Dimitris362 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2012 Καλησπέρα. Λογω χθεσινοβραδυνης διάρρηξης στο σπιτι μου (με την οικογενεια μεσα, ο αη βασιλης ηρθε λιγο νωριτερα), θελω να ψαχτω λιγο για κανενα συστημα ασφαλειας/συναγερμο(μπας και επιστρεψει η αισθηση της ασφάλειας). Προκειτε για ενα 3οροφο σπιτι με συρομενες πορτες και μια κυρια εισοδο με κανονικη πορτα (οχι ασφαλειας). Λογω ομως περιορισμενου budget και κυριος λογω της χθεσινοβραδυνης επιδρομης και αυτα που σηκωσανε, ενδιαφερομαι για κατι που ισως μπορω να το βρω απο το ιντερνετ και να τοποθετησω μονος μου για λογους οικονομικους.Αλλα οποιαδηποτε εξυπνη και λειτουργικη προταση ειναι δεκτη. Ξερω οτι υπαρχουν παγιδες που κανουν θορυβο για τις συρωμενες και την πορτα, αλλα θελω την γνωμη καποιου που ισως ξερει 5 πραγματα πανω στο θεμα και αμα ειναι αξιοπιστα, ή αλλες λυσεις προστασιας του σπιτιου. ευχαριστω προκαταβολικα, καλες γιορτες.
YDinopoulos Δεκέμβριος 20, 2012 #2 Δεκέμβριος 20, 2012 Αυτα που αγοραζεις μονος σου (εννοω πιο πολυ τα ετοιμα κιτ) ειναι αμφιβολου ποιοτητας και εμπιστοσυνης. 1000 φορες καλυτερα να σου κανει εγκατασταση ενας επαγγελματιας, που θα μπορει και να σε συμβουλευσει παραπανω, ή να σου προτεινει κατι διαφορετικο/οικονομικο. Ειδικα σε σενα που προκειται για 3 οροφους και οχι ενα απλο διαμερισμα, για ΜΕΝΑ, ο επαγελματιας ειναι μονοδρομος. ΑΝ θες, εχω να σου προτεινω εναν πολυ καλο που εχει βαλει στο σπιτι μου, στο πατρικο μου και σε 2 φιλων μου (Πειραια τα γραφεια του, αλλα φυσικα παει παντου)
FANISTELROOY Δεκέμβριος 26, 2012 #3 Δεκέμβριος 26, 2012 Συμφωνω με τον Γιαννη. Ο σωστος συναγερμος θα θελει κ γραμμη τηλεφωνου και διαφορα αλλα κολπα. Μου εχουν πει παντως απο εταιρεια συναγερμων οτι καποιοι βαζουν μονο αυτοκολλητα στις πορτες, οτι το σπιτι εχει συναγερμο Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.