CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 24, 2012 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2012 Ρε παιδιά στο Amazon που μπορούμε να επιλέξουμε τιμολόγιο για την απαλλαγή του φπα. Έχω περάσει το αφμ μου στο Amazon Και ενώ μου λέει ότι από δω και πέρα θα εκδίδει τιμολόγιο εγω δεν βλέπω να αφαιρεί το φπα. Ευχαριστώ.Εαν σε έχουν ενημερώσει ότι το VAT number σου έχει γίνει register και verified από αυτούς, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλοΌταν φτάσεις στην πληρωμή θα δεις ότι στην χρέωση ο ΦΠΑ έχει αφαιρεθεί Αυτό πάντα υπό την άνωθεν προϋπόθεσή και με δεδομένο ότι έχεις κάνει έναρξη ενδοκοινοτικών συναλλαγώνSent from my MB860 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Δεκέμβριος 24, 2012 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2012 αν κάποιος θέλει να σπάσουμε το σετ ή περισσέψουν 4 dimm ας μου στείλει πμευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Δεκέμβριος 24, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2012 Αν ερθουν οι δικες μου θα σου πω... και γω 24 θελω, οποτε θα μεινουν αλλα 16. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2Τα αλλα 16 θα τα κρατησετε για μενα???Σοβαρα τωρα ΑΝ κατσει κατι τετοιο,μιληστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 25, 2012 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Eνδιαφέρομαι και γω αν κάποιος θέλει να σπάσουμε το σετ ή περισσέψουν 4 dimm ας μου στείλει πμ...ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Δεκέμβριος 25, 2012 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Παιδια ισχυει αυτη η τιμη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Δεκέμβριος 25, 2012 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Κανείς δεν ξέρει..Εγώ που έβαλα πακέτα στο καλάθι από τις πρώτες ώρες, εμφανίζει το ίδιο μήνυμα.Email έχει έρθει μόνο το 1ο, της επιβεβαίωσης της παραγγελίας...φαντάζομαι από Πέμπτη-Παρασκευή που είναι εργάσιμες ημέρες θα έχουμε νέα...Για καλό και για κακό εγώ θα βάλω λεφτά στην prepaid να είμαστε έτοιμοι και βλέπουμε.Στο insomniα είναι ένας που υποστηρίζει ότι του έστειλαν email ότι η παραγγελία προχωράει κανονικά και ότι θα έρθει 9 Ιανουαρίου. Αυτός λέει ότι όταν έκανε την παραγγελία υπήρχαν κομμάτια σε Stock εκείνη τη στιγμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Δεκέμβριος 25, 2012 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Πριν χαρει κανεις :AnandTech - Sandy Bridge Memory Scaling: Choosing the Best DDR3Και το χειροτερο οτι 1.65v χαλανε τις intel cpuInteresting chat with intel on the 1.65v ram issue - Overclockers UK Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 25, 2012 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Τα 1.65V ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Δεκέμβριος 25, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Τα 1.65V ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ CPU.Θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος τοτε,με γνωμονα τα παραπανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Δεκέμβριος 25, 2012 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Τα 1.65V ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ CPU.Και αρκετά παραπάνω από το 1.65 δε χαλάει τίποτα να προσθέσω.Πριν χαρει κανεις :AnandTech - Sandy Bridge Memory Scaling: Choosing the Best DDR3Και το χειροτερο οτι 1.65v χαλανε τις intel cpuInteresting chat with intel on the 1.65v ram issue - Overclockers UK ForumsΈστω να πάρουμε ως τετελεσμένο γεγονός ότι οι ram στα 1,65 προκαλούν πρόβλημα στο memory controller/sb/φούρνο μικροκυμάτων κτλ. Πως να μη χαρείς όταν θα τις τρέχεις υπεράνετα στα 1600 με 8αρια τουλάχιστον με 1.5v η και ακόμα λιγότερο? Οι ram τις υπογραφής π.