Jump to content

Plasma Panasonic hints 'n' tips

TifoziF1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιας και πήρα την απόφαση να αναβαθμιστώ τηλεοπτικά με μια Panasonic P50UT50 τι πρέπει να προσέξω στην αρχή ? Yπάρχουν video HD για testing ? Ποιά είναι τα "προβληματάκια" (like bleeding) που βγάζουν και πώς φαίνονται ? Για πείτε και βοηθήστε όσοι ασχολείστε με το άθλημα.

Καλημερα..

Εχω εδω και 8 μηνες και εγω μια st30 50"..

Υποτιθεται λοιπον οτι σχεδον για 200 ωρες, θέλουν στρωσιμο.

Τι σημαινει αυτο.. αποφευγεις στατικες εικονες, δηλαδη οτι μενει σταθερο στην οθονη για πολυ ωρα, πχ logo καναλιών .. θα βαζεις το aspect ratio στο ζοομ 1 .

Θα εχεις χαμηλη αντιθεση , κατω απο 40 για αυτες τις 200 ωρες..

Αυτα ειναι γενικα

Ειμαι με κινητο και δεν μπορω να σου παραθεσω περισσότερα για τωρα.

*S2

Κι εγώ κάτοχος st30 (2 μέρες πρίν το Euro) όλες τις πληροφορίες που χρειάστηκα για στρώσιμο και τι να προσέξω στις πρώτες ώρες λειτουργίας τις βρήκα εδώ:

Plasma TV

Ελπίζω να βοηθήσει...

τι πρέπει να προσέξω στην αρχή ?

Να μην απορροφηθείς απο την απίστευτη εικόνα και κολλήσεις για μερες βλέποντας σειρές :rolleyes:

Να μην απορροφηθείς απο την απίστευτη εικόνα και κολλήσεις για μερες βλέποντας σειρές :rolleyes:
και να αφήσω τον labη μόνο του γιορτινές μέρες ? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
Κι εγώ κάτοχος st30 (2 μέρες πρίν το Euro) όλες τις πληροφορίες που χρειάστηκα για στρώσιμο και τι να προσέξω στις πρώτες ώρες λειτουργίας τις βρήκα εδώ:

Plasma TV

Ελπίζω να βοηθήσει...

Βρήκα αυτό το link Γενικές πληροφορίες για το "στρώσιμο" των τηλεοράσεων Plasma...

είναι ότι πρέπει. Δεν ξέρω αν την "στρώσω" όμως :p

χμμμ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/38885-Panasonic-LCD-Plasma-2009?p=1005814#post1005814 επίσημη απάντηση από Panasonic γερμανίας.

καμιά βοήθεια με αυτό : " Ποιά είναι τα "προβληματάκια" (like bleeding) που βγάζουν και πώς φαίνονται ? "

από εχθές αντικατέστησε η p50ut50 μια Philips CRT 32" 100Ηζ και έχω πάθει πλάκα... :-O Καταπληκτική αναβάθμιση.

Ποια γυαλιά προτείνετε ? Φθηνά κατα προτίμηση

edit: καμιά άποψη για αυτά [ame]http://www.amazon.co.uk/Samsung-SSG-P41002-XC-Battery-Operated/dp/B007ITXYM2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1356161585&sr=8-2[/ame] ? 30Ευρώ τα 2 ζευγάρια !!

από εχθές αντικατέστησε η p50ut50 μια Philips CRT 32" 100Ηζ και έχω πάθει πλάκα... :-O Καταπληκτική αναβάθμιση.

Ποια γυαλιά προτείνετε ? Φθηνά κατα προτίμηση

edit: καμιά άποψη για αυτά http://www.amazon.co.uk/Samsung-SSG-P41002-XC-Battery-Operated/dp/B007ITXYM2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1356161585&sr=8-2 ? 30Ευρώ τα 2 ζευγάρια !!

Άμα δε σε βιάζει, τώρα φεύγω να πάρω τη τηλεόραση. Τα ίδια γυαλιά πρέπει να έχει ένας κολλητός μου και θα μου δανείσει ένα ζεύγος να δω άμα δουλεύουν με την συγκεκριμένη tv το απόγευμα. Θα σου πω τότε.

Άμα δε σε βιάζει, τώρα φεύγω να πάρω τη τηλεόραση. Τα ίδια γυαλιά πρέπει να έχει ένας κολλητός μου και θα μου δανείσει ένα ζεύγος να δω άμα δουλεύουν με την συγκεκριμένη tv το απόγευμα. Θα σου πω τότε.
περιμένω, thanx ! :)

img-20121222-134716-8063.jpg

Kek :p

Έκανα ένα ψευτοcalibration, όχι τπτ ιδιαίτερο, καλά ήταν από default πάνω-κάτω.

Κάποια στιγμή θα κάνω πιο σοβαρό.

Πολύ καλή ποιότητα εικόνας σε HD περιεχόμενο.

Μέτριας ποιότητας εικονα σε τηλεοπτικό. (είναι και τέρας όμως, τι να κλάσει το 700χ500 πόσο είναι)

Μέτριος ήχος.

Πολύ καλό μαύρο.

Πολλές αντανακλάσεις.

Πολύ καλή τιμή (600€)

[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] Δυστυχώς τα γυαλιά του κολλητού μου δε "παίζανε". Ήταν τα 3050 της samsung (παλαιότερο τελικά μοντέλο από αυτό που έκανες link). Χλωμό να παίζουν και αυτά που θες. :(

Υπάρχουν "ενεργητικά" (καλά το λέω?) γυαλιά με 2 τεχνολογίες : Υπέρυθρες (τα παλιότερα) και Blutooth (τα πιο καινούργια). η UT50 θέλει τα 2α. Στο Άμαζοn βλέπω σχόλια ότι παίζουν με την tv αυτή.

