GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 Εαν στην υποδοχη για τα ηχεια στην mobo βαλω καρφι το οποιο εχει 2 εξοδους κ πανω εκει βαλω πχ 2χ2.1 ηχεια θα παιζουν με την ιδια ενταση με την οποια θα παιζαν αν ηταν ενα μονο του?????Θα εχει αποδοση καλη η μπααα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 δεν αξίζει να ασχοληθείς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 γιατι καλε????μεχρι να παρω καινουρια λεω να παιζω ετσι....γιατι δεν αξιζει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 εχω ακουσει οτι χανει καπως σε αποδοση...αλλα ειναι αναλογα τη δουλεια που θα κανει...αν εισαι πειραια/αθηνα μπορεις να πας σε καποιο μαγαζι με μουσικα οργανα(π.χ. νακας) και να παρεις ετοιμο ή να σου φτιαξουν...θα κοστισει λιγο αλλα θα ειναι καλυτερο απο ενα απλο...εχουν και κατι gold plated για καλυτερη ποιοτητα ήχου και κατι αλλες τετοιες π@π@ριες...δεν εχεις παρα να δοκιμασεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 έχεις 2ο ζευγάρι 2,1 ηχεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 μπα...εξοδο για ακουστικα μυριζεται η πανουργα μυτη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από spc έχεις 2ο ζευγάρι 2,1 ηχεία; Ναι,εχω ενα ζευγαρι creative κ ενα altec.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από haris1984 μπα...εξοδο για ακουστικα μυριζεται η πανουργα μυτη μου... ...μαλλον η μυτη σου δεν ειναι κ τοσο πανουργα......μα παρα πολυ αθωα....χα!χα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 γαμωτι μου...ναι ναιεπεσα εξω.....ατα εχει η πο...να η ζωη....για surround θα τα χρησιμοποιησεις ή για εξτρα ενταση?μαλλον το δευτερο....δεν πιστευω να επεσα παλι εξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 2, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 πάλι stereo θα έχει απλώς σε μεγαλύτερη έντασηκατά τη ταπεινή μου γνώμη δεν αξίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Υπαρχει περιπτωση το στερεο να μην παιζει....Σαν αριστερο καναλι, θα δινει μονοφωνικα στο ενα ζευγος και το δεξί καναλι, παλι μονοφωνικα στο αλλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από haris1984 γαμωτι μου...ναι ναιεπεσα εξω.....ατα εχει η πο...να η ζωη....για surround θα τα χρησιμοποιησεις ή για εξτρα ενταση?μαλλον το δευτερο....δεν πιστευω να επεσα παλι εξω! τωρα εισαι μεσα....χε!χε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 εαν πανω στα 2.1 συνδεσω μονο 2 απλα(αλλο ζευγαρι) παλι υπαρχει περιπτωση να παιζουν μονοφονικα????Καλα,εγω θα παρω κ θα δοκιμασω κ θα σας πω εντυπωσεις κ συμπερασματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 2, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Βασικα κοιταξε αν το καρφι που δινει σε 2 αν ειναι στερεοφωνικο.Αν ειναι τοτε θα παιξουν στεροφονικα χωρις κανενα προβλημα και καμια διαφορα στην ενταση.Παντως απο τη στιγμη που εχεις 2 * 2.1 καλα κανεις και τα συνδεεις!Απο την αλλη αν δεν ειναι στερεοφωνικο το καρφι τοτε παρε ενα στερεοφωνικο.Good luck ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.