steant Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2012 Καλησπερα παιδια, πριν 2-3 μηνες αγορασα ενα laptop Acer απο e-shop και μου εβγαλε προβλημα στο τροφοδοτικο του. Έλιωνε το καλωδιο του το ψιλό που παει στο βυσμα του λαπτοπ, σε μερικα σημεια φανηκαν και τα συρματακια απο μεσα.Επειδη ειμαι απο επαρχια και επειδη το eshop ειναι χαλια σε θεμα εγγυησης, θα πρεπει να το στειλω Αθηνα και να μεινω κανα 2 βδομαδες χωρις λαπτοπ. Αποφασισα να παρω απο ebay που ειναι και φθηνα. Αυτο λοιπον που θελω να ρωτησω ειναι οτι ο φορτιστης που ειχε απο τη μανα του το λαπτοπ βγαζει 4,74 Αμπερ, ενω αν πατησω το κωδικο του λαπτοπ στο ebay, τα τροφοδοτικα που βγαζει για το μοντελο του ειναι ολα στα 3,42 αμπερ.Τι να παραγγειλω τελικα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2012 πάρε αυτό που λέει πάνω στου laptop ίδια Volts, Amp και κοίτα να ταιριάζει και το βύσμα. Απο εκεί και πέρα εγώ θα το πήγαινα e-shop εντός εγγύησης είναι, ας περιμένεις λίγο δεν πειράζει, απο το να πάρεις καινούργιο και να δώσεις τσάμπα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Δεκέμβριος 21, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2012 Φιλε το χω ψαξει δε με συμφερει μενω Χαλκιδικη κ πρεπει να το παω θεσσαλονικη οπου απο εκει θα το στειλουν αθηνα. Θα μου βγουν οι βενζινες 40 ευρο. Ενω απο το ebay το βρισκου 10-12 ευρο. Ευχαριστω για την απαντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 21, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2012 Πες τους ότι δεν μπορείς να πας και να στείλουν οδηγό να το πάρει απο το σπίτι σου, κάντους μια ερώτηση αν γίνεται δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Δεκέμβριος 21, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2012 το ψαξα φιλε δεν γινετε, για κουριερ τους ειπα να το στειλω και το πληρωσουν αυτοι αλλα τπτ δεν γινετε. Δε με συμφερει. Καλα μου λεγανε για την εγγυηση του e-shop οι ειναι χαλια. ΜΑΚΡΙΑ απο δω και περα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 21, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2012 το ψαξα φιλε δεν γινετε, για κουριερ τους ειπα να το στειλω και το πληρωσουν αυτοι αλλα τπτ δεν γινετε. Δε με συμφερει. Καλα μου λεγανε για την εγγυηση του e-shop οι ειναι χαλια. ΜΑΚΡΙΑ απο δω και περα.Αν έχεις την εντύπωση ότι και τα άλλα καταστήματα θα σου έστελναν αυτοκίνητο και θα στο επισκεύαζαν και σε 1 μέρα μέσα πάντως έχασες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Δεκέμβριος 21, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2012 Δε λεω αυτο αλλα σιγουρα θα στελνενε κουριερ με εξοδα δικα τους. Αυτοι ζητανε να τους στειλω φορτιστη μαζι με λαπτοπ αθηνα. Οταν ηταν να το παρω το εψαξε λιγο και ολοι μου λεγανε MΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ESHOP γιατι αμα παθεις κατι δε θα βγαλεια ακρη. Τωρα το λεω το λεω και θα το φωναζω και γω ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ E-SHOP Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 21, 2012 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2012 το laptop πήγες εσύ ο ίδιος και το πείρες απο το κατάστημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.