Jump to content

NAS και 2x2TB (ενα κλικ πριν το order)

GoMaR

Recommended Posts

καταρχην γιατι μιλαμε για το zyxel ?:p

dlink 320 πηρα..και δε το εχω λειτουργησει ακομα...

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

αχαχαχα πολυ καλα καταλαβα τοτε .:neo:Καλοριζικο κιολας.

Εγω μολις τωρα παρηγγειλα το zyxel -nsa 310

To fan στο zyxel δεν μου αρέσει. Κάνει σχετικά έντονο θόρυβο όταν δουλεύει max και ιδιόμορφο θόρυβο σε min στροφές. Το περίεργο είναι πως δεν πρόκειται για κακό fan αλλά είτε για κακή έδραση ή για περίεργη τροφοδοσία του fan. Το σταμάτησα προσωρινά και ένιωθα σαν να παίρνει παλμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να προσπαθεί να στροφάρει.

Για το 310 νομίζω έχει ρύθμιση για automatic shutdown κάθε μέρα σε ώρα που το ορίζεις. Δεν θυμάμαι να έχει για να ανοίγει αυτόματα όμως.

δε το ξεχναω παιδες...απλως θελω να ερθουν οι δισκοι , γιατι πιστευω πως αρκετες λειτουργιες του NAS , δε δουλευουν χωρις δισκο.

το ανεμηστηρι του σιγουρα παιρνει αυτια παντως..

Ναι ωρε, στηστο με το καλο και μετα! Real life εντυπωσεις! ;)

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• 3 weeks later...

Αξεχαστη εμπειρια.χαχα.3 μερες το παλευω μιας και ηρθαν οι δισκοι τοτε.αν ειδες τα σχετικα θεματα στο ιντερνετ section του φορουμ,αντιμετωπιζα καποιες δυσκοκιες.παρολα αυτα φαινεται οτι ειναι απλο νασακι και καθαρα για οικειακη χρηση..επισης μου εκανε εντυπωση σε σχεση με το παλιο οτι τωρα παινω ταχυτητα εγραφης 9MB/s ενω με το παλιο που ειχα 5-6.σε 100αρη δικτυο ετσι.

Παντως ο φτπ του δουλευει αψογα..

Ο torrent client δε νομιζω να με βολεψει.

Και το web interface του, παροτι οτι ειναι ευκολο ,ειναι βαρυ σα σαιτ.δλδ να μπαινεις απο κινητο..

Κατα τα αλλα για τον απλο χρηστη εχει παραπανω δυνατοτητες και ειναι πολυ τιμιο για τα λεφτα του.

edit: λολ απο κινητο εγραφα γιαυτο και τα λαθη :p

Μηπως να του περναγες Debian απανω?Οπως επισης ο bitorrent που εχει εινα μαπα και στους περισσοτερους private trackers δεν δουλευει.Δοκιμασε να περασεις τον transmission.

ναι αγορι το ξερω..λεω μηπως ηταν κατι ευκολο και απλο.Αλλιως απο το google , βρισκεις τα παντα

Δυστηχως και γω στο zyxel που περιμενω εχω σκοπο να του βαλω και οσο βλεπω τους οδηγους με πιανει τρελλα ..ειδικα που εγω δεν εχω ασχοληθει με λινουξ καθολου.

Βρηκα μολις τωρα εναν οδηγο για το 323 ομως και ειναι απολυτως ευκολος, μενει να μαθουμε αν ειναι συμβατος και με το 320.

Edit : http://www.cyrius.com/debian/orion/d-link/dns-323/

Αξεχαστη εμπειρια.χαχα.3 μερες το παλευω μιας και ηρθαν οι δισκοι τοτε.αν ειδες τα σχετικα θεματα στο ιντερνετ section του φορουμ,αντιμετωπιζα καποιες δυσκοκιες.παρολα αυτα φαινεται οτι ειναι απλο νασακι και καθαρα για οικειακη χρηση..επισης μου εκανε εντυπωση σε σχεση με το παλιο οτι τωρα παινω ταχυτητα εγραφης 9MB/s ενω με το παλιο που ειχα 5-6.σε 100αρη δικτυο ετσι.

Παντως ο φτπ του δουλευει αψογα..

Ο torrent client δε νομιζω να με βολεψει.

Και το web interface του, παροτι οτι ειναι ευκολο ,ειναι βαρυ σα σαιτ.δλδ να μπαινεις απο κινητο..

Κατα τα αλλα για τον απλο χρηστη εχει παραπανω δυνατοτητες και ειναι πολυ τιμιο για τα λεφτα του.

edit: λολ απο κινητο εγραφα γιαυτο και τα λαθη :p

Δήλαδη σαν απλή αποθήκη -συγκέντρωση - όλων των mkv, mp3 και φωτό και σερβίρισμα στα υπόλοιπα pc, htpc, tv κλπ κλπ ανταποκρίνεται άνετα? Σε JBOD δουλεύεις?

σε jbod δουλευω ναι ...

εδω για αυτες τις απλες δουλειες ανταποκρινοταν ο icybox μονοθεσιος (lol) που ειχα πριν 5 χρονια:hehe:

αυτος και με το παραπανω.

μαρεσει πολυ ο ftp του.Ειναι γρηγορος.εχω συγχρωνισει και το κινητο με ετοιμο user και μπορω ανετα και με την μια να ανεβασω στον νασ μεσα με ενα απλο click(share via δλδ) μεσω FTP.

ο ανεμιστηρας ακουγεται μονο αν φουλαρει..κατι που δεν το εχω ακουσει να δουλευει ψηλα απο μονο του.Οι δισκοι 30-40C

το εχει το eshop 63E νομιζω..

Thanks! 'Εφυγα για παραγγελία στο μοντέλο που πόσταρα στο thread του φίλου που επίσης ψάχνεται κ είδωμεν! :)

κατσε ρε........

οι διαφορες με τον L ειναι ο cloud μονο..ετσι ξερω.

μπορει και ο DNS-320 να εχει DLNA αν σε νοιαζει τοσο.ψαξε στο Manual.Η πες μου να κοιταξω καλυτερα εγω.κριμα να δωσεις 63pounds και οχι 63Ε

αν βεβαια σε νοιαζει η cloud υπηρεσια του , οκ καλως..Αλλα οπως ειδα σε ενα ποστ ενος μελους στο αλλο θεμα που εχει παρει τον DNS-320 (τον ιδιο με το δικο μου, λεει οτι εχει DLNA)μηπως δε τα ξερω εγω καλα ;

Δεν είμαι Ελλάδα ωρέ :) Δεν έχουν κ τόσο διαφορά στην τιμή αυτά τα δύο, με πήγε ταμείο και ο γαύρος χτες.. :hehe:

Δεν πειράζει, ας παώ στο νεότερο έστω και για ψυχολογικούς λόγους ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.