που θα πουλήσει τα παλιά του).. κατσε ρε shaman πιο ακρηβα εβγαλες τη λυση DLT3C απο τα 64bit!!μια φθηνη mobo με nf2 μπορει να βρει με 50 (ακομα κ nf7s δες fleamarket) οσο για ψυξη μια μεταχειρισμενη slk κοντα στα 30-40Δε θελει κ τοσο τρελη ψυξη για να φτασει τα 2GΥ.Γ. πολυ καλο το nick σου!! κολλημενος με τις ιεροτελεστιες των σαμανων στα βαθυ της αφρικης κ των διατροφικων τους συνηθιων???
Shaman Σεπτέμβριος 2, 2004 #15 Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid κατσε ρε shaman πιο ακρηβα εβγαλες τη λυση DLT3C απο τα 64bit!!μια φθηνη mobo με nf2 μπορει να βρει με 50 (ακομα κ nf7s δες fleamarket) οσο για ψυξη μια μεταχειρισμενη slk κοντα στα 30-40Δε θελει κ τοσο τρελη ψυξη για να φτασει τα 2GΥ.Γ. πολυ καλο το nick σου!! κολλημενος με τις ιεροτελεστιες των σαμανων στα βαθυ της αφρικης κ των διατροφικων τους συνηθιων??? Κατ'αρχήν δεν ξέρουμε αν είναι DLT3C!!!LOL!!!Δεν είπα οτι είναι ποιο φτηνή λύση να πάει σε 64άρη!Με τους δικούς σου υπολογισμούς βγαίνει 90 - παίρνοντας την ευνοική περίπτωση να ανεβαίνουν οι μνήμες - και με 200 μείον κανένα 40άρη που θα πιάσουν τα παλιά mobo+cpu (δηλαδή γύρω στα 160 τελικά) πάει σε 64Bit!Μιλάμε για μια διαφορά της τάξεως των 70 εβραίων..Δεν ξέρω!Ίσως το βλέπω εγώ έτσι που έχω ξενερώσει με την αερόψυξη και έχω κολλήσει και με τους 64άρηδες....
Shaman Σεπτέμβριος 2, 2004 #16 Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από fantacidΥ.Γ. πολυ καλο το nick σου!! κολλημενος με τις ιεροτελεστιες των σαμανων στα βαθυ της αφρικης κ των διατροφικων τους συνηθιων??? [off topic]Xεχε!!Πολλά χρόνια πριν είχα πάθει πώρωση και μου έμεινε!!Για την ταινία που λέγαμε την άλλη φορά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη γι'αυτό δε σου είπα και τίποτα![/off topic]
fantacid Σεπτέμβριος 2, 2004 #17 Σεπτέμβριος 2, 2004 Μνημες θα χρειαστει κ στην μια κ στην αλλη περιπτωση.ακομα κ να μην ειναι DLT3C θα μπορεσει ενα o/c της ταξης των 5-10% με ενα καλο mobo,δλδ μια φθηνη αναβαθμιση.Εαν διαθετει τα χρηματα μπορει να παει κατευθειαν σε Α64 χωρις δευτερη σκεψη!
crAss Σεπτέμβριος 3, 2004 #18 Σεπτέμβριος 3, 2004 Παιδιά η DFI ΝFII Ultra B Lanparty έχει μόνο γύρω στα 60 ευρώ από το eshop καινούργια
enduracell Σεπτέμβριος 3, 2004 #19 Σεπτέμβριος 3, 2004 τότε να πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει αν είναι Τaiwanέζικη, αν ναι να την πάρει, αν όχι να μη το επιχειρήσει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.