Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2012 Παιδια πανο στο monitor μου εχει κατι σαν λεκεδες οι οποιοι και δεν φευγουν και φενονται σε ασπρο φοντο...το καθαρισα το monitor με αυτο εδω Screen Clean Spray - Pelikan αλλα οι "λεκεδες" στο monitor παραμενουν...τι μπορω να κανω?
Heir of a dying day Δεκέμβριος 24, 2012 Author #2 Δεκέμβριος 24, 2012 παιδια διαβασα οτι ο καπνος του τσιγαρου μπορει να εισχωρησει μεσα στην οθονη και ετσι διμιουργουνται αυτοι οι κιτρινοιδει λεκεδες... κανουν πολλες αναφορες για της mac οθονες γιαυτο. Μαλλον κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει και στην δικια μου δυστηχος... Ξερει κανεις κατι περισσοτερο να βοηθησει?
Heir of a dying day Δεκέμβριος 24, 2012 Author #3 Δεκέμβριος 24, 2012 Εδώ παιδιά σας παραθέτω ένα screenshot για καλύτερη εκτίμηση. View image: DSC 0055
Heir of a dying day Δεκέμβριος 27, 2012 Author #4 Δεκέμβριος 27, 2012 το monitor εφυγε ΖΟΥΜΠΙΤΟ για RMA!
Heir of a dying day Δεκέμβριος 31, 2012 Author #6 Δεκέμβριος 31, 2012 Τελος καλος ολα καλα! Η HP μου εφερε καινουριο monitor σημερα σπιτι μου!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.