Jump to content

αγορα λαπτοπ 450ευρω

sakinor

Recommended Posts

καλισπερα, αυριο προκειται να αγορασω ενα λαπτοπ για συγγενη μου καθως εχει ενα παρα πολυ παλιο. η χρηση που κανει ειναι απλη(ιντερνετ, word,ταινεις απο dvd).το ποσο ειναι μεχρι 450 max και αναγκαστικα απο πλαισιο

εχω δει δυο μοντελα πιο ειναι καλυτερο?

το ενα ειναι με i3, και 2 gb ραμ( μπορω να βαλω 4)? Turbo-X SU II I328-232 Win8 + TV Tuner - Laptop - plaisio.gr

και το αλλο ενα samsung me pentium στα 2,3ghz,4gb , 500gb σκληρο. Samsung NP300E5C-A01GR - Laptop - plaisio.gr

ποιο ειναι καλυτερο. την αγορα θα την κανω αυριο

To Toshiba έχει αρκετά αδύναμο επεξεργαστή...

Νομίζω πως το Samsung είναι η μόνη αξιόλογη λύση!

Αν μπορεί να πάει στα 499 βρίσκει με i3 και ξεχωριστή gpu αλλα φυσικά όχι απο Πλαίσιο...

Αν η χρήση που θα γίνει είναι αυστηρά αυτή που αναφέρεις, τότε ίσως ένα notebook με AMD APU Series να είναι ιδανική επιλογή για τον συγγενή σου.Προτείνω με Windows 8 λειτουργικό & ένα οποιασδήποτε άλλης εταιρίας εκτός Turbo-X.( Βέβαια καλό είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε εταιρία με μόνο 1 χρόνο εγγύηση όπως HP ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.