swatoner Δεκέμβριος 25, 2012 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Το τριπλό ψυγείο υποθέτω θα το βάλεις πάνω...Μην πειράξεις τις μνήμες. Παίξε με blue tubing, black mat fittings & raystorm.Διάφανο υγρό λόγο του tank σου. Κάτι άλλο δε πάει λόγο του cathcode του.Μπορείς να βάλεις και λευκούς σωλήνες βέβαια αλλά το tank είναι ένα θέμα.Ένα μαύρο plexy για το πάτωμα και για τους δίσκους και 5.25 αργότερα και είσαι άρχοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Δεκέμβριος 25, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Πολυ σωστός, Το ψυγειακι θα πάει πάνω και απο κάτω τα φάνς, ήδη έχω κόψει το κουτί. το plexi του πατώματος θα το δέσει ωραία μπαίνει στο πρόγραμμα και αυτό. Οπότε ρίχνω παραγγελιά για raystorm, και θα πάρω δειγματάκι απο μπλέ και λευκό tubing να δώ ποιο κάθεται πιο καλά. Θα ποστάρω καμια φώτο, οταν έρθουν, παρεα με το frozenq και τα fitings black mat alphacool να δούμε πιο κάθεται καλύτερα. Αν δεν έριχνες την βοηθεια σου θα το κανα φλωρινιοτικο το PC μου φενεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Δεκέμβριος 25, 2012 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Δεν ξέρω εάν έκανες τελικά την παραγγελία σου αλλά στο eworld βάλανε εκπτώσεις σε κάποια είδη watercooling Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Δεκέμβριος 26, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 θενκς θα ρίξω μια ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.