Jump to content

Αγορά Smartphone / Tablet(ας) Nexus 7 100%

LazyGreek

Recommended Posts

Λοιπόν παίδες είμαι έτοιμος για αγορά Tablet(ας) και Smartphone!

To θέμα είναι ότι σίγουρα θα πάρω το Nexus 7 οπότε το αφήνουμε το Tablet και δεν αλλάζουμε γνώμη..!

Αλλά επειδή στο ελλάντα την έχουν 270, και ο γερμανός για την ωρα δεν βλέπω να το φέρνει μέχρι να φεύγω..

λέω να προχωρίσω στην αγορά Smartphone παρά για το Nexus 7 που είχα στο μυαλό μου.. και να περιμένω να ανεβώ τώρα από τον καινούριο χρόνο και να το πάρω με 890 RON δηλαδή 199.. το 16άρι WiFi..

(Νταξ δεν είναι και σίγουρο μπορεί να έχω λεφτά και να τσιμπισώ το 16/32 με 3G λέμε τώρα) την κεντρική ιδέα αναφέρω..

Επίσης το Nexus 7 θα παίξει 100% Tablet χρήση δηλαδή.. Ταινιες/Internet/E-mail Reading/Youtube/Games/Μουσική και ότι άλλο μπορει να τραβήξει!

ενώ το Smartphone λίγο πια χαλαρή χρήση εκτός των τηλεφώνων άντε κανα Internet/Youtube/Κανα Mp3, να διάβαζουμε λίγο και κανα TheLab όταν θα είμαστε για καφέ (όταν δεν θα έχουμε και το Tablet μαζι μας εννοείτε..)

Τώρα για Smartphone είμαι ανάμεσα στο Samsung Galaxy Nexus και Samsung Galaxy S3 Mini.

Και τα δυο έχουν την ίδια τιμή.

1 αυτό και σημαντικό..

2 και τα δύο έχουν JellyBean (τώρα το Nexus έχει την 4.2 το Samsung έχει την 4.1 και εδώ είναι η (1η) το Samsung θα πέρνει σωστά τις αναβαθμίσεις? θα βγεί η 4.2 για αυτό? ή θα βγαίνει 1 μια βοδμάδα αργότερα λέμε τώρα αφού την κάνει Launch η Google..

(από ότι κατάλαβα τα Nexus Products θα είναι πρώτα πρώτα στο Support και μετά όλα τα άλλα)

Επίσης το Mini μου φαίνεται πιο Mobile Φάση.. Εύκολο με το ένα χέρι είναι Okey για την τσέπη το Nexus από την άλλη ... 1η φορά θα πάρω τόσο μεγάλο κινητό άμα..

το άλλο είναι και το Storage το ένα έχει 16GB το άλλο είναι 32 + 8 με SD Card..

τώρα και εδώ είναι η (2η) ερώτηση..

στα Benches το Mini έχει καλήτερα Score και σε Browser αλλά και σε επειδώσεις..

το θέμα είναι ότι έεεεεχω δει αμέτρητα βίντεο στο Youtube.. το Nexus παντού δούλευε έτσι όπως δούλευε.. ενώ το Mini σε άλλους πήγαινε σφαίρα σε άλλους κόλαγε.. Δεν ξέρω τι παίζετε εκεί πέρα..

Επίσης μου είπαν να περιμένω το Nexus 4 αλλά το ίδιο Price range δεν πρόκειτε να υπάρχει..

Μετα (3) με φοβίζει που το άλλο έχει είδη ένα χρόνο στην πιάτσα ενώ το άλλο μόλις βγήκε..

Μετά σκέφτομαι να είμαι και Full Nexus Family..

Γενικα είμαι πολύ μπερδεμένος και είχα και άλλα στο μυαλό μου που δεν μου έρχονται είμαι και Noob στο Android 1η φορά θα πάω ... ας μην τα γράψω και όλα,

να ακούω σιγα σιγά γνώμες..

Και συμπληρώνουμε..

Note II αντί για 2 συσκευές το αποκλείεις;

Galaxy Note II

Για Galaxy Note II δεν το κόβω..

Καταρχήν μου αρέσει το 7 Inch Tablet τέλος..

Και θέλω φάση Tabletα Mobile..

Και να είναι και ίδια..

Να φανταστεις έλεγα να πάρω Blackberry 9900/9790 + Playbook αλλά είναι χάλια μόνο το κινητό αξίζει αλλά και αυτό

ανάμεσα σε όλα τα άλλα δεν "Πετάγετε καν"

συν το συμαντικότερο 500+ δεν έχω αυτην την στιγμή ή 450 τέλος παντων γιατι έχω διαβάσει και τις προσφορές..

