learner Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 Καλησπερα σε ολους.Η ερωτηση μου ειναι εαν καποιος μπορει να γραψει αναλυτικα την αλλαγη του FIRMWARE απο 2.15 σε 2.16.(Πως δηλαδη πραγμαοποιειται και εαν χρειαζεται αποθηκευση του παλιου firmware.) Επισης εαν υπαρχουν αλλα "πειραγμενα" firmware και τι ακριβως προσφερουν. Ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Απλα εκτελεις το αρχειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 και μετα επιλεγεις flash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Τα υπολοιπα fw που κυκλοφορουν δινουν bitsetting για τα +R (οχι μονο για τα DL+R) ενω δε διαφερουν στο media compatability.Και εγω το 2.16 χρησιμοποιω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Απο ποιο site κατεβαζουμε το firmware γιατι ψαχνω στο nec.com και δεν βρισκω τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 http://www.herrie.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalxas Σεπτέμβριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Πως μπορώ να πάρω πρώτα backup την έκδοση 2.15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από kalxas Πως μπορώ να πάρω πρώτα backup την έκδοση 2.15 Μπορεις να το βρεις εδωhttp://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=4&manufactor=23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Σεπτέμβριος 11, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 εχω ver 2.15.αν υποθεσουμε οτι τα περι ξεκλειδωματος regions δε με ενδιαφερουν γιατι εχω ηδη το pioneer μου region free,τι ακριβως προσφερει η 2.16?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.