Jump to content

Τί γίνετε στο ΠΛΑΙΣΙΟ??? (Νέες εξελίξεις)

DMylonas

Recommended Posts

:blink: Οντως τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να παιζει αυτο σε ολα τα μαγαζια λογικα διοτι αν παρεις εναν cpu απο ενα μαγαζι και σου δωσει εγγυηση πρεπει να υπαρχει ενα αποδεικτικο στοιχειο οτι τον πηρες απο αυτο...

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell

σοβαρά σίγουρα οι τύποι βλέπουν από το step αν είναι δικό τους ή όχι. Και δε μιλάω για τα πρώτα αλλά πάνω πίσω σειρά είναι σειριακός αριθμός για κάθε CPU ξεχωριστά. Aυτός είναι ο σωστός τρόπος και όχι τα ταμπελάκια που κολλάνε κλπ.

Αυτό ισχύει, έτσι είχε περάσει εγγύηση ένας amd που είχα.

Παιδιά και εγώ από Πλαίσιο συνήθωγς ψωνίζω και από ταο κατάστημα που διαφημίζεται στον Λάμπη.Πλαίσιο Μεταμόρφωση τα περισσότερα παιδιά είναι πού εντάξει και καλά κατατοπισμένα.Πλαίσιο Βουλής ΈΛΕΟΣΣΣ!!!Οι τύποι έχουν πεί κατά καιρούς τα τρελά μαργαριτάρια!!!Όσον αφορά RMA είχα έναν WD 80BB και κράσαρε και τους τον πήγα τον τεστάρανε οτι δεν παίζει και μου δώσαν πιστωτικό και με 4 ευρώ επιπλέον πήρα JB.Ούτε γκρίνια ούτε τπτ.

Τα νέα μεταφέρονται γρήγορα... Τόσο γρήγορα που πριν από 2 λεπτά με πήρε στο κινητό μου (που το βρήκανε?!) ο επιθεωρητής του πλαισίου και άρχισε να μου λέει ότι η λέξεις: "Κλεψιά + Αλητεία + Ψευτιά" είναι απαράδεκτες και ότι είναι σαν να τον βρίζω.....

Δεν κατάλαβα, από που κι ως που ένας υπάλληλος καταστήματος σου κάνει προσωπικό έλεγχο για το τι γράφεις στο ίντερνετ; Με ποιό δικαίωμα; Το ΠΛΑΙΣΙΟ μας... αστυνομεύει;!!

το ονομα του το κρατησες? τι σε πηρε τηλ και σου εκανε επιθεωρηση ? μηπως σε δουλευει κανας φιλος σου????

πολυ αστεια η ολη ιστορια,σηκωνει κουβεντα....αν σε βρηκε παντως μεσω provider θα βρηκε ποιος εισαι....

Μηπως ειχες δωσει το κιν σου σε παλαιοτερο rma? Eμενα μου εστειλαν SMS κιολας οτι η μητρικη μου ειναι ετοιμη (2 μερες παρακαλω....) τσαντιστηκα γιατι δεν τους ειχα πει, αλλα θυμηθηκα πως παλαιοτερα τους το ειχα δωσει...

Αρχική απάντηση από naz

το ονομα του το κρατησες? τι σε πηρε τηλ και σου εκανε επιθεωρηση ? μηπως σε δουλευει κανας φιλος σου????

πολυ αστεια η ολη ιστορια,σηκωνει κουβεντα....αν σε βρηκε παντως μεσω provider θα βρηκε ποιος εισαι....

Βεβαίος και κράτησα το ονομά του. Με πήρε τηλ μάλλον για να με ψαρώσει και καλά τί λόγια είναι αυτά και με προσβάλεις.... Για να με δουλεύει φίλος αποκλείετε....

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Μηπως ειχες δωσει το κιν σου σε παλαιοτερο rma? Eμενα μου εστειλαν SMS κιολας οτι η μητρικη μου ειναι ετοιμη (2 μερες παρακαλω....) τσαντιστηκα γιατι δεν τους ειχα πει, αλλα θυμηθηκα πως παλαιοτερα τους το ειχα δωσει...

Γιάννη τί να σου πώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν το έχω δώσει, ειδικά το κινητό μου και ειδικότερα στο Πλαίσιο....

Παιδιά χαλαρώστε η μέρα έφτασε.... Αύριο το πρωί θα είμαι εκεί....

Για να μην νομίζουνε μερικοί κύριοι ότι είμαι ο μόνος που στράβοσα..... Στον παρακάτω "συνάδελφο" του την σπάσανε στο Πλαίσιο στην Τσιμισκή, με τις ίδιες εξυπνάδες που κάνανε και σε εμένα....

http://www.pcmag.gr/fora/view-message.rx?oid=231545

Μάλλον στην Θεσσαλονίκη είναι ποιό "έξυπνοι" οι υπάλληλοι των εν λόγο καταστημάτων....

Το θέμα μου έληξε γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθώ σε τρίτους, παρέλαβα την κάρτα από το Πλαίσιο Καλαμαριάς και θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τον κ. Κυριάκο Στρατηγάκη (Διευθυντής Παραγωγής και Τεχνικής Υποστήριξης-Αθήνα) που μερίμνησε να λύσει το πρόβλημα μου σε λιγότερο από 6 ώρες, μέσο email, τον κ. Τσότσα (Διευθυντής Πλαισίου Καλαμαριάς) για την εξυπηρέτηση που έτυχα από τον ίδιο κατά την παραλαβή της κάρτας και τον κ. Κολοβό (Επιθεωρητής Πλαισίου Καλαμαριάς) για την επίσης άριστη εξυπηρέτηση που έτυχα από μέρους του.

Ακόμα λυπάμαι που χρειάστηκε να αναφερθώ με σκληρές λέξεις, η οποίες σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν εμένα ή είχανε σκοπό να θίξουνε ή να προσβάλουνε προσωπικά τους παραπάνω κυρίους.

Τέλος, ελπίζω να μην χρειαστεί επόμενη φορά να γίνουνε τέτοια post και ολόκληρος μαραθώνιος Αθήνα-Θεσσαλονίκη για ένα προϊόν των 240....

--------------------------------

Παρακάτω η κάρτα που πήρα.... Από την SA5700U πήρα την AA5700U....

post-419-1416071203,3549_thumb.jpg

Μας μπέρδεψες βρε άνθρωπε..

Τελικά τι έγινε; Ποιος ο λόγος γι αυτό το thread; Και ποιος ο λόγος που παίρνεις πίσω όλα όσα τους καταλόγισες, που δεν ήταν και λίγα, για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Τελικά τι άλλαξε, τώρα που πήρες την κάρτα σου πίσω;

Αρχική απάντηση από DMylonas [02-09-2004 15:56]

Μαζί αλλάζω και τον τίτλο, με την επιφύλαξη πάντα ότι δεν θα υπάρξει επόμενη φορά που θα χρειαστεί να κάνω ένα τέτοιο thread...

αν και νομίζω, πως αυτό λύνει πολλές από τις απορίες μου

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.