Edit: Και το θέμα είναι ότι η ιδεά είναι το Tablet θα τραβάει το Heavy Duty Work παρά το Smartphone όπως είπα το καλύτερο είναι άντε κανα APP για να μην βαριέσαι Music / internet / youtube. πιστεύω το Mini είναι υπερ αρκετο.. τα ιδια έκανα και στο 4 εγώ προσωπικά.. η κοπέλα μου το έπερνε και έπαιζε ότι παιχνίδι έβρισκε μέσα..

και έχω κάνει μια παραγγελεια από όλα και Nexus 7 και Nexus το Mini "με περιμένει" ότι φτάσει 1ο έχει καλος τα άλλα ακυρόνται..

Εμείς τα είπαμε κιόλας ας το ρίξω και εδώ...

Το mini είναι πιο τηλέφωνο. Πιο μικρό σε μέγεθος (4inch) και στο gsmarena τουλάχιστον λέει ότι έχει καλύτερη ζωή η μπαταρία σε stand by. Επίσης μεγάλο συν ότι παίρνει Micro sd ενώ το Nexus όχι.

Samsung I8190 Galaxy S III mini vs. Samsung Galaxy Nexus I9250 - GSMArena.com

Στα μείον είναι ότι θα έχει Bloatware όπως όλα τα τηλέφωνα από εταιρείες, κάτι που το Nexus δεν θα έχει. Επίσης στα χαρτιά δείχνει ότι έχει χειρότερη χρονισμένη cpu και χειρότερη οθόνη.

Όμως αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις σαν τηλέφωνο και όχι για browsing, gaming Κλπ, το προτείνω, μιας και θα έχεις την Tableta. Όπου εκεί λόγο Tegra3 θα παίζεις ότι γουστάρεις χωρίς πρόβλημα + ότι θα έχεις εκεί ότι πιο νέο σε firmware Από Android.

Τέλος μην αγχώνεσε για το update του Mini. ¨ολο και κάποιοι τρελοί στο xda θα σου βγάλουν ότι fw γουστάρεις. Αλλά γενικά η Samsung τα υποστηρίζει τα κινητά της αρκετό καιρό.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zSLvAHGKAkg]Galaxy S2 vs. Galaxy S3 Mini - YouTube[/ame]

Αλλά τώρα μετά και από αυτό τι να πεις..

Προσπαθώ να βρώ ένα άλλο που το Mini περναγε το Nexus πραγματικα δεν μπορω να καταλαβώ τι παιζει ..

αλλά όπως είπα ας γίνει Locked καλύτερα.. πάμε για Nexus!

Επίσης κάτι ακόμα μπορώ σε περίπτωση βλάβης να ζητίσω κατευτειαν Support από την Google και να το στείλω εκεί με την μια?

σε περίπτωση πες που είμαι πάνω μην τρέχω με την αναμονή και το ανεβω-κατέβα..

Κάτσε ρε αυτό αριστερά είναι το galaxy s2 και όχι το Nexus.. το οποίο S2 έχει την ίδια cpu υπερχρονισμένη...1.2ghz ενώ το s3 1ghz...

Ναι βρε παιδι μου δεν αντιλέγω αλλά εγώ στο μυαλό μου το έχω.. παλιότερο χειρότερο καινούριο καλύτερο .. δεν είχα ποτέ καμια επαφή με Samsung και Android 1η φορά.. Μπορεί να πεις κιολας ότι το έχω συνηθήσει από την Apple κάθε χρόνο ίδιο στυλ αλλά καλύτερο και πιο γρήγορο τηλ.. από 2008 είμαι με το 2G/3G/3GS/4 και σταμάτησα εκει.. που άμα τα έβαζες δίπλα δίπλα δεν υπήρχε περίπτωση το 3GS η το 4S να περνάει το 5.. όπως γίνεται εδώ..

Ναι βρε παιδι μου δεν αντιλέγω αλλά εγώ στο μυαλό μου το έχω.. παλιότερο χειρότερο καινούριο καλύτερο .. δεν είχα ποτέ καμια επαφή με Samsung και Android 1η φορά.. Μπορεί να πεις κιολας ότι το έχω συνηθήσει από την Apple κάθε χρόνο ίδιο στυλ αλλά καλύτερο και πιο γρήγορο τηλ.. από 2008 είμαι με το 2G/3G/3GS/4 και σταμάτησα εκει.. που άμα τα έβαζες δίπλα δίπλα δεν υπήρχε περίπτωση το 3GS η το 4S να περνάει το 5.. όπως γίνεται εδώ..

Η apple βγάζει 1 τηλέφωνο τον χρόνο, η Samsung ΠΟΛΛΑ!

Δεν είναι απίθανο, το προηγούμενο top να είναι καλύτερο από το νέο "mini".

