Jump to content

Κινητό με Android 4.x OS

Chosen

Recommended Posts

Καλησπέρα από το υγρό Palo Alto. Η σύζυγος είναι πλέον έτοιμη για smartphone και ψάχνω να βρω τι θα της πάρω.

Οι προδιαγραφές είναι οι εξής:

- οθόνη κάτω από τις 4 ίντσες

- να παίρνει τουλάχιστον Android 4.x

- να μπορεί να τρώει καμία φάπα η οθόνη (gorilla?)

- 200 με 250 ευρώ

Μου πήρε 2 μέρες αναζήτηση για να πάρω χαμπάρι ότι από Samsung υπάρχει το Galaxy Ace 2, συνεπώς επικαλούμαι την βοήθεια του κοινού για να δω τι παίζει κι από HTC, Motorola κλπ

Για πείτε καμία πρόταση :)

Καλησπερα ειμαι και εγω ετοιμος να αγορασω καποιο κινιτο με ταβανι τα 250 ευρω (τωρα αν λεμε οτι κανει πχ 251 δεν πειραζει αλλα μην φυγει πολυ )

Ιδιους περιορισμους οποτε δεν ανοιγω νεο θεμα , αν υπαρχει προβλημα ας το μεταφερει καποιος admin,εγω ισως κοιτουσα και σε λιγο μεγαλυτερη οθονη (4.3) μιας και κοιταζα το ZTE Grand X in

Aν υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα η και λιγοτερα θα εκτιμουσα τη γνωμη σας

Κοιτουσα αυτα τα 2 εγω ZTE Grand X IN vs. ZTE Blade III - GSMArena.com

Εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος του Sony Xperia P. Μου κόστισε 258€ και η οθόνη είναι στο όριο που έχεις θέσει. Και το Xperia P είναι κατά την γνώμη μου μια καλή επιλογή και αρκετά οικονομική μιας και η τιμή του δεν ξεπερνάει τα 150€.

Για το Xperia U τι λέτε; Το βρίσκω στα 200 δολάρια εδώ από την Αμαζόνα.

Το gsmarena λέει ότι παίρνει ICS, ξέρουμε αν είναι planned για περαιτέρω αναβαθμίσεις;

Επίσης, ST25A Vs ST25i? Διαφορές;

Edit #2: ok, A=America, I=international

Το λοιπόν, έχω καταλήξει στα παρακάτω:

Xperia J

ZTE Blade III

Galaxy Ace 2

Τι λέτε;

Μετα απο λιγο παραπανω ψαξιμο το blade 3 εγω προσωπικα το εβγαλα εκτος αδυναμια αναπαραγωγης HD video(η θα παιζει καρε καρε) και γενικα σχετικα αργο απο οσο καταφερα να δω σε video και διαφορα review

Με μια γρήγορη ματιά οι μόνες διαφορές μεταξύ του S Advance και του Ace 2 είναι +200MHz cpu, +4Gb storage και €100 επιπλέον για το 1ο. Από την στιγμή που τα €100 είναι το σημαντικότερο από τα 3 αυτά specs για μένα, με κόβω για Ace 2 μεριά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.