Jump to content



Mesh bay υλικό για CM Stacker


Kosmos

Recommended Posts

Καλησπερες και καλες γιορτες σε ολους!

Το βαζω εδω το θεμα, αλλα αν καποιος mod πιστευει οτι πρεπει να μπει στο Τι/ποσο/που, np be my guest. Το εβαλα εδω για να το δουν ατομα που ασχολουνται με modding και μπορει να ξερουν.

Anywayz μπαινω στο θεμα. Ξεθαψα ενα CM Stacker 810 που ειχα και καθοταν σε μια γωνια για να το δωσω σε εναν φιλο, αλλα λειπουν τα front mesh bays των 5.25. Εφαγα το νετ, δεν βρηκα πουθενα για το κουτι μιας και ειναι παλιο. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να προμηθευτω αυτο το πλεγμα που εχουν τα bays μπροστα για να φτιαξω μονος μου? Απ'οτι καταλαβα mesh wire λεγεται, αλλα δεν εχω ιδεα που μπορω να βρω.

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να σου κάνουν αυτά..

Lian Li Lian Li BZ 501B Laufwerksblende 5 25 Zoll Bla | eBay

Κάπου τα είχα βρεί για Ελλάδα που έψαχνα για το lian li μου κάτι άλλο.

Κάτι βρήκα...

[ame]http://www.amazon.co.uk/Lian-Li-BZ-501B-System-blanking/dp/B001FO7P2Q/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1356098191&sr=8-6[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Τα ειδα αυτα οπως εψαχνα. Δεν κανουν για το στακερ, θα πρεπει να τα κοψω και να πληρωσω και κερατιατικα επειδη ειναι lian li.

Γι αυτο λεω μηπως βρω το πλεγμα να φτιαξω μονος μου. Σε ενα φορουμ ενα παλικαρι ειχε φτιαξει μονος του με πλεξιγκλας και πλεγμα για το στακερ, αλλα το θρεντ ειναι 3ετιας....οποτε θα φαω ακυρο.

Link to comment
Share on other sites

Ο Κοπρίτης θα ξέρεις για mesh. Αλλά γενικά σε μαγαζιά με tuning αυτοκονήτων είτε μηχανής θα βρείς σχετικά με μεταλικό πλέγμα. Είχα ψάξει παλιότερα για να βάλω στη μηχανή αλλά τελικά το άφησα λόγο χρόνου.

Link to comment
Share on other sites

Δεν στέλνεις και ένα mail σε δαύτους, μπας και έχουν κάτι περισσευούμενο ?

Cooler Master Europe Store

Εστειλα μπας και...ελα καλο πνευμα των χριστουγεννων κανε το θαυμα σου :p

Πόσα σου λείπουν? Όλα? Για μερικά ίσως μπορώ να σου δώσω εγώ, με την προϋπόθεση οτι είναι συμβατά με Stacker 831

Μου λειπουν 6 :hm:.

Link to comment
Share on other sites

Εχω μερικα απο το xilence αμα θες.

Πρεπει να ειναι 4-6 καπου εκει.

Αμα σου κανουν στα στελνω :)

Ευχαριστω πολυ μαν :). Εψαξα στο google αλλα δεν καταφερα να βρω φωτο για να δω αν κανουν.

Θα παμε και με τον φιλο αυριο και δευτερα για ψαξιμο σε κανα σιδεραδικο και σε μεγαζια για μηχανες μπας και βρουμε mesh. Αν εχει κανεις καμια ιδεα για κανα μαγαζι εντος Αθηνων παρακαλειται να την ριξει :p.

Link to comment
Share on other sites

Ακαρπες οι ερευνες :p. Εντομεταξυ δεν βρισκω πουθενα και αλφαδολαστιχο για την υδροψυξη. Καμια ιδεα κανεις για 1/2 ιντσα λαστιχο? Κεντρο Αθηνα που θα κατεβω για mesh, μηπως ξερει κανεις κανα μαγαζι για λαστιχο? Στουρναρη παιζει?Γιατι eshop και πλαισιο που ειχα παρει την τελευταια φορα δεν εχουν πια.

Link to comment
Share on other sites

Σε μαγαζί με ενυδρεία έχουν αλφαδολάχιστο.

Ναι αλλα τα μετρανε σε χιλιοστα και ειναι μεγαλυτερα για λιγο :/.

To 16/22 (δεν ειμαι σιγουρος) που δοκιμασα επλεε λιγο στης μισης ιντσας την εισοδο. Θα παω και αλλου μπας και βρω eheim που θυμαμαι καθοταν μπαμ.

Link to comment
Share on other sites

H eheim ειναι το πρωτο ονομα στα ενυδρεια, σιγουρα θα βρεις στα περισσοτερα καταστηματα. Ισως να σου κανει και το JBL που εχουν τα Pet City. Διαφωνω οτι τα καταστηματα με ενυδρεια εχουν αλφαδολαστιχο, πουθενα δεν χρησιμοποιουμε κατι τετοιο.

Link to comment
Share on other sites

Ναι σορρυ δεν λεγεται αλφαδολαστιχο αυτο που εχουν τα ενυδρεια, αλλα ειναι σιλικονης και μαλακο οποτε μοιαζει και κανει για την δουλεια. Να πω την αληθεια δεν ηξερα καν οτι λεγεται αλφαδολαστιχο, μου το ειπε καποιος που του εδειξα το παλιο λαστιχο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.