chroma Δεκέμβριος 24, 2012 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2012 SubsquareΒάζετε 0$ για free download. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Δεκέμβριος 28, 2012 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2012 Να ποσταρω ενα και εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fpapados Ιανουάριος 5, 2013 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2013 εμενα mε 7970 στο afterburner γιατι εχει power limit +20? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 5, 2013 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2013 Ολα default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 5, 2013 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2013 (edited) Και ένα δικό μου CPU 3770K στα 3.5 Auto Turbo Και με 7970 Ghz Edition Bios 1050/1500 Ram 16GB 1333 Ωραίο Benchamrk By The Way Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2013 από sfirculitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
κεοαχ Ιανουάριος 6, 2013 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Καλή χρονιά σε όλους, καταθέτω και εγώ τα δικά μου αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιανουάριος 7, 2013 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Αλλο ενα λιγο καλυτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Ιανουάριος 7, 2013 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Καλή χρονιά σε όλους, καταθέτω και εγώ τα δικά μου αποτελέσματα. Κατι δεν παει καλα με το cpu σου!!! Το δικο μ ειναι αρχαιολογιας....5-6 χρονων:nada: ! Απο τα πρωτα που βγηκαν σε am2+!!! Εσυ σε πιο test το εχεις??? Εμενα ειναι σε 1080 και ολα τερμα, μονο cpu εχω κλοκαρει, η καρτα ειναι στοκ τελειος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
κεοαχ Ιανουάριος 7, 2013 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 (edited) Κατι δεν παει καλα με το cpu σου!!! Το δικο μ ειναι αρχαιολογιας....5-6 χρονων:nada: ! Απο τα πρωτα που βγηκαν σε am2+!!! Εσυ σε πιο test το εχεις??? Εμενα ειναι σε 1080 και ολα τερμα, μονο cpu εχω κλοκαρει, η καρτα ειναι στοκ τελειος! φίλε μου δεν έχω κάποιο παράπονο, τρέχει τα πάντα τέλεια, και σε μένα είναι όλα μαμά ρυθμίσεις, επεξεργαστής και κάρτα και μνήμες, μόνο το ότι η μητρική μου ειναι φτηνή και δεν μπορω να τον πρεσάρω(970a-d3) αλλά και πάλι το αποτέλεσμα στο σάντρα με ικανοποίησε. ---------- ένα σημερινό αποτέλεσμα γιατί ήταν λίγο παλιό το δείγμα πριν, ------ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2013 από κεοαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Ιανουάριος 7, 2013 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Τον περημενα καπως καλητερο!!! Ειναι κρημα new cpu και να ειναι πισω απο και απο πλατφορμα AM2+ σε καποιες εφαρμογες. Αλλα σιγουρα σε καποιες αλλες εφαρμογες θα μου ριχνει στο κεφαλι πολλες σφαλιαρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Ιανουάριος 7, 2013 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Σε single thread θελει συν 700ΜΗΖ ο BD απο τον PH II. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 7, 2013 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Εμενα με 3770K στα 4.4ghz γιατι δεν μου αρεσουν καθόλου τα νουμερα μου ?? gpu 6950 twin frorz III (μαλλον με πρόβλημα δεν την εχω βγάλει την άκρη ακομα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 7, 2013 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Ειναι ολιγον της κατω.Χ6 1100T default / 7870 default / 2x4 μνημη και να με βγαζει αυτο το σκορ μαλλον κατι γινεται με το δικο σου.Μηπως η πολυ μνημη , δεν γνωριζωπως λειτουργει το συγκεκριμενο προγραμμα και μηπως δεν του αρεσει η μνημη? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 7, 2013 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Ειναι ολιγον της κατω.Χ6 1100T default / 7870 default / 2x4 μνημη και να με βγαζει αυτο το σκορ μαλλον κατι γινεται με το δικο σου.Μηπως η πολυ μνημη , δεν γνωριζωπως λειτουργει το συγκεκριμενο προγραμμα και μηπως δεν του αρεσει η μνημη? :/Οταν έτρεξε το bench με το γατι στην αρχη σου έβγαζε καποια σημεια του βίντεο με τετραγωνακια? σαν να pixeλιαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 7, 2013 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Mπα οχι δεν παρατηρησα κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιανουάριος 7, 2013 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Ειναι ολιγον της κατω.Χ6 1100T default / 7870 default / 2x4 μνημη και να με βγαζει αυτο το σκορ μαλλον κατι γινεται με το δικο σου.Μηπως η πολυ μνημη , δεν γνωριζωπως λειτουργει το συγκεκριμενο προγραμμα και μηπως δεν του αρεσει η μνημη? :/στο tiger!! τρεχουμε το bench οχι στο kitty Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 7, 2013 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 ε το πατησα run all benchmarks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιανουάριος 7, 2013 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 new ALLBenchmark 1.0 BETA17changefixed a bug that appeared when program was shut down immediately after startyou don't need newest drivers anymore! The oldest supported are from 01.01.2012GPU Clock measurement has been fixedin Free version now only Kitty and Cat profiles can be executedin Basic version Tiger profile can be executedin Advanced version Catzilla profile can be executed (when GPU has more than 1024 VRAM)Hardware Recommendation is now available in Basic and Advanced versionsfixed log file server sendingchanging from DirectX to OpenGL doesn't change test to Customfixed SLI and Crossfire information gatheringdebug font has been disabled - BETA sign in tests are now gone!full release mode build - no debug information or assertions left in the codefixed a problem with driver updates when various video cards are present in the systemfixed a problem with video card memory calculation when various video cards are present in the systemcurrently the program checks if new version is available (once a day)custom tests are enabled in Advanced and Professional licensesHUD is disabled in demo modeyou can see your rank directly in the program Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 7, 2013 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 in Basic version Tiger profile can be executedτέρμα το free δηλαδή, αρκουδέηδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Ιανουάριος 8, 2013 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Οτι αφηνει η free εκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts