Jump to content

βραδινή έξοδος σε Ν.Π

___

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους,

κατά τις 11.00 - 12.00 σχεδιάζω να πάω για ποτό στα νότια προάστια. Κοιτάζω μπαροκαφετέριες που είναι πάνω στην θάλασσα.. Αγαπημένο μου είναι το balux στον αστέρα άλλα είναι κλειστό τον χειμώνα από ότι βλέπω στο site τους (seaside)..

Έχετε υπόψιν εναλλακτικές, που να έχουν επίσης parking?

ευχαριστώ και καλές γιορτές!

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply
τα δικα σου θα παρει?

Ναι, τα δικά μου παίρνει, γιατί όσο πάνε κάποιοι εκεί και τους χρυσοπληρώνουν τον καφέ, δεν πέφτουν οι τιμές.

Επίσης να το έλεγε κάποιος άλλος, θα το δεχόμουν, αλλά από εσένα που υποστηρίζεις ολόκληρο κίνημα "Δεν πληρώνω", το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Τα δικά σου παίρνουν στα διόδια;

Λεφτά υπάρχουν, για αυτό και οι μόνες μας επιλογές είναι καταστήματα που έχουν >4€ τον καφέ...

δε σε καταλαβαινω..

βραδινη εξοδος ζηταει το παιδι.

οχι μια απλη καφετερια

καφε θα πιεις 11-12 το βραδυ ;

αφενος αυτο , αφετερου τοπικες καφετεριες εχουν τον καφε ~3.5-4Ε ενω τα καλα μαγαζια 4-4.5

ποιο θα προτιμησεις ;

δε σε καταλαβαινω..

βραδινη εξοδος ζηταει το παιδι.

οχι μια απλη καφετερια

καφε θα πιεις 11-12 το βραδυ ;

αφενος αυτο , αφετερου τοπικες καφετεριες εχουν τον καφε ~3.5-4Ε ενω τα καλα μαγαζια 4-4.5

ποιο θα προτιμησεις ;

To ίδιο είναι. Αυτοί που έχουν τον καφέ 4.5€, έχουν και το ποτό 10€. Μην κολλάμε στις λεπτομέρειες.

Όσον αφορά τις τιμές, να σου δείξω αν θέλεις δεκάδες "τοπικές" που τον έχουν 2€ και είναι πολύ καλύτερος από το νερομπλούκι που σερβίρουν πολλές από αυτές.

Τέλος, τι εννοείς "καλά" μαγαζιά;

Είναι αυτά που συνήθως βρίσκονται σε παράνομα κτήρια;

Αυτά που έβγαλαν άδεια με φακελάκι;

Αυτά που πληρώνουν προστασία σε παράνομες οργανώσεις;

Αυτά που κερνάνε τους μπάτσους (κανονικούς και δήμου) για να παραβλέπουν τις παρανομίες;

Αυτά που αφήνουν να καπνίζεις μέσα σα να μην υπάρχει νόμος;

Αυτά που συνήθως είναι ιδιοκτησίες αυτών ακριβώς που μας έφεραν εδώ;

οταν δηλαδη πας για ενα ποτο εσυ ζητας ενοικιαστηρια/ε9/αδειες και εχεις και αγκαλια το ντεσιμπελομετρο και στην τσεπη το γραδομετρο για να περασεις καλα;

Λες και ολα αυτα που ανεφερες δε τα κανουν τα μικρα μαγαζια.

Ναι, τα δικά μου παίρνει, γιατί όσο πάνε κάποιοι εκεί και τους χρυσοπληρώνουν τον καφέ, δεν πέφτουν οι τιμές.

Μπορεις απλα να μη πας ;

To ίδιο είναι. Αυτοί που έχουν τον καφέ 4.5€, έχουν και το ποτό 10€. Μην κολλάμε στις λεπτομέρειες.

Όσον αφορά τις τιμές, να σου δείξω αν θέλεις δεκάδες "τοπικές" που τον έχουν 2€ και είναι πολύ καλύτερος από το νερομπλούκι που σερβίρουν πολλές από αυτές.

