AgentCain Ιανουάριος 16, 2013 #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Οχι τπτ άλλο, συνεχίζουν να τρολάρουνΣτέλνουν μηνύματα του στυλ "Ειδαμε ότι ενδιαφερθήκατε για το τάδε κιτ, ορίστε μερικές αλλες παρόμοιες προσφορές" και έχει το ίδιο κιτ στα 200€ ξερω γωΒρε άι σιχτίρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
halvas0000 Ιανουάριος 16, 2013 #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Εμένα προχθές έφτασαν οι 32gb :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 17, 2013 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Εμένα προχθές έφτασαν οι 32gb :jump1: Και σε μενα :baby: Καιρος για ξεφόρτωμα τις αλλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 21, 2013 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 me too Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιανουάριος 21, 2013 #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Προσωπικά τους έκραξα σε email γιατί θεωρώ οτι αδικήθηκα σαν πελάτης. Όσοι πήραν τις μνήμες ελπίζω να το καταευχαριστηθείτε γιατι τους κλέψατε τους *&@^#!% στο amazon. Μπράβο παιδιά, ήσασταν πραγματικά γρήγοροι και τυχεροί.Για τους υπόλοιπους, προτείνω κράξιμο. Δε χάνετε τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 21, 2013 #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Μισό ρε φίλοc, δε καταλαβαίνω γιατί να τους κράξουμε. Ρεαλιστικά αν το δεις το 99.9% των καταστημάτων θα έστελνε ένα ακυρωτικό email και τέλος, κανείς δε θα έλεγε τίποτα. Όπως το βλέπω εγώ μερικά κιτ έφυγαν από λάθος, τα 64ρια στα 80 ευρω γιατί υπάρχει μεγάλη χασούρα εκεί. Είχα παραγγείλει 64ρι στις 23/12 και ακυρώθηκε στις 26/12 και ούτε καν με ενδιέφερε γιατί ήταν υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό. Τώρα λογικά χασούρα έχουν και στα 32ρια στα 80 ευρώ και γιατί το άφησαν online τόσες μέρες δε ξέρω αλλά δε χρειαζόταν να είναι κάποιος ιδιαίτερα γρήγορος για να τις προλάβει. Αφού τα έβλεπα σε κατάσταση soon για τουλάχιστον καμιά εβδομάδα, έβαλα μια παραγγελία στις 4/1 και τελικά τα έστειλαν στις 12/1. Όπως και με τα 64ρια, αν έριχναν άκυρο δε θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο. Απλά μάλλον το amazon.fr αποφάσισε να κάνει κάποιους χαρούμενους και ταυτόχρονα να παίξει πολύ τζάμπα διαφήμιση στα φόρα. Ουσιαστικά κάποιοι ήταν πολύ τυχεροί αλλά στο φινάλε κανείς δε ζημιώθηκε. m2c Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιανουάριος 21, 2013 #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Μισό ρε φίλοc, δε καταλαβαίνω γιατί να τους κράξουμε. Γιαυτό:Απλά μάλλον το amazon.fr αποφάσισε να κάνει κάποιους χαρούμενος και ταυτόχρονα να παίξει πολύ τζάμπα διαφήμιση στα φόρα. Ουσιαστικά κάποιοι ήταν πολύ τυχεροί αλλά στο φινάλε κανείς δε ζημιώθηκε. m2cΑυτή η ιστορία με τη τζάμπα διαφήμιση πρέπει να κοπεί μαχαίρι. Μου θυμίζει εποχές Γερμανού και τιμονιέρας των 5€. Εσύ μη τους κράξεις, στη θέση σου και εγώ ευχαριστημένος θα ήμουνα. Να μου επιτρέψεις όμως μιας και δεν είμαι στη θέση σου, να δράσω ανάλογα της δικιάς μου.Ρεαλιστικά αν το δεις το 99.9% των καταστημάτων θα έστελνε ένα ακυρωτικό email και τέλος, κανείς δε θα έλεγε τίποτα.Δε ξέρω για τους άλλους, όταν όμως εμένα μου ακυρώνουν τέτοιου είδους παραγγελία σε τέτοια τιμή και όχι επειδή τελείωσε το στοκ ή έγινε λάθος στη περιγραφή, τους κράζω πάντα. Και στο Π είχαν κάνει πατάτα με τιμή και οι άνθρωποι πήραν και ενημέρωσαν. Εκεί όμως η έκπτωση ήταν νορμάλ, τόση που να μη δικαιολογεί μαζική υστερία.Και η απάντηση τους η ακόλουθη:I regret that the pricing error occurred and I'm sorry that you are disappointed with our decision to cancel your order for "Kingston Technology Beast series XMP Kit de 8 Mιmoire RAM DDR3 CL10 DIMM 64 Go Noir".We hope you'll understand that we are unable to offer you any concession in relation to this matter.Despite our best efforts, due to the extensive nature of our catalogue, pricing errors can occasionally occur. We endeavour to provide our customers with the best possible customer experience and we realise that on this occasion, as a result of a pricing error, we have not met that standard.We hope this e-mail answers your concerns and that you will give us an opportunity to serve you again.Thank you for your patience and understanding in this matter.