Jump to content

NAS και 2x2TB (ενα κλικ πριν το order)

GoMaR

Recommended Posts

Ακόμα το σκέφτομαι για δαύτο ή κάνα -πολύ - πιο ακριβό Synology.. Τα λυπάμαι τα λεφτά, γιατί ουσιαστικά μόνο θα σερβίρει ταινίες και φωτος. Τίποτα άλλο.

Για πές κάνα νέο ρε συ [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] Είχαμε τπτ περίεργα?

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Απο τοτε δεν εχει κλεισει το μηχανακι....Ενταξει οταν ζοριζεται λιγο ακουγεται το φουρφουρι του..

Κατα τα αλλα το εχω παρατηρησει γιατι μου βγηκε η πιστη να το στησω οπως ηθελα (FTP , users / groups etc) αλλα κομπλε ολα.

Κατι παραπανω για οικειακο NAS ΔΕΝ χρειαζεσαι.

ας πει και ο [MENTION=4655]racer[/MENTION] την γνωμη του που το απεκτησε και αυτος.

Υ.Γ ο torrent client του εννοειται ειναι Off.δε δουλευει με private trackers

Απο τοτε δεν εχει κλεισει το μηχανακι....Ενταξει οταν ζοριζεται λιγο ακουγεται το φουρφουρι του..

Κατα τα αλλα το εχω παρατηρησει γιατι μου βγηκε η πιστη να το στησω οπως ηθελα (FTP , users / groups etc) αλλα κομπλε ολα.

Κατι παραπανω για οικειακο NAS ΔΕΝ χρειαζεσαι.

ας πει και ο [MENTION=4655]racer[/MENTION] την γνωμη του που το απεκτησε και αυτος.

Υ.Γ ο torrent client του εννοειται ειναι Off.δε δουλευει με private trackers

Δεν θα έχω πρόβλημα με τον θόρυβο, θα είναι σε -σχετικά- απομονωμένο μέρος. Όσο για τα τορρεντς προτιμώ να τα διαχειρίζομαι από το main PC και να διαλέγω αν θα μείνουν σ'αυτό ή θα πάνε στο NAS (γίνεται αυτό ε?)

Για να δούμε τι θα πει και ο [MENTION=4655]racer[/MENTION]

Τι να πω, ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει; Πραγματικά τεράστια ευκολία.

Galaxy Note II

• 2 weeks later...

Έχω παραγγείλει από Amazon το Zyxel NSA320 από 25/3 και το αναμένω για μετά τις 15/4 μιας και είναι προσωρινά out of stock.

Το μόνο αρνητικό που διάβασα για αυτό το NAS είναι το θορυβώδες fan.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω έναν WD RED 3TB.

Η ερώτησή μου είναι εαν γνωρίζει κάποιος αν οι 2 δίσκοι Samsung F3 1TB είναι συμβατοί με αυτό το NAS μιας και στο επίσημο site της εταιρίας δεν βρίσκω αυτή τη μάρκα στην combatibility list.

Επίσης, παίρνει debian; Και εαν ναι υπάρχει κάποιος τρόπος να του ελέγχω τις στροφές του fan;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.