aristos87 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2004 Δευτέρα : Παιρνω τηλέφωνο και κανω αιτιση στον ΟΤΕ Τετάρτη :με πέρνουν τηλέφωνο και μου λένε οτι ενεργοποιήθηκε Πεμπτη :9 το πρώι χτυπά το κουδούνι ο υπάλληλος και μου δίνει τον εξοπλισμό! ΠΕΜΠΤΗ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕ DSL!!! :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Nαι ναι τα ίδια κι εδώ... 10 Ιανουαρίου κάνω την αίτηση 3 Ιουνίου ενεργοποιήθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 mmm...καλη φαση...μονο μη τους πεις οτι εχεις βλαβη,εκει σκατζαρουν!μπορεις να μου πεις λιγο τις τιμες???384 ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Σεπτέμβριος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Είδες η ολυμπιάδα έστρωσε η Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Nαι ναι τα ίδια κι εδώ... 10 Ιανουαρίου κάνω την αίτηση 3 Ιουνίου ενεργοποιήθηκε Μιλας για το ετος 2004 ?? Eγω το Σεπ του 2003 εκανα αιτηση, αρχες Οκτωμβριου την βαλανε....Οσο ειπαν...30 μερες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Nαι ναι για το 2004 λέω.. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 Δευτέρα : Παιρνω τηλέφωνο και κανω αιτιση στον ΟΤΕ Τετάρτη :με πέρνουν τηλέφωνο και μου λένε οτι ενεργοποιήθηκε Πεμπτη :9 το πρώι χτυπά το κουδούνι ο υπάλληλος και μου δίνει τον εξοπλισμό! ΠΕΜΠΤΗ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕ DSL!!! :jump: και μετά ξύπνησες ε; χωρίς πλάκα πάντως, όντως σε κάποιες περιοχές έχουν γίνει γρήγοροι (έχουν μπει αρκετά DSLAM πριν τους Ολυμπιακούς) αλλά το δικό σου είναι όντως ρεκόρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Πλάκα δεν κάνω αλλά εχω κουφαθεί απο την ταχύτητα εξυπηρέτισης του ΟΤΕ!!! Απιστευτο σε 4 μερες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 εισαι πολυ πισω, τεταρτη απογευμα αιτηση πεμπτη βραδυ ετοιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 2, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Απο που μπορω να δω αν εχει dsl η περιοχη μου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 WWW.ONDSL.GR Καπου εχει ενα παραθυρι, γραφεις το τηλ κ σου λεει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 2, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 εμενα ενας φιλος 7 μηνες περιμενη και ακομα.... ote rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 2, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Προς το παρόν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας. Υπαρχει καμια επομενη σελιδα που να μπορω να κανω αιτηση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 2, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Προς το παρόν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας. Υπαρχει καμια επομενη σελιδα που να μπορω να κανω αιτηση ? στην ίδια σελίδα κάτω μετά από το μήνυμα που αναφέρεις γράφει με μικρά γράμματα ''Αν θέλετε μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον .....'' και σε μεταφέρει σε σελίδα με αίτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 2, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 Πλάκα δεν κάνω αλλά εχω κουφαθεί απο την ταχύτητα εξυπηρέτισης του ΟΤΕ!!! Απιστευτο σε 4 μερες!!! ναι βρε, κατάλαβα ότι μιλούσες σοβαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 2, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Δυστυχως δεν βλεπω πουθενα τετοια μικρουλικα γραμματακια που να λενε κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 2, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Δυστυχως δεν βλεπω πουθενα τετοια μικρουλικα γραμματακια που να λενε κατι τετοιο Ναι, έχεις δίκιο είναι στο:http://www.oteshop.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Οκτώβριος 1, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Υπαρχει και η αλλη πλευρα που περιμενει ακομα DSL.13 μερες and still waiting.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 1, 2004 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Ο πονος μου .. ολοι μιλανε οτι εβαλαν adsl kai adsl + adsl και στην περιοχη μου (η οποια ειναι διπλα στο Λαυριο - Σουνιο- αεροδρομιο ) δεν εχουν καν βαλει γραμμη ...:cry: :cry: :cry: :weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Οκτώβριος 1, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 2.5 βδομαδες περιμενω την Vivodi, η οποια περιμενει απο τον ΟΤΕ να ελευθερωσει την γραμμη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.