Jump to content

Νεο SmartPhone

CrazyNoob

Recommended Posts

Kαλημερα και απο εδω ψαχνω ενα smartphone με τιμη μερχι 250 ευρω (+/- 5 ευρω δεν χαλασε ο κοσμος αλλα μην ξεφυγουμε του στυλ δωσε 50 παραπανω αυτο παρε το ταδε επειδη ειναι πολυ καλυτερο)

Απο χαρακτηρηστικα κλεινω προς android οποτε στη περιπτωση αυτη κατι με ICS η ακομα καλυτερα JB

Ως τωρα ειδα το Grand X in απο καταστηματα cosmote και γερμανος αν υπαρχει κατι αλλο ειμαι ανοικτος (μια μικρη λεπτομερια ποτε δεν τα πηγα καλα με τα SE οποτε θα προτειμουσα να την αποφυγω σαν μαρκα πολυ κακη εμπειρια 3ις φορες που χρειαστηκα το service τους)

Eυχαριστω και καλες γιορτες σε ολους

Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις άλλο λίγο για galaxy s2 ή nexus σε προσφορά..

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Οταν λεμε nexus σε πιο αναφερεσε

Το S2 το θεωρω λιγο παλιο οποτε θα προτιμουσα κατι πιο καινουριο

Οταν λεμε nexus σε πιο αναφερεσε

Το S2 το θεωρω λιγο παλιο οποτε θα προτιμουσα κατι πιο καινουριο

Το samsung galaxy nexus..Το s2 μπορει να ειναι παλιο αλλα ειναι αρκετα καλο σε αυτα τα λρφτα..Ισως η καλυτερη επιλογη αν ξαναβγει στα 260-270..

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Το samsung galaxy nexus..Το s2 μπορει να ειναι παλιο αλλα ειναι αρκετα καλο σε αυτα τα λρφτα..Ισως η καλυτερη επιλογη αν ξαναβγει στα 260-270..

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Τωρα εψαξα τα χαρακτηριστηκα και των 2 παραπανω ωραια ειναι

Στο nexus με χαλαει υπερβολικα οτι δεν περνει καρτα μνημης, το S2 καλο αλλα οπως και το nexus ειναι κοντα στα 70 ευρω πιο ακριβα που δεν υπαρχουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.