Jump to content

Προβλημα με πληκτρολόγιο

Fu Manchu

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλές γιορτές.

Εχω ένα Sony vaio και το προβλημα που μου παρουσιάζει είναι το εξής. Μόλις ξεκινάνε τα windows το πληκτρολογιο δουλεύει για ένα λεπτό σωστά και μετά τρελενεται. Πατάς πχ το Α και μου ανοίγει το παράθυρο διαλόγου "Αποθήκευση ως". Για να απο κλείσω το ενδεχόμενο ότι είναι windows έτρεξα ένα hirens και το δοκίμασα εκεί όπου κάνει το ίδιο. Αρα πιθανό λόγω ότι κάτι άλλο φταίει; Επίσης να αναφέρω ότι δοκίμασα και εξωτερικό πληκτρολογιο και το προβλημα παραμένει...

Καμία ιδέα για το τι να κάνω;

Το οτι βάζεις εξωτερικό πληκτρολόγιο δε σημαίνει κάτι, γιατί έτσι δεν σταματάει να λειτουργεί το ενσωματομένο.

Μια κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και αφού το κάνεις αυτο να ξανα bootάρεις με το εξωτερικό.

Εαν παίζει κανονικά τότε απλά αγόρασε ένα πληκτρολογιάκι για το μοντέλο σου και είσαι αρχηγός.

Μα ποιός ο λόγος του format? αφου και με Hiren's όπως είπε τα ίδια κάνει..... στο Hiren's έχει mini windows xp.

Πάντως απ' όσα μας έχεις πεί μέχρι στιγμής μάλλον κάτι έχει πέσει πάνω στο πληκτρολόγιο..... από μόνο του έτσι στα κουτουρού, λίγο δύσκολο να στα κάνει.

Σου έπεσε πρόσφατα νερο, καφες(ακομα χειρότερα γλυκός), coca cola τσάι ή οτιδήποτε άλλο υγρό επάνω στο πληκτρολόγιο?

Σε περιπτωση που μας πεσει γαλα τι κανουμε? γιατι και μενα κανει κατι κουλα,εμφανιζονται διαφορα με το πατημα ενος πληκτρου,σωζεται η κατασταση?:flag:

Που το βρήκες δεκαπενταράκι γιατί εγώ το βρίσκω πάνω από 35€ στο ebay.

Το μοντελο είναι sony vaio(vgn-fe41e)

Για ένα HP που είχα πάρει τόσο έκανε........ Τι να σου πώ... Αν το βρίσκεις πάντως, 35, πάρ' το γιατί με μιά γρήγορη αναζήτηση που έκανα για Ελλάδα, το έχουν 58.

Σε περιπτωση που μας πεσει γαλα τι κανουμε? γιατι και μενα κανει κατι κουλα,εμφανιζονται διαφορα με το πατημα ενος πληκτρου,σωζεται η κατασταση?:flag:

Αντίστοιχα κι εσύ. Βγάζεις το ενσωματομένο, ακολουθείς τη διαδικασία που περιγράφω στα προηγούμενα comment και αναλόγως πράττεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.