ea6gka Οκτώβριος 1, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 rand η βιβοντι λεει πως θα παρει 20 εργασιμες ημερες για να σου βαλει συνδεση. Τις περισσοτερες φορες εξαντλει την προσθεσμια αυτη. 20 εργασιμες ειναι 28 ημερολογιακες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 1, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Ε καλά αμας σας λέω οτι ειμαι ο πιο γρήγορος... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 1, 2004 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Και εγώ που έβαλα dsl δεν μπορώ να την χαρώ με έναν γ@μ@μ@ν@ ιο....Θα τον σπάσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 1, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Οκτώβρης 2003 αίτηση για adsl. Νοέμβριος 2003 ενεργοποιημένη. Ένα μήνα μου είπαν και τόσο έκαναν. Μάλλον εγώ έβαλα νωρίτερα από όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 1, 2004 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Ποσα ειναι τα συνολικα εξοδα για αρχη και μετα καθε μηνα???384 παντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 1, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από BanOr Και εγώ που έβαλα dsl δεν μπορώ να την χαρώ με έναν γ@μ@μ@ν@ ιο....Θα τον σπάσω... format c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Οκτώβριος 1, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 2 εβδομαδες εκανε η vivodi για τη dsl μου.καθαρα κ ωραια..στη δουλεια μου ειχαν κανει αιτηση στον πΟΤΕ απο αρχες ιουνιου κ μπηκε πριν 10 μερες.αλλα εδω μια βλαβη σε τηλ γραμμη δε μπορουν να φτιαξουν,dsl θα βαλουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Οκτώβριος 1, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Δεν γίνεται σε εμένα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤους μ@λ@κες Ακούστε το κουφό που έκανα τα νούμερα (μπιπ). Πριν ένα χρόνο έμπαινα στο internet με 48,888 50,***bps. Ξαφνικά πέρασαν τα καλώδια υπογείως (καινούρια καλώδια) από τότε η μέγιστη ταχύτητα είναι 45,2Κbps με το ζόρι. (αν αλλάξω τα καλώδια από το νέο κουτί που έβαλε ο πΟΤΕ έξω από το σπίτι μου μέχρι την πρίζα του τηλεφώνου λέτε να ανέβει κάπως ???) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 2, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 [01-10-2004 21:12] format c: Προς τα'κει οδεύω...sorry about the:OT: post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2004 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Εμένα μου πήρε τέσσερις μέρες όλο το πακέτο. Δευτέρα: Αίτηση στον πΟΤΕΤετάρτη: έτοιμη η γραμμή, παραγκελία routerΠέμπτη: ήρθε το router γιατί το 'χε παραγκείλει και κάποιος άλλος ο οποίος ανέβαλε την παραγκελία αλλά είχε ήδη έρθει. Αίτηση στη Forthnet. Ενεργοποίηση σύνδεσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.