Μην σε μπερδεύει το s3 στο όνομα του mini, δεν είναι high end συσκευή, περισσότερο marketιστηκο κόλπο είναι για να πιάσει αυτούς που θεωρούν το s3 μεγάλο.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Πριν λίγες μέρες ήμουν στην ίδια φάση και τελικά εχθές παρέλαβα το SONY XPERIA P με 250€. Θεωρώ ότι είναι η πιο vfm επιλόγη και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο το s3 mini ίσα ίσα το αντίθετο θα έλεγα.

Support για μένα δεν είναι να έχεις το τελευταίο update που βγάζει ή Google την ίδια μέρα. Άσε που πολλές φορές δεν είναι και ουσιαστικά τα update και μόνο όνομα και εμφάνιση αλλάζει. Σημασία έχει το κινητό να καλύπτει τις ανάγκες σου out of the box εύκολα και γρήγορα.

Το Nexus λεει τιμολογήθικε και λέει ημέρα παράδωσης 28 του μηνός

(αυτό παίζει 100% η ημέρα παράδωσης?)

Γιατί πάει μακριά..

So τι λέτε να το πάρω?

[MENTION=12296]STINK[/MENTION] το θέμα είναι ότι όλα τα Smartphone καλύβουν τις ανάγκες μου! και το θέμα ήταν ανάμεσα σε Mini η Nexus..

Το Nexus επειδή είναι Google Family επειδή θα πάρω και το Nexus 7

(για το Nexus 4 δεν παίζει τιμολογιακά.. 500 ευρώ είναι αυτά)

ή το Mini που ο κύριος λόγος είναι ότι είναι πιο μικρό και περισσότερο Mobile φάση και πιο πολύ στο χέρι και στην τσέπη.. πάρα το Nexus που είναι μεγάλο..

και ανάμεσα σε αυτά τα 2 ήταν το Performance πιο από τα 2 θα είναι πιο γρήγορο σε Browser? πιο από τα 2 θα παίζει πιο smooth τα παιχνίδια? η θα φορτώνει γρηγορότερα το Youtube?

• 2 weeks later...

Για να κλέίσω και αυτό το Thread το έχω το Nexus εδώ και μια βδομάδα είμαι υπερ ευχαριστημένος!

Πραγματικά δεν το περίμενα τόσο καλό και ειδικά πιο πολύ το Android περιβάλλον και η Jellybean πιστεύω είναι το καλύτερο (δεν πρόλαβα καν) να δοκιμάσω Sandwich αλλά δεν πειράζει..

Και αυτό που μου αρέσει είναι ότι είμαι πραγματικά παντού Online Facebook/Gmail/Twitter/Gps Play store και ο Broswer του δεν παέι άσχημα αλλά το περίμενα καλήτερο..

Τώρα περιμένω και το Nexus 7 για να "ολοκληρωθούμε"

Για να κλέίσω και αυτό το Thread το έχω το Nexus εδώ και μια βδομάδα είμαι υπερ ευχαριστημένος!

Πραγματικά δεν το περίμενα τόσο καλό και ειδικά πιο πολύ το Android περιβάλλον και η Jellybean πιστεύω είναι το καλύτερο (δεν πρόλαβα καν) να δοκιμάσω Sandwich αλλά δεν πειράζει..

Και αυτό που μου αρέσει είναι ότι είμαι πραγματικά παντού Online Facebook/Gmail/Twitter/Gps Play store και ο Broswer του δεν παέι άσχημα αλλά το περίμενα καλήτερο..

Τώρα περιμένω και το Nexus 7 για να "ολοκληρωθούμε"

Όταν εννοείς περίμενες καλύτερο;

Σκέφτομαι για nexus ή s2 γιαυτό ρωτάω.

Απο κάμερα τι λέει; Έχεις καλές φωτό;

Με χαλάει το θέμα SD αρκετά δυστυχώς αλλά κάπου πρέπει να κάνουμε θυσία.

Εμφανισιακά το Nexus είναι πιο ωραίο ειδικά σε λευκό το οποίο έχει και σημασία γιατί αν δε σου αρέσει εμφανισιακά αυτό που κρατάς γιατί το πήρες κιόλλας.

Εμφάνισιακά το λευκό στο Nexus είναι μόνο το καπάκι.. που όπως και να έχει θα μπεί θήκη.

Τώρα πιο από τα 2 σε ομορφιά Nexus σε στατιστικά Performance κτλπ δεν ξέρω το S2 άμα πάρει JellyBean θα είναι πολύ ωραία συσκευη επίσης..

Εμφάνισιακά το λευκό στο Nexus είναι μόνο το καπάκι.. που όπως και να έχει θα μπεί θήκη.

Τώρα πιο από τα 2 σε ομορφιά Nexus σε στατιστικά Performance κτλπ δεν ξέρω το S2 άμα πάρει JellyBean θα είναι πολύ ωραία συσκευη επίσης..

Μάλλον αυτον το μήνα θα πάρει jb επίσημα το s2..

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.