Jump to content

Πώς να δείτε Netflix στην Ελλάδα

Kostas_P

Recommended Posts

Σκέφτηκα να ανεβάσω έναν οδηγό για το πώς να δείτε Netflix στην Ελλάδα βασισμένος στην προσωπική μου εμπειρία . Πιστεύω ότι μπορεί να φανεί χρήσιμος σε όσους ξοδεύουν χρήματα σε Video clubs ή σε συνδρομές σε συνδρομητικά κανάλια.

Αρχικά, το Netflix είναι με λίγα λόγια κάτι σαν “online video club” για όσους δεν το γνωρίζουν . Οι χρήστες του πληρώνουν γύρω στα 6 ευρώ ($8) συνδρομή το μήνα και έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες ταινίες και σειρές στο PC τους, σε consoles, σε smartphones και πολλές άλλες συσκευές και σε HD ανάλυση. Δυστυχώς, το Netflix είναι διαθέσιμο μόνο στις Η.Π.Α .

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι για να δείτε Netflix είναι να το κάνετε να πιστεύει ότι βρίσκεστε στις Η.Π.Α. . θα χρειαστείτε είτε ένα Proxy, VPN ή DNS σύστημα για να το πετύχετε.

Προσωπικά, χρησιμοποιώ το UnoTelly ( DNS) . Δουλεύει καλά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε πολλές συσκευές εκτός από PC. Υπάρχουν tutorials στην σελίδα τους που μπορούν να σας βοηθήσουν να το εγκαταστήσετε.

Αφού εγκαταστήσετε το UnoTelly στη συσκευή που θέλετε να δείτε Netflix, ήρθε η ώρα για την συνδρομή σας στο Netflix.

To Netflix κοστίζει 6 ευρώ το μήνα αλλά μπορείτε να πάρετε τον ένα μήνα free trial που προσφέρει και να το δοκιμάσετε. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα(δεν θα χρεωθείτε). Εάν δεν ακυρώσετε το trial μετά τη λήξη του, το Netflix θα αρχίσει να σας χρεώνει 6 ευρώ μηνιαία για τον υπόλοιπο καιρό που θα το χρησιμοποιείται.

Ακολουθήστε όλα τα βήματα για την εγγραφή στο Netflix όπως θα κάνατε για οποιαδήποτε άλλη εγγραφή απλά βάλτε ταχυδρομικό κώδικα από τις Η.Π.Α ( η Google μπορεί να σας βοηθήσει). Όταν τελειώσετε με όλα αυτά είστε έτοιμοι!

fm8abp.jpg

Netflix: 6 ευρώ / μήνας

UnoTelly: 3,80 ευρώ / μήνας

*Όλες οι πληροφορίες προέρχονται από προσωπική μου εμπειρία. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες παρόμοιες με το Netflix και το UnoTelly. Εγώ διάλεξα αυτές τις δύο γιατί με αφήνουν να έχω πρόσβαση σε χιλιάδες ταινίες και το κυριότερο μέσω πολλών συσκευών όπως το PS3 μου το οποίο συνδέω στην HD TV μου και κάνω stream το Netflix σε HD.

**To Netflix έχει μόνο Αγγλικούς υπότιτλους οπότε το συστήνω σε χρήστες με κάποια εξοικείωση στα Αγγλικά.

https://signup.netflix.com/TermsOfUse#instant

Geographic Limitation: You may instantly watch a movie or TV show through the Netflix service only in geographic locations where we offer our service and have licensed such movie or TV show. The content that may be available to watch will vary by geographic location. Netflix will use technologies to verify your geographic location.

Σε ελεύθερη μετάφραση, το netflix επιτρέπει τη χρήση σε περιοχές που προσφέρεται η υπηρεσία και έχουν ασφαλίσει τα δικαιώματα για την εκάστοτε ταινία ή σειρά. Το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο μπορεί να αλλάζει ανάλογα την περιοχή. Επίσης θα χρησιμοποιήσει τρόπους να διασταυρώσει την γεωγραφική περιοχή που βρίσκεται κάποιος.

Κοινώς η χρήση vpn για να δει κανείς εκτός ΗΠΑ είναι ενάντια στους όρους χρήσης τους netflix. Αν αποφασίσει κάποιος να το κάνει, είναι καθαρά με δικό του ρίσκο.

Δεν νομίζω να ενοχληθούν από το τη μεριά του Netflix διότι ο χρήστης πρέπει έτσι και αλλιώς να πληρώσει συνδρομή σε αυτό για να το παρακολουθήσει ακόμα και με τη χρήση Proxy όποτε και πάλι το Netflix βγαίνει κερδισμένο. Επιπλέον, πιστεύω ότι είναι πιο νόμιμο από τα P2P downloads :)

Εγώ έχω φτιάξει Αμερικάνικο Paypal account και πληρώνω. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις έναν Τ.Κ από Η.Π.Α . Μπορείς να βρεις αναλυτικές πληροφορίες στο Blog του UnoTelly. How to Sign up Netflix outside USA | UnoTelly BLOG!

Δοκιμασα να πληρωσω με Paypal, αλλα μου τον κοβει. Ισως επειδη καταλαβαινει οτι ειναι Ελληνικος η Ευρωπαικος ? Εσυ πληρωνεις με πιστωτικη/χρεωστικη υποθετω ?

https://www.paypalobjects.com/en_US/vhelp/paypalmanager_help/credit_card_numbers.htm

Have fun

Καθως επισης υπαρχουν πολλα δωρεαν sites που παρεχουν online ταινιες και με ελληνικους υποτιτλους.Δεν βρισκω το λογο να πληρωσουμε για κατι τετοιο.

Βεβαια η ποιοτητα δεν ειναι HD ..

Όταν φτιάχνεις τον usa paypal account και βάζεις αμερικάνικο τ.κ. και μετά κάνεις αγορά, δεν βλέπει ότι η πιστωτική κάρτα(είτε είναι περασμένη σε paypal είτε άμεσα με αυτήν) είναι σε διεύθυνση εκτός αμερικής???

Όταν φτιάχνεις τον usa paypal account και βάζεις αμερικάνικο τ.κ. και μετά κάνεις αγορά, δεν βλέπει ότι η πιστωτική κάρτα(είτε είναι περασμένη σε paypal είτε άμεσα με αυτήν) είναι σε διεύθυνση εκτός αμερικής???

post #8 ;)

ναι ρε παιδια ομως θα υπαρχει και μειωση ταχυτητας απο vpn/proxy, πραγμα καθολου καλο για παρακολουθηση βιντεο.

Το UnoTelly είναι DNS και δεν κόβει ταχύτητα. Εγώ έχω 2Mbps σύνδεση (HOL) και κάνω stream χωρίς buffering Κτλπ. Αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις stream το Netflix ή άλλα κανάλια σου συστήνω να χρησιμοποιήσεις DNS αντί για VPN.

Η ποιοτητα στο netflix, ποια ειναι;

Αξιζει δηλαδη να δει κανεις απλη SD ταινια ή θα μαρτυραμε την ωρα που την ειδαμε;

Το Netflix Καθορίζει αυτόματα την ανάλυση σε σχέση με την ταχύτητα του Internet σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.