sadako Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2012 Καλησπέρα..Φιλικό πρόσωπο ψάχνει για πολυμηχάνημα, έχει καταλήξει σε 2 επιλογές:1. Epson workforce WF-2530WFΤεχνικά χαρακτηριστικά - Epson WorkForce WF-2530WF - Epson2. HP Deskjet Ink Advantage 4615aioHP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One Printer (CZ283C) specifications - HP Home and Home Office productsΗ τιμή είναι παραπλήσια, οπότε μας ενδιαφέρει απλά αν υπάρχει κάποιος λόγος να επιλέξει κανείς το ένα έναντι του άλλου. Είτε από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, είτε από προσωπική εμπειρία κάποιου, πχ για οικονομία στα μελάνια κλπ..Υπάρχει εκπτωτικό κουπόνι για την αγορά, αλλά πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα στις επόμενες 2 μέρες, οπότε η επιλογή πρέπει να γίνει άμεσα.ΥΓ. Θα παρακαλούσα να μην γίνουν άλλες προτάσεις πέρα από τα 2 αυτά μοντέλα, γιατί εκεί θα χαθεί η μπάλα περισσότερο, θα θέλει κι άλλο ψάξιμο κλπ, και χρόνος δεν υπάρχει.Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2012 Όσον αφορά στις δύο εταιρίες, νομίζω ότι πάνω κάτω είναι τα ίδια σκ..... Καλά μηχανήματα, μέτριο service. Οπότε, η επιλογή σου είναι καθαρά από πλευράς αναλώσιμων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 20, 2012 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2012 Eγω με Hp ποτε δε τα πηγα καλα...epson απο την αλλη μια χαρα ειναι οσα μηχανιματα ειχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
To_Ergaleio Δεκέμβριος 20, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2012 Κοιτούσα κι εγώ το 2530, καθώς είχα αλλα 2 Epson (ένα sx115 κι ένα dx9400f). Ήμουν έτοιμος να ξαναπάω σε Epson, αλλα το γεγονός ότι τα δύο προαναφερθέντα πέθαναν πάρα πολύ γρήγορα με χρήση συμβατών μελανιων από το Πλαίσιο, με έκανε να στραφω στην hp και πήρα το officejet 6700 premium e-all in one. Απλά φοβερό μηχάνημα, πολύ ανώτερο του 2530. Sent from my Neo V using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 20, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2012 Κοιτα εγω ειχα προβλημα με την κεφαλι του ενος αλλα χρησημοποιουσα και εγω συμβατα μελανια του πλαισιου.ΠΟΤΕ ξανα, μονο απο ebay αγοραζω πια μελανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadako Δεκέμβριος 20, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2012 Να ρωτήσω, και στους 2 ισχύει πως η κεφαλή βρίσκεται στο μελανάκι; Δηλαδή αν ξεραθεί απλά αλλάζεις το μελάνι και καθάρισες;Ή πρέπει να καθαρίζεις (πολλές φορές χωρίς τύχη) την κεφαλή στον εκτυπωτή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
To_Ergaleio Δεκέμβριος 20, 2012 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2012 Κοιτα εγω ειχα προβλημα με την κεφαλι του ενος αλλα χρησημοποιουσα και εγω συμβατα μελανια του πλαισιου.ΠΟΤΕ ξανα, μονο απο ebay αγοραζω πια μελανιαΚι εγώ ήδη από eBay αγόρασα για τον hp, έχω μαυρίσει το πλαίσιο και τα μελάνια του σε όποιον άνθρωπο μιλάει ελληνικά κι όχι μόνο. Έτσι, για να μάθουν όταν πάνω στα μελάνια τους γράφουν "εγγύηση αντικατάστασης εκτυπωτή" να το τιμούν κι όχι να κάνουν τις κότες και τους ανηξερους.Sent from my Neo V using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.