χ είναι rated στα 1600 με 1.65v με 10αρια timings. Από τη πρώτη στιγμή τρέχουν στα 1600 με 9αρια timings με 1.42v με κοντά στο 13αωρο memtest χωρίς το παραμικρό error. Κατά 99,9% οι beast θα έχουν τις rated συχνότητες με 1.5v και ίσως με λιγότερο. Πες μου τώρα πως γίνεται να μη χαρείς με 64gb ram στα 1866 με κόστος 90€? Τρελο win και μακάρι να παραλάβουν όλοι όσοι χρειάζονται τώρα ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Δεκέμβριος 25, 2012 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Πάντως πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος. Γιατί και τα 32GB τα έχουν ακριβώς στην ίδια τιμή... Βέβαια δε χάνουμε και τίποτα να δοκιμάσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 25, 2012 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος τοτε,με γνωμονα τα παραπανω? Στο όνομα του πατρός, του ιου και του αγ. βασίλη, το να δώσεις 1.65V, και 1.7V, και 1.8V, και 2V στις μνήμες RAM σε οποιοδήποτε σύγχρονο Intel CPU ( Intel Core i3/i5/i7 1st, 2nd, 3rd gen ) ΔΕΝ προκαλεί ζημιά στον CPU. Η Intel και οι κατασκευαστές mobo, σε προσπάθεια να καλύψουνε τον κώλο τους από οποιαδήποτε ζημεία ή μήνυση έβαλαν αυτό το γελοίο warning - limit. Έχω βαρεθεί να ακούω την λαμακία φήμη με την τάση των μνημών. Πόσα χρόνια το ανακυκλώνουμε σαν λαμάκες ? Από τα engineering samples των πρώτων Core iX CPUs τα λέγαμε... κρατάει χρόνια η καραμέλα ( σαν την καραμέλα με τις θερμοκρασίες των AMD ). Για τους... τασο-φοβικούς, όπως είπε και ο [MENTION=4137]amdnikos[/MENTION] μπορούνε κάλιστα να παίξουνε εκεί με λιγότερο από 1.65V που είναι η μαμά τάση τους, πολύ χαμηλότερα ή έστω λίγο χαμηλότερα ( λογικά το 98% των kits θα παίζει stable στα μαμά clocks & timings με 1.6V ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 26, 2012 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Εγώ θέλω 4 dimm οποίος θέλει να κάνει παραγγελία ας μου πει αν κ έχω στείλει πμ στον [MENTION=134]kom[/MENTION] αν βρήκε κάποιον δεν ξέρω οποίος θέλει ας κάνει την παραγγελία κ ας μου πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Δεκέμβριος 26, 2012 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Ενδιαφέρομαι για τρία ντιμ (24gb). Αν υπάρχει κανείς άλλος για τα υπόλοιπα 5, ας επικοινωνήσει. Άντε να κάνουμε και κανένα ramdiskSent from my Nexus 7 using Tapatalk HDεγω για 2 ή 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Δεκέμβριος 26, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Εγώ θέλω 4 dimm οποίος θέλει να κάνει παραγγελία ας μου πει αν κ έχω στείλει πμ στον @kom αν βρήκε κάποιον δεν ξέρω οποίος θέλει ας κάνει την παραγγελία κ ας μου πειEχω συνεννοηθει εγω με kom για μισα-μισα ραμακια.Παντως επειδη βλεπω πολυ ζητηση,καλο ειναι οποιοι εχουν παραγγειλει και δεν τους ειναι χρησιμα ολα,να το πουν γιατι σιγουρα θα υπαρξουν αρκετοι υποψηφιοι.Μοιραζονται και τα εξοδα και,αν ισχυει,θα μεινουν ολοι ικανοποιημενοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Δεκέμβριος 26, 2012 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Δειτε κι εδω...Για να το λεει η ιντελ δεν ισχυει; Αυτη φτιαχνει επεξεργαστες-προδιαγραφες. Οχι αμεσως ή σίγουρα αλλα μακροπροθεσμαEffects of 1.65 V RAM on Ivy bridge Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 26, 2012 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Καλά καλά... Και άμα κάνεις o/c ακυρώνεται η εγγύηση κτλ κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 26, 2012 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Δειτε κι εδω...Για να το λεει η ιντελ δεν ισχυει; Αυτη φτιαχνει επεξεργαστες-προδιαγραφες. Οχι αμεσως ή σίγουρα αλλα μακροπροθεσμαEffects of 1.65 V RAM on Ivy bridgeδηλαδη υπηρχε η περιπτωση η Intel ή οποιοσδηποτε εκπροσωπος της να υποστηριξει κατι εκτος προδιαγραφων των προιοντων της ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Δεκέμβριος 26, 2012 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 Μα γιατι να αποκλείσουν τις 1.65 μνήμες αν δεν υπήρχε πρόβλημα;Δεν χάνουν ετσι και οι ίδιοι αν παίζουν αυτές οι μνήμες σε amd; (δεν εχω ιδεα απο amd) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 26, 2012 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2012 γιατι απλα πρεπει να ειναι συμφωνοι με το το jedec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.