Tarlac Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2012 Καλησπερα,καλες γιορτες ευχομαι ο καινουργιος χρονος να μας φερει λεφτα πανω απ'ολα γιατι με τα λεφτα εχεις και την υγεια σου(τουλαχιστον εδω στην Ελλαδα)...Λοιπον αγορασα το παραπανω λαπτοπ (dell inspiron 15r 5520) και επειδη ειχε τα windows 8 του εβαλα τα windows 7 64αρια.Αυτο που δεν μπορω να βρω στο ιντερνετ ειναι οι drivers της καρτας γραφικων(7670m).Κατεβασα αυτους που ειχε στο site της η amd αλλα μου βγαζει μηνυμα ασυμβατοτητας.Τους drivers της intel4000(του επεξεργαστη η καρτα γραφικων) τους βρηκα και τους εβαλα κανονικα αλλα οταν την απενεργοποιω απο την διαχειριση συσκευων(στην επιλογη προσαρμογεις οθονης μου εχει και τις 2 καρτες 1.intel4000 και 2.ati 7670m)τα γραφικα μου γινονται σαν να μην εχεις βαλει drivers.Αρα στην 7670M δεν εχουν μπει οι drivers. Καμοια βοηθεια με το τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik0s Δεκέμβριος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2012 Πρέπει να υπάρχει ενα utilitie που αναλαμβάνει να ενεργοποιεί την ati κάρτα ανάλογα με την εφαρμογή που τρέχεις. Έτσι τουλάχιστον γινόταν σε ένα acer με αντίστοιχες κάρτες που πέρασε απο χέρια μου. Πάντος προτείνω να βάλεις πάλι 8 με classicshell και δεν νομίζω να έχεις θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Δεκέμβριος 24, 2012 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2012 Drivers κατεβαζουμε παντα απο το site του κατασκευαστη (dell πχ) και οχι της εκαστοτε εταιριας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 24, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2012 Καλησπερα,καλες γιορτες ευχομαι ο καινουργιος χρονος να μας φερει λεφτα πανω απ'ολα γιατι με τα λεφτα εχεις και την υγεια σου(τουλαχιστον εδω στην Ελλαδα)...Λοιπον αγορασα το παραπανω λαπτοπ (dell inspiron 15r 5520) και επειδη ειχε τα windows 8 του εβαλα τα windows 7 64αρια.Αυτο που δεν μπορω να βρω στο ιντερνετ ειναι οι drivers της καρτας γραφικων(7670m).Κατεβασα αυτους που ειχε στο site της η amd αλλα μου βγαζει μηνυμα ασυμβατοτητας.Τους drivers της intel4000(του επεξεργαστη η καρτα γραφικων) τους βρηκα και τους εβαλα κανονικα αλλα οταν την απενεργοποιω απο την διαχειριση συσκευων(στην επιλογη προσαρμογεις οθονης μου εχει και τις 2 καρτες 1.intel4000 και 2.ati 7670m)τα γραφικα μου γινονται σαν να μην εχεις βαλει drivers.Αρα στην 7670M δεν εχουν μπει οι drivers.Καμοια βοηθεια με το τι να κανω? μπες στο σιτε της dell να κατεβασεις η μπορεις πολυ απλα να πας στο control panel -windows update και λογικα θα σου εχει στα optional updates οδηγους για την καρτα γραφικων Καλες γιορτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos83 Δεκέμβριος 24, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2012 Να πω και μια ιδέα ? Αμα δεν υπάρχουν drivers για windows 7 για το δικό σου laptop , γιατί δεν βρίσκεις ενα παρόμοιο dell laptop , με την ίδια καρτα γραφικών ( ισως λίγο πιο παλιό ) που θα έχει σίγουρα drivers για windows 7 ? Εμενα μου έχει δουλέψει κανα δυο φορές αυτό το κόλπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarlac Δεκέμβριος 24, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2012 Πρέπει να υπάρχει ενα utilitie που αναλαμβάνει να ενεργοποιεί την ati κάρτα ανάλογα με την εφαρμογή που τρέχεις. Έτσι τουλάχιστον γινόταν σε ένα acer με αντίστοιχες κάρτες που πέρασε απο χέρια μου. Πάντος προτείνω να βάλεις πάλι 8 με classicshell και δεν νομίζω να έχεις θέμα.Δε ξερω για το utilitie που λες,θα το ψαξω...Windows 8 δεν βαζω γιατι δε μου αρεσουν ετσι οπως τα εχουν κανει και διαβασα οτι υπαρχουν προβληματα με ασυμβατότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarlac Δεκέμβριος 25, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Να πω και μια ιδέα ? Αμα δεν υπάρχουν drivers για windows 7 για το δικό σου laptop , γιατί δεν βρίσκεις ενα παρόμοιο dell laptop , με την ίδια καρτα γραφικών ( ισως λίγο πιο παλιό ) που θα έχει σίγουρα drivers για windows 7 ? Εμενα μου έχει δουλέψει κανα δυο φορές αυτό το κόλπο το σκεφτηκα αλλα που θα βρω εδω που ειμαι....(Γυθειο Λακωνιας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Δεκέμβριος 25, 2012 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 το σκεφτηκα αλλα που θα βρω εδω που ειμαι....(Γυθειο Λακωνιας)Μεσω Google βρισκεις αλλα laptops που εχουν την ιδια καρτα γραφικωνκαι πας στο site με τους drivers εκεινου του μοντελου και τους κατεβαζεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarlac Δεκέμβριος 25, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Βρηκα κατι drivers απο dell για windows 7 τους εβαλα ολα οκ.Τωρα υπαρχει ενα αλλο προβλημα,πως μπορω στα παιχνιδια να ενεργοποιησω την 7670m?Γιατι μου τα παιζει με την hd4000....Θελει καποιο προγραμματακι οπως εχουν οι invidia που απενεργοποιεις ή ενεργοποιεις εσυ ποια καρτα θες σε περιπτωση που εχεις 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos83 Δεκέμβριος 25, 2012 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 ναι . οπως ειπε και ο νικος πρεπει να υπαρχει καποιο utility Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviLFisH Ιανουάριος 5, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2013 εχω ακριβως το ιδιο θεμα με αυτο το laptopεχω βαλει τους drivers που δινει η dell αλλα και παλι πρεπει συνεχιζει να παιζει απο την καρτα του επεξεργαστη...γιατι στο youtube που βλεπω βιντεακια πως αποδιδει σε καποια παιχνιδια ειναι η μερα με την νυχτα(υποτιθετε οταν χριαστει αλλαζει αυτοματα στο ποια καρτα χρησιμοποιεί αλλα μαλλον δεν το κανει)π.χ το farcry 3 παιζει με 5 fps....υ.γ ποιο ειναι το τηλεφωνο της dell? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.