Τέλος, τι εννοείς "καλά" μαγαζιά;

Είναι αυτά που συνήθως βρίσκονται σε παράνομα κτήρια;

Αυτά που έβγαλαν άδεια με φακελάκι;

Αυτά που πληρώνουν προστασία σε παράνομες οργανώσεις;

Αυτά που κερνάνε τους μπάτσους (κανονικούς και δήμου) για να παραβλέπουν τις παρανομίες;

Αυτά που αφήνουν να καπνίζεις μέσα σα να μην υπάρχει νόμος;

Αυτά που συνήθως είναι ιδιοκτησίες αυτών ακριβώς που μας έφεραν εδώ;

με συγχωρεις αλλα συγκρινε τον κοσμο που θα παει στο moorings και τον κοσμο στο τοπικο με 2Ε καφε.

αυτο θεωρω καλο μαγαζι.Οχι μονο αν φτιαχνει καλο καφε.

Κοσμος , μερος , διακοσμηση , ανεση , ατμοσφαιρα

προφανως και δε κοιταζω αν εχει αδεια για το parking η αν δινει φακελακια στους μπατσους

και παλι δε καταλαβαινω.

Επιλογες υπαρχουν για ολους , γτ γκρινιαζεις ;

Επίσης να το έλεγε κάποιος άλλος, θα το δεχόμουν, αλλά από εσένα που υποστηρίζεις ολόκληρο κίνημα "Δεν πληρώνω", το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Τα δικά σου παίρνουν στα διόδια;

εγω φιλε μου δε πληρωνω αυτους που με κλεβουν με το ζορι

δε ξερω για σενα αλλα μπορω να επιβιωσω και χωρις balux cafe ,DC club και παντελιδη-παολα.

δε γουσταρεις αυτα τα κωλομαγαζα?ουτε εγω. ε λοιπον μη πας!

δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης.προτιμω να τα φαω σε σουβλακια και να γινω βοιδι.

επισης θα ηθελα να μαθω ποσες καρτες θα ειχε φαει αν το σχολιο σου το ειχε κανει καποιος κακομοιρης καινουριος χρηστης.

Βασικά καμμία. Δεν έβρισε κάποιον για να φάει κάρτα.

Ολο και καποιος αντμιν θα του χε ριξει, εχουμε κι εχουμε δει "σοβαρη αντιμετωπιση" εδω μεσα και ειρωνια!

Αφου ειναι εκ του ασφαλους το ιντερνετ γινεται ο καθενας ραμπο πληκτρολογιου τι να λεμε τωρα!

οσο αφορα στη βραδινη εξοδο γεματη η παραλιακη με >4Ε εννοειται χωρις τα παρκινγκ κτλπ

Αν και μένω νότια προάστια (Γλυφάδα), τυχαίνει να μη ξέρω για ποτό:hang2:

Στο θέμα τιμής, όσοι πάνε στα ακριβά καφέ-bar-whatever, είναι 80% τα ίδια άτομα, που πάνε σε πίστες και τρώνε καμιά 50άρα τη βραδιά.(και λίγο είπα) Είναι το μόνο πράμα που τους γεμίζει, δεν έχει εφευρεθεί το σκυλοκτόνο σπρέϊ.

Το υπόλοιπο 20% απλά βρίσκεται εκεί γιατί θέλει να βρεθεί σε κόσμο, να γνωρίσει και να "χωθεί". Ζήτημα αν θα βρισκόμουν μια φορά το 6μηνο σε τέτοιο μέρος.

δες εδώ:

Bar, Γλυφάδα, νυχτερινή διασκέδαση, νυχτερινά μαγαζιά, σχήματα, κέντρα, έξοδος, προτάσεις, προσφορές

Ολο και καποιος αντμιν θα του χε ριξει, εχουμε κι εχουμε δει "σοβαρη αντιμετωπιση" εδω μεσα και ειρωνια!

Αφου ειναι εκ του ασφαλους το ιντερνετ γινεται ο καθενας ραμπο πληκτρολογιου τι να λεμε τωρα!

οσο αφορα στη βραδινη εξοδο γεματη η παραλιακη με >4Ε εννοειται χωρις τα παρκινγκ κτλπ

δωσε με λινκ ενα παραδειγμα "σοβαρης αντιμετωπισης" και ειρωνειας απο αντμιν, που εκμεταλλευτηκε την θεση του. Επειδη μαλλον το περι ειρωνειας παει σε μενα, οσες φορες το υφος μου ειναι Τσακωνας, οτι απαντηση και να μου δωσει ο αλλος χρηστης, ουτε εγω ουτε αλλος αντμιν ριχνει καρτα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.