Chosen Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2012 Καλησπέρα από το υγρό Palo Alto. Η σύζυγος είναι πλέον έτοιμη για smartphone και ψάχνω να βρω τι θα της πάρω. Οι προδιαγραφές είναι οι εξής: - οθόνη κάτω από τις 4 ίντσες - να παίρνει τουλάχιστον Android 4.x - να μπορεί να τρώει καμία φάπα η οθόνη (gorilla?) - 200 με 250 ευρώ Μου πήρε 2 μέρες αναζήτηση για να πάρω χαμπάρι ότι από Samsung υπάρχει το Galaxy Ace 2, συνεπώς επικαλούμαι την βοήθεια του κοινού για να δω τι παίζει κι από HTC, Motorola κλπ Για πείτε καμία πρόταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2012 galaxy nexus 4 8 ( με 300$ αν θυμαμαι καλα) γιγα μπορεις να παρεις αφου εισαι Αμερικα δες μηπως το βρεις διαθέσιμο ομως (παρε και εμενα κανενα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 24, 2012 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2012 Μόνο που το Nexus είναι 4.7". Όπως και δήποτε κάτω από 4?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNoob Δεκέμβριος 24, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2012 Καλησπερα ειμαι και εγω ετοιμος να αγορασω καποιο κινιτο με ταβανι τα 250 ευρω (τωρα αν λεμε οτι κανει πχ 251 δεν πειραζει αλλα μην φυγει πολυ )Ιδιους περιορισμους οποτε δεν ανοιγω νεο θεμα , αν υπαρχει προβλημα ας το μεταφερει καποιος admin,εγω ισως κοιτουσα και σε λιγο μεγαλυτερη οθονη (4.3) μιας και κοιταζα το ZTE Grand X in Aν υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα η και λιγοτερα θα εκτιμουσα τη γνωμη σας Κοιτουσα αυτα τα 2 εγω ZTE Grand X IN vs. ZTE Blade III - GSMArena.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Δεκέμβριος 25, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος του Sony Xperia P. Μου κόστισε 258€ και η οθόνη είναι στο όριο που έχεις θέσει. Και το Xperia P είναι κατά την γνώμη μου μια καλή επιλογή και αρκετά οικονομική μιας και η τιμή του δεν ξεπερνάει τα 150€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 25, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Για το Xperia U τι λέτε; Το βρίσκω στα 200 δολάρια εδώ από την Αμαζόνα.Το gsmarena λέει ότι παίρνει ICS, ξέρουμε αν είναι planned για περαιτέρω αναβαθμίσεις;Επίσης, ST25A Vs ST25i? Διαφορές;Edit #2: ok, A=America, I=international Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 25, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Το λοιπόν, έχω καταλήξει στα παρακάτω:Xperia JZTE Blade IIIGalaxy Ace 2Τι λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Δεκέμβριος 26, 2012 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Ψαξτο καλα για το J γτ μπορει να εχει ενσωματωμενη μπαταρια οπως το Sola και ειναι λαμακια η φαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 26, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Ψαξτο καλα για το J γτ μπορει να εχει ενσωματωμενη μπαταρια οπως το Sola και ειναι λαμακια η φαση.Photo zoom - GSMArena.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNoob Δεκέμβριος 26, 2012 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Το λοιπόν, έχω καταλήξει στα παρακάτω:Xperia JZTE Blade IIIGalaxy Ace 2Τι λέτε;Μετα απο λιγο παραπανω ψαξιμο το blade 3 εγω προσωπικα το εβγαλα εκτος αδυναμια αναπαραγωγης HD video(η θα παιζει καρε καρε) και γενικα σχετικα αργο απο οσο καταφερα να δω σε video και διαφορα review Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Δεκέμβριος 27, 2012 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2012 OXI Xperia J (και Blade 3).Το Ace 2 φαινεται οκ.Επισης δες και Xperia P (με την ανακοινωση της Sony θα παρει JB 4.1 το Q2 2013 αν θυμαμαι καλα) και Galaxy S Advanced. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 28, 2012 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Τα Xperia έχουν gorila? Γιατί το S δεν έχει:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Δεκέμβριος 28, 2012 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 To s-advanced εχει.ΕΔΙΤιους... Το έβγαλαν από τη λίστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Δεκέμβριος 28, 2012 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Οχι κανενα Xperia δεν εχει. Λενε οτι χρησιμοποιουν ορυκτο γυαλι για καποια προστασια βεβαια...ΥΓ: Ουτε στο site της Sammy λενε κατι για Gorilla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Δεκέμβριος 28, 2012 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Το είχε στη λίστα μέχρι πριν μερικές βδομάδες που το κοίταγα ( Wicki του gorilla) αλλά το αφαίρεσαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Δεκέμβριος 28, 2012 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Εγώ προτείνω galaxy advance!Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 28, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Με μια γρήγορη ματιά οι μόνες διαφορές μεταξύ του S Advance και του Ace 2 είναι +200MHz cpu, +4Gb storage και €100 επιπλέον για το 1ο. Από την στιγμή που τα €100 είναι το σημαντικότερο από τα 3 αυτά specs για μένα, με κόβω για Ace 2 μεριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Δεκέμβριος 28, 2012 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Το S Advance έχει Super Amoled οθόνη ενώ το Ace 2 όχι.Μόνο και μόνο γι' αυτό το χαρακτηριστικό, αξίζει να δώσεις τη χρηματική διαφορά κατά τη γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Δεκέμβριος 28, 2012 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 αποκλειεται να χουν 100 ευρω διαφορα...s advance με χιλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 28, 2012 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 το xperia U που αναφέρθηκε ποιο πάνω, να σημειώσω ότι δεν παίρνει extra μνήμη. Και εγώ το ACE II θα έπαιρνα, έχω το ACE I και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.