Τουλάχιστον απάντησαν, τους το αναγνωρίζω αυτό.Από την άλλη βέβαια, το ακυρωτικό email έλεγε το εξής:Nous avons ιtι contraints de retirer cet article de votre sιlection car la vente de ce celui-ci au prix erronι aurait entrainι une vente ΰ perte, ce qui est interdit par la loi. κοινώς δε μπορούμε να σας το πουλήσουμε τόσο, είναι κάτω του κόστους, το οποίο απαγορεύεται από το νόμο. Μάλιστα... Δηλαδή όποτε μας συμφέρει δεν ακολουθούμε το γράμμα του νόμου, στο όνομα της τζάμπα διαφήμισης.Προσωπικά δε χαλάστηκα και τόσο όσο φαίνεται. Υπήρχε και περίπτωση να μη σηκώνει η μητρική μου τις μνήμες. Χαλάστηκα για τα υπόλοιπα άτομα που ήθελαν να πάρουμε μαζί (και με ψήναν ένα απόγευμα ενώ εγώ τους έλεγα ότι θα φάμε άκυρο) και ότι επιλεκτικά παραβίασαν τη νομοθεσία. Δε μιλάμε για μαγαζάκι στην Ελλάδα, για το άμαζον λέμε. Χαζομάρες περί λάθους τιμής δε τα δέχομαι από το amazon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 21, 2013 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Αυτό το email το πήρα και εγώ για το 64ρι κιτ. Μπορεί η τιμή για το 64ρι να είναι όντως κάτω του κόστους και μερικά κιτ που έφυγαν σε καταναλωτές να ήταν από λάθος μέχρι να το πάρουν χαμπάρι. Μπορεί φυσικά να λένε και μπαρούφες για να τα συμαζέψουν, δεν μπορείς να ξέρεις τι λάθος έχει γίνει εσωτερικά και τι επιπτώσεις είχε ή ακόμα αν κάποιος έχασε τη δουλειά του από αυτή τη γκάφα. Πάντως όσοι έγραψαν εδώ οτι παρήγγειλαν 32ρι κιτ τελικά παρέλαβαν και δεν χρειαζόταν γρήγορα αντανακλαστικά για να το προλάβεις αυτό όπως είπα και παραπάνω. Μαζί σου για τη τζάμπα διαφήμιση, ούτε εγώ συμφωνώ αλλά νομίζω οτι τα 64ρια έφυγαν από λάθος καθαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Ιανουάριος 21, 2013 #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Όπως έχω γράψει στο παρελθόν έχει ξαναγίνει. Και αν σε μεμονωμένη περίπτωση εξαρτάται από σε ποιο άτομο θα πέσεις στην επικοινωνία, σε μαζικές περιπτώσεις, ακόμα και αν είναι λάθος του ERP, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός και να το μετατρέψουν σε κόλπο marketing και να επωφεληθούν. Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους (εταιρείες και καταναλωτές) για κάθε πελάτη που θα ξενερώσει και θα ορκιστεί να μην τον ξαναξεγελάσουν υπάρχουν άλλοι 9 που θα το κάνουν γαργάρα και θα τρέχουν εφεξής καθημερινά στο κατάστημα να κυνηγήσουν παρόμοιες "προσφορές" (όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύεις σε ένα δικτυακό πολυκατάστημα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αγοράσεις και κάτι άλλο από αυτό που έψαχνες αρχικά). Δεν είμαι δικηγόρος για να ξέρω αν είναι μηνύσιμο, ηθικό όμως σίγουρα δεν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksideras Μάϊος 13, 2013 #110 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 γεια σας να κανω μια ερωτησει το amazon.fr στελνει ελλαδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Μάϊος 13, 2013 #111 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Ναι, στέλνει.Δεν έχει όμως δωρεάν μεταφορικά όπως το amazon.co.ukSent from outer space using tapatalk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksideras Μάϊος 13, 2013 #112 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 δλδ ποσω θα μου ερθει απο .fr και ποσω απο .co.uk η [ame=http://www.amazon.fr/gp/product/B007MSI5AK/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i1?pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0R0ZAYYS319QGJ1JWAY7&pf_rd_t=101&pf_rd_p=312233167&pf_rd_i=405320]Carte graphique ATI : Sapphire 11199-03-20G HD7870 Carte graphique AMD 1050 MHz 2 Go PCI-Express 16x (Version OC) : Amazon.fr : Informatique[/ame]απο uk δεν πληρωμο τπτ απο που με συμφερει να την παραγγειλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Μάϊος 13, 2013 #113 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 Όταν φτάσεις στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σου λέει πόσο θα πληρώσεις σύνολο. Sent from outer space using tapatalk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksideras Μάϊος 13, 2013 #114 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2013 οκ ευχαρηστω φιλε για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.