Rommel.Gr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 Παρακαλω πολυ οποιος γνωριζει καποιο Bios για Abit NF7_S rev2 που να ειναι σιγουρα καλο(δοκιμασμενο) για Dual-channel να μου το πει λιαν συντομος πριν καραφλιασω Οτι και αν εχω βαλει(ΒΙΟS) τζιφος,πανε χειροτερα απο αυτο που ειχα tic-tac fire. Οι μνημες που εχω πανε η καθε μια μονη της με αυτο το Bios 241 memtest errorfree!!!Dual πανε μεχρι 191Fsb ελεος Παρακαλω πολυ βοηθηστε γιατι ηδη αρχισαν να μου πεφτουν τα ******* μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k0s_dio Σεπτέμβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Η ram που έχεις στο μηχάνημα είναι 2*256 ή 1*512 ? Αν έχεις 1*512 δοκίμασε τα cpc off bios του merlin, αξίζει τις μικρότερες επίδοσης που έχει clock for clock με το cpc on γιατί η μνήμες ανεβαίνουν περισσότερο.Επίσης δοκίμασε να ανεβάσεις τις μνήμες χωρίς να ανεβάσεις τα volt.Δοκίμασε τα bios του link.http://forums.pcper.com/showthread.php?t=346737 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel.Gr Σεπτέμβριος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Dio σε ευχαριστω πολυ αλλα εχω 2χ512 και τα εχω χασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k0s_dio Σεπτέμβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Ισχύει ότι σου έγραψα και για το 1*512. Τι ρυθμίσεις χρησιμοποιείς για τις μνήμες στο bios. Δοκίμασες να τις ανεβάσεις λίγο. Δοκίμασες να αλλάξεις τις θέσεις στις μνήμες.Έχω στο μηχάνημα BlueMedia του κιλού 2*512 στα 2,6 βολτ στα 240 prime stable.Καλό κουράγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel.Gr Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Dio ευχαριστω, τελικα ηταν ασυμβατοτητα των μνημων με αλλο ζευγαρι πηγε μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.