CrazyNoob Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2012 Kαλημερα και απο εδω ψαχνω ενα smartphone με τιμη μερχι 250 ευρω (+/- 5 ευρω δεν χαλασε ο κοσμος αλλα μην ξεφυγουμε του στυλ δωσε 50 παραπανω αυτο παρε το ταδε επειδη ειναι πολυ καλυτερο)Απο χαρακτηρηστικα κλεινω προς android οποτε στη περιπτωση αυτη κατι με ICS η ακομα καλυτερα JBΩς τωρα ειδα το Grand X in απο καταστηματα cosmote και γερμανος αν υπαρχει κατι αλλο ειμαι ανοικτος (μια μικρη λεπτομερια ποτε δεν τα πηγα καλα με τα SE οποτε θα προτειμουσα να την αποφυγω σαν μαρκα πολυ κακη εμπειρια 3ις φορες που χρειαστηκα το service τους)Eυχαριστω και καλες γιορτες σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Μεταχείρω Galaxy S2 σκέφτηκες; Τελείωσε και η προσφορά που το είχε στα 270€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNoob Δεκέμβριος 26, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Μεταχείρω Galaxy S2 σκέφτηκες; Τελείωσε και η προσφορά που το είχε στα 270€.Μονο για καινουριο ψαχνω συγνωμη που ξεχασα να το αναφερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Δεκέμβριος 26, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Κρίμα και θα έβρισκες και Galaxy Nexus σε αυτά τα λεφτά...Η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα είναι νομίζω το Galaxy S Advance που θα πάρει και την JB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Πηρε φιλος Samsung Galaxy S Advanced i9070..για τα λεφτα του καλα ειναι πιστευω.Εμενα μαρεσε,και θα παρει λενε 4.1.1 κατευθειαν τον Jan-Feb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Δεκέμβριος 27, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2012 Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις άλλο λίγο για galaxy s2 ή nexus σε προσφορά..Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Δεκέμβριος 27, 2012 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2012 Ένα παιδί σε γειτονικό forum λέει πως στο Public του Αιγάλεω έχει το S Advance προσφορά στο κατάστημα 199ε... Δε ξέρω αν ισχύει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNoob Δεκέμβριος 27, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2012 Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις άλλο λίγο για galaxy s2 ή nexus σε προσφορά..Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Οταν λεμε nexus σε πιο αναφερεσε Το S2 το θεωρω λιγο παλιο οποτε θα προτιμουσα κατι πιο καινουριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Δεκέμβριος 27, 2012 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2012 Οταν λεμε nexus σε πιο αναφερεσε Το S2 το θεωρω λιγο παλιο οποτε θα προτιμουσα κατι πιο καινουριοΤο samsung galaxy nexus..Το s2 μπορει να ειναι παλιο αλλα ειναι αρκετα καλο σε αυτα τα λρφτα..Ισως η καλυτερη επιλογη αν ξαναβγει στα 260-270..Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNoob Δεκέμβριος 27, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2012 Το samsung galaxy nexus..Το s2 μπορει να ειναι παλιο αλλα ειναι αρκετα καλο σε αυτα τα λρφτα..Ισως η καλυτερη επιλογη αν ξαναβγει στα 260-270..Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Τωρα εψαξα τα χαρακτηριστηκα και των 2 παραπανω ωραια ειναι Στο nexus με χαλαει υπερβολικα οτι δεν περνει καρτα μνημης, το S2 καλο αλλα οπως και το nexus ειναι κοντα στα 70 ευρω πιο ακριβα που δεν υπαρχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.