την εχω παρει και εγω εδω και μια εβδομαδα στα 599 ευρω...

Εβαλα διπλα το ηχοσυστημα της sony...250 watt ανα δορυφορο σε συνολο 500 watt STEREO... μιλαμε για πραγματικη κολαση το setup! Hχος απο αλλο πλανητη! Τα ηχεια της τηλεορασεις στο mute :hehe:

την συνδεσα με το lap top μου και ειναι ενα απιστευτο Home Media entertainment setup!

setup.jpg

oσο για το 3d δεν με ενδιαφερει καθολου!

Υπάρχουν "ενεργητικά" (καλά το λέω?) γυαλιά με 2 τεχνολογίες : Υπέρυθρες (τα παλιότερα) και Blutooth (τα πιο καινούργια). η UT50 θέλει τα 2α. Στο Άμαζοn βλέπω σχόλια ότι παίζουν με την tv αυτή.

Bluetooth είναι και αυτά που δοκίμασα πάντως. Άμα τελικά τα πάρεις, ρίξε και μία φωνή από εδώ, γιατί 50€/ζευχάρι γυαλιά δε πρόκειται να δώσω.

EDIT: Μήπως έκανα καμιά λαμακία στη σύνδεση; Δε χρειάζεται κάτι περισσότερο από το να τρέχεις 3d content και να το ενεργοποιήσεις στην tv και να πατήσεις το power των γυαλιών για να κάνεις sync έτσι; Ξέρει κανείς;.

EDIT2: Μπα, δε κάνουν pair τα συγκεκριμένα - δε ξέρω γιατί.

μπαταρία ? είχαν ?

διάβασα όλες τις κριτίκές στο amazon.co.uk και ήταν 3-4 που έδιναν μάλιστα 5 αστέρια και έλεγαν για ST50 & GT50. Ένας/δύο έλεγαν ότι δεν έχουν διαφορά στην θέαση από τα αυθεντικα panasonic.

Έπεσε παραγγελία, σε 10 μέρες περίπου εδώ.

δες http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/98118-Panasonic-Plasma-UT50-Reviews-%CE%95%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A3%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/page18 και http://www.hifi-forum.de/viewthread-149-11286-72.html

Ναι είχαν μπαταρίες. 3 ζευγάρια δοκίμασα κι'ολας. Μάλλον τα συγκεκριμένα για κάποιο λόγο...δεν. Τα νέα γυαλιά μάλλον έχουν τις προδιαγραφές για να είναι "universal".

Κανουν για ολες τις Samsung ? Ψηνομαι κ γω....

Ειχε πλαισιο αργυρουπολης να παίζει μαζι με τη panasonic που ειναι σε προσφορά, ηταν ιδια εξωτερικα και αβολα (δε ειχαν καλη αισθηση στις σημεια επαφής με το κεφαλι), δε θα το πρότεινα.

edit

στο λινκ απο το avclub ενας λεει πως παιρνουν φως απο τα πλαγια.

Πραγματικα ετσι ειναι, καθρέφτιζαν οτι υπήρχε απο πισω παρα πολυ ενοχλητικο

Επειδή και εμείς είμαστε για νεα τηλεόραση, πιατευετε οτι αξίζει η συγκεκριμένη;

600 ευρώ μου φαινονται πολύ λίγα για 50άρα plasma δεν μπορεί λέω, κάπου θα χάνει.Κάτι θα της λείπει.

Στα σίγουρα θα είναι για ταινίες σειρές και τα κλασικα καναλια.Ισως και λιγάκι ps3 στο μέλλον ενω το σαλόνι που θα μπεί αρκετά μεγάλο.

Για 6 κατοστάρικα είναι καλό value. Αν και το public είχε την 60ρα LG με 720 (800 με 10% κουπόνι), αλλά εξαντλήθηκε κατευθείαν.

Μέτριος ήχος.

Είμαι εδώ και μερικούς μήνες με την ΕΤ5E και το πρόβλημα του μέτριου προς κακού ήχου είναι κοινό. :(

Λογικό βέβαια αν σκεφτείς ότι σε πάχος 1 δάκτυλο οθόνη τί σκ@τ@ ηχεία να χωρέσει ο κατασκευαστής... :TD:

Εβαλα διπλα το ηχοσυστημα της sony...250 watt ανα δορυφορο σε συνολο 500 watt STEREO... μιλαμε για πραγματικη κολαση το setup! Hχος απο αλλο πλανητη! Τα ηχεια της τηλεορασεις στο mute :hehe:

Την καλύτερη δουλειά έκανες. :T:

Και εγώ σύνδεσα με οπτική τον Marantz και τα B&W και ακούω μόνιμα από εκεί...

είχα δοκιμάσει τα γυαλιά της Panasonic πριν 1 εξάμηνο στο πλαίσιο Βουλιαγμένης και δεν μου καθόντουσαν καλά, παρόλο που είναι μεγάλα με ενοχλούσαν μαζί γυαλιά μυωπίας που φορώ, και μου είχαν φανεί και βαριά. Αυτά (ssg-4100GB) της samsung δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά κάνουν 16Ε το ενα (32 το ζευγάρι από amazon). Έρχονται την άλλη βδομάδα μάλλον.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.