GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 Δεν ξερω αν κατι φταιει η αν ετσι ειναι αλλα οταν μιλαει καποιος στο αλλο τηλ εγω δεν μπορω να κανω κληση να συνδεθω........αλλιως οταν ειμαι μεσα ολα λειτουργουν(δηλ ο αλλος μπορει να σηκωσει τηλ κτλ...)....τι φταιει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Bασιλη εγω παθαινω κατι παρομοιο..Αμα δεν απαντανε στο καπακι στο νουμερο που εχω την isdn πεφτω σαν κοτοπουλο .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 να υποθέσω καταρχήν ότι συνδέεσαι φυσικά με ISDN και όχι βέβαια με αναλογική πόρτα του nedmod; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από spc να υποθέσω καταρχήν ότι συνδέεσαι φυσικά με ISDN και όχι βέβαια με αναλογική πόρτα του nedmod; Ννννννννννννννννννννοχι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Ννννννννννννννννννννοχι.... ε τότε είναι φυσιολογικό: Όταν είσαι μέσα και έρχεται εισερχόμενη κλήση το netmod τη δίνει και στις άλλες αναλογικές πόρτες όπου είναι συνδεδεμένες άλλες τηλεφωνικές συσκευές οι οποίες βέβαια μπορούν να απαντήσουν κανονικά όταν όμως κάποιος μιλάει από συσκευή που είναι στην ίδια αναλογική πόρτα με το modem σου δεν μπορείς να ανοίξεις φυσικά γραμμή. στην περίπτωση αυτή πρέπει να χρησιμοποιήσεις την άλλη αναλογική πόρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 κ πως μπορω να χρησιμοποιω αλλη πορτα γι'αυτην την περιπτωση???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 πρέπει να αλλάζεις τη σύνδεση του modem από την μία πόρτα στην άλλη που σημαίνει να βγάζεις και να βάζεις τα φυσάκια (υπάρχουν και κάτι διακοπτάκια γι' αύτή τη δουλεία) βέβαια η όλη διαδικασία είναι ψιλοκανιβαλισμός (ειδικά για έναν κάτοχο Dream Machine όπως εσύ ) βρε συ είσαι online τόσες ώρες από PSTN; Πιο πολά θα πληρώσεις στον ΟΤΕ παρά για το μηχάνημά σου! πάρε τουλάχιστον μία ISDN 64 που έχει ελάχιστη διαφορά από την 56Κ μη σου πω κιόλας ότι με τις ώρες που είσαι μέσα το DSL θα σου έρθει πιο φθηνά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 ISDN εχω ωρε....αλλα θα την κανω dsl 384/128 αμα εχει αδεια πορτα ο πΟΤΕ...50 ευρω το μηνα δεν ειναι περιπου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης ISDN εχω ωρε....αλλα θα την κανω 384/128 αμα εχει αδεια πορτα ο πΟΤΕ...50 ευρω το μηνα δεν ειναι περιπου?? ωρέ θα με τρελάνεις και γιατί τότε μπαίνεις από αναλογική πόρτα; (είναι μακριά το netmod απ το pc?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 2, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης ISDN εχω ωρε....αλλα θα την κανω dsl 384/128 αμα εχει αδεια πορτα ο πΟΤΕ...50 ευρω το μηνα δεν ειναι περιπου?? όταν λέμε ISDN εννοούμε την σύνδεση με provider (otenet κλπ) όχι μόνο την γραμμή του ΟΤΕ, έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 ετσι.....!Θα κοιταξω να πεισω ολους στην πολυκατοικια να βαλουμε dsl 1Mbit και να πληρονουμε ολοι μαζι....χε!χε!...ειναι φιλοι μας οι γερμανοι ...!:devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 2, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης ετσι.....!Θα κοιταξω να πεισω ολους στην πολυκατοικια να βαλουμε dsl 1Mbit και να πληρονουμε ολοι μαζι....χε!χε!...ειναι φιλοι μας οι γερμανοι ...!:devil: :devil: :devil: δεν μας εξήγησες μόνο γιατί μπαίνεις από αναλογικό (είναι η απόσταση που είπα το μοίρασμα του dsl εγκυμονεί κινδύνους για φασαρίες και παραξηγήσεις τώρα που το κόστος δεν είναι τραγικό ίσως είναι καλύτερα μια πιο αργή σύνδεση με αποκλειστική